Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok boşuna değil eşşek gibi bonus alıyor rep kasınca al partine canavar gibi olmuştur şimdi. vulnerability hex arkasından dd ile çoğu beyaz moba oneshot çekiyor morrigan (tu)

imoen ile kas işte o da çok tatlı karakter
Mesaj tarihi:
nerden aliyoduk o hatunu ?

hmm

Destek almak için cücelerle uğraşıyorum. Diğer her yer bitti.

En önemli soru, main story yi bitirince oyuna devam edebiliyor muyuz yoksa fallout 3 faciası var mı burda da ?

L
Mesaj tarihi:
Dwarf tank oynamak baya kolay ve zevkli, Morrigan ve diğer iyiliksever rogue hatun falan güzel gidiyoruz. Hard oynuyorum yine de fasülye Alistar'dan başka pek ölen olmuyor. Onu da sallayacağım zaten, kader ortağıyız diye acıyıp dolaştırıyodum.
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

Robert_Poche said:

Lopeth said:

ben daha sevişemedim arkadaş

morriganla ve diğer milf le full approval ım ama malesef konuşma seçeneklerinden olmuyor sanırım bu. Anca dragon felan mı kesmek lazım ?

ne kadar gift warsa morrigana wer
konusma seceneklerinde yavsamanın dısında sarcastic cevaplar verirsen kısa bi sürede "wanna come to my tent?" moduna sokabiliosun
ha bide hayat hikayesini dinlerken kucuk veletken altın bi ayna caldıını sölüo, dwarf sehrinde merchantlardan biri altın aynayı gift olarak satıo alıp verince 16 approval geliyor.

Ya zaten full resmen, her türlü gifti konuşmayı vs yaptım zaten.

hmm

Annesini doğramam mı gerekiyor acaba

spo

anasıyla kapısmadım daha, kampta sarkıyorsun degil mi hatuna ?

Mesaj tarihi:

morrigan ın grimoire questi için

flemeth kapışması harbi epicti. kan geldi ama kestim yarım saat uğraştan sonra. cloth armor da şahane

şırfıntı surat yapıyor şimdi ama :<

zenci homo elf assassin in ikinci görevi hakkındaki hikayesi felaket yanlız ahaha
Mesaj tarihi:
Yüklenmesini beklemekteyim, çok heyecanlıyım. Bir buldurs gate, icewind dale oynıyacak gibi atıyor kalbim. aşk gibi aşk.
umarım patlamaz.
yorumlarıda hiç okumadım, herşey süpriz olmalı.

Oyun kolay değil umarım? Hard mı oynamalıyım acaba? evet, evet.
Mesaj tarihi:
Of.şu yorumundan sonra.
Ağzımda sakız, avuçlarım terliyerek içtiğim sigaranın haddi hesabı olmadan volta attım odanın içinde abuk bir enerjiyle.
Kendime gelemiyorum.Nasıl terledim böyle.

Yükledim ama şu olandan sonra açmaya korkuyorum yani, gözümden eroin almışa dönmiyim diye.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...