tunch Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ama bu oyun oyna oyna bitmiyor kardeşim kaç saat oldu daha orzammardan çıkamadık nasıl iş anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 valla klise mlise inanilmaz zevk aliyorum oyundan kalkamadim lan basindan OHA single player wow gibi olmus mutis olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ve kule dışında kaldırmıyor bilgisayarım :/ Yapabileceğim birşey var mı ayar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 herşeyi kısmak dışında yok sanırsam. gerçi benim makinede eskidi baya ama gayet güzel kaldırmıştı. ne kadar eskiden bahsediyoruz ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 intel core 2 duo t5470 1.60GHZ 1.99GB ram ekran kartıda intel 965 express 384MB ( paylaşımlıdır bu :( ) Ya şehre geldiğimden beri kasıyor, ormana çıkam dedim 1 kurt oldurene kadar 5 dakka gectı ::( üfff oynamak istiyorm, var mı bi modifikasyon felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 . triple post?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 . :( triple post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 hmm bişiler değiştirdim windowsla alakalı alet acaip hızlandı yahu =) Bakalım akşam denim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 çok fena kasıo ya :( ama o kadar guzel kı oyun oynuorm yınede, ( kapalı alanlarda performans iyi gerçi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 baba güzel oyunda 5 dakkada bi kurt kesiosan bence zorlama ya.sağlığına yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Suark said: ekran kartıda intel 965 express 384MB O ekran kartı 500bin MB olsada kaldırmaz bu oyunu maalesef:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 gpu deilde cpu ile alakalıymış sanırım, grafikleri kıssamda az açsamda farketmio çünki. Nese alıştım, kapalı alana girince fps birden insani seviyelere geliyo ama değer ya. üff çok zevkli len =) itimde var artık oh büyülere once onyargıyla yaklastım, ulen buyucu adam sadece gerektiğinde atar mana neymiş, ezberleyelim günde 1 kerek atalım işte dedim. Ama buda güzelmiş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bioware and Funimation have announced they will be adapting the hit Dragon Age RPG franchise into an anime movie, due for DVD release in 2011. http://www.sankakucomplex.com/2010/06/08/bioware-funimation-announce-dragon-age-anime/ wut ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Loghain-Alistair Oyun çok keyifli ilerliyor, sona yaklaştım da bu Loghain'i yanımda savaştırayım dedim, Alistair trip attı çekti gitti adam. "For greater good" deyip duruyorum ama kıyamıyorum da Alistair'in gitmesine. Bi yandan da bu seçimin oyunun sonuna etki edeceğini hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 sıfır halini bikaç ay önce bitirmiştim, simdi awakeningi yükledim mage olarak başlicam da diğer dlcleri tavsiye ediyomusunuz, veya kesinlikle yüklenmesi gereken mod falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bu aralar oynucam su oyunu ama ilkini ek paketsizi hangi karakter acıım? eglenceli ve guclu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mage aç, Arcane Warrior diye birşey açıyorsun oyun içinde, ondan olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Revangelis said: sıfır halini bikaç ay önce bitirmiştim, simdi awakeningi yükledim mage olarak başlicam da diğer dlcleri tavsiye ediyomusunuz, veya kesinlikle yüklenmesi gereken mod falan var mı? benim acemi halimle ; rogue saldırı hızını 2 katına çıkarıp damage ı yarıya indiren bir eklenti vardı.. oyun zevkimi bayağı bir arttırmıştı , hafiften kolaylaştırsa bile oyunu. rogue oynamayuı planlıyorsan tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Awakening'in kendisi bile kesinlikle oynanması gerekilen birşey değil. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Oyunu başarılı bir şekilde kurdum. Yalnız "Character Generation" bölümünde sol tarafta yaratacağım karakteri göremiyorum. Irk falan seçebiliyorum, yalnız karakterin kaşını gözünü ne sağ tarafta ne de sol tarafta görebiliyorum. Oyunu "next" diye diye başlatınca da karşıma kel bir elf geliyor. Bir yarım saat oynadım, karakterler oyun içinde düzgün gözüküyor. Bu problemle karşılaşan oldu mu? Oyunu kaldırıp tekrar yükledim, fayda etmedi. Buna özel bir fix de bulamadım. Sistemim Core 2 Duo T9400 2.53GHz 512MB 9600M GT 4GB DDR3 Ram Windows 7 x64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 oyunu şuan kuruyorum bende bakalım aylardır burda okuyordum şöle böle harika yılın en iyi rpgsi falan GÖRECEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 yok öyle birşey, kimse şu oyundan KOTOR'un verdigi zevki beklemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 KOTOR'un verdiği zevki veremiyor diye yılın rpg'si olamıyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 şuan joining'i bitirdim. güzel oyun eğlenceli hikayede ilginç. beğendim şimdiye kadar. combattan sonra ara videoda üstüm başım suratım kan içinde falan hoş olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 quest muest dialoglar felan güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar