aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 cirkinsin demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 mis gibi karıyım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 öptün mü peki saftirik bi olan imoen morrigan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ... toplamda zaten it, alistair, morrigan, milf ve bi tane elf rogue var erkek grupta boşuna mı yavşadım morrigana şimdi sex change yok mu vereyim 15 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 yok boşuna değil eşşek gibi bonus alıyor rep kasınca al partine canavar gibi olmuştur şimdi. vulnerability hex arkasından dd ile çoğu beyaz moba oneshot çekiyor morrigan (tu) imoen ile kas işte o da çok tatlı karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 nerden aliyoduk o hatunu ? hmm Destek almak için cücelerle uğraşıyorum. Diğer her yer bitti. En önemli soru, main story yi bitirince oyuna devam edebiliyor muyuz yoksa fallout 3 faciası var mı burda da ? L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 lotheringde tavern de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 oraya tecavüz ettiler ama mapte gözükmüyor T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 leliana dan bahsediyorum bu sırada imoen diye bir karakter yok. kızıl thief tipi imoenden çakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 asdasd cevabım üstteymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Dwarf tank oynamak baya kolay ve zevkli, Morrigan ve diğer iyiliksever rogue hatun falan güzel gidiyoruz. Hard oynuyorum yine de fasülye Alistar'dan başka pek ölen olmuyor. Onu da sallayacağım zaten, kader ortağıyız diye acıyıp dolaştırıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Lopeth said: Robert_Poche said: Lopeth said: ben daha sevişemedim arkadaş morriganla ve diğer milf le full approval ım ama malesef konuşma seçeneklerinden olmuyor sanırım bu. Anca dragon felan mı kesmek lazım ? ne kadar gift warsa morrigana wer konusma seceneklerinde yavsamanın dısında sarcastic cevaplar verirsen kısa bi sürede "wanna come to my tent?" moduna sokabiliosun ha bide hayat hikayesini dinlerken kucuk veletken altın bi ayna caldıını sölüo, dwarf sehrinde merchantlardan biri altın aynayı gift olarak satıo alıp verince 16 approval geliyor. Ya zaten full resmen, her türlü gifti konuşmayı vs yaptım zaten. hmm Annesini doğramam mı gerekiyor acaba spo anasıyla kapısmadım daha, kampta sarkıyorsun degil mi hatuna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 oyunda rest seçeneği var mı ? varsa nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 combat dışında regeneration çok fazla, rest yerine böyle birşey eklemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 lütfen olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 rest yokki, ama haritada kamp yapabiliyorsunuz sag ust koseye tiklayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 reset diye okudum :( reste gerek yok ben reset istiyorum pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 morrigan ın grimoire questi için flemeth kapışması harbi epicti. kan geldi ama kestim yarım saat uğraştan sonra. cloth armor da şahane şırfıntı surat yapıyor şimdi ama :< zenci homo elf assassin in ikinci görevi hakkındaki hikayesi felaket yanlız ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yüklenmesini beklemekteyim, çok heyecanlıyım. Bir buldurs gate, icewind dale oynıyacak gibi atıyor kalbim. aşk gibi aşk. umarım patlamaz. yorumlarıda hiç okumadım, herşey süpriz olmalı. Oyun kolay değil umarım? Hard mı oynamalıyım acaba? evet, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 patlamadi. yani patladi da zevkten biz patladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Of deme. kafamı yaptın. patlıyorum. ohşh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 COHIYI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Of.şu yorumundan sonra. Ağzımda sakız, avuçlarım terliyerek içtiğim sigaranın haddi hesabı olmadan volta attım odanın içinde abuk bir enerjiyle. Kendime gelemiyorum.Nasıl terledim böyle. Yükledim ama şu olandan sonra açmaya korkuyorum yani, gözümden eroin almışa dönmiyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Karakteri yaratirken gozlerin donucek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar