Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 windowstan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Buyse said: windowstan yani evde oyunun kurulu oldugu makinadan yapıcagm ayarı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Evet, direk bilgisayarın windowsundan yapıyorsun ayarı. Oyunla yada EA / bioware accountuyla ilgili bişey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 axedice said: Evet, direk bilgisayarın windowsundan yapıyorsun ayarı. Oyunla yada EA / bioware accountuyla ilgili bişey değil yani. sagolasın aksam evde bakayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Ulan.. Hay kafama ya. Windows 7 RC'yi silip yenisini kurcaktım, backup alırken oyun saveleri için dizin yaratmışım ama hiçbirini atmamışım. SF4, Dragon Age falan her şeyin save'i gitti muhtemelen. SF4 ve Dragon Age'i Steam üzerinden almıştım, acaba Steam yedek falan alıyo mu kendi dizinine? Gitti lan her şey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Neyse ya değişiklik oldu, Dalish rogue başladım bu sefer. Gerçi eskiden de rogue'dum da geçmişte bazı hatalarım olmuştu, onları tekrarlamayacam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 BU NE YA OYUN SAVELERİ UÇMUŞ KENDİ KENDİNE BÜTÜN PROFİL BELGELERİM KAYIP??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 /rage 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 dwarflar-humanlar-mageler hepsi elci yolladi. ELflerin kampin etrafini temizledim. bi bolgede sisli bi yer var oraya kosunca geri geliyor.Ne yapmam lazim takildim kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 İçeriye girmek için iki yolun var. Ya diğer orman haritasındaki konuşan ağaçtan quest alıp, sisin olduğu haritada deli büyücüden kozalak alıcaksın. Ya da deli büyücüden quest alıp konuşan ağacı öldüreceksin. Daha sonra sisin içinden geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kurtlarin inine giris nerde nasil girebilirim bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 axedice said: İçeriye girmek için iki yolun var. Ya diğer orman haritasındaki konuşan ağaçtan quest alıp, sisin olduğu haritada deli büyücüden kozalak alıcaksın. Ya da deli büyücüden quest alıp konuşan ağacı öldüreceksin. Daha sonra sisin içinden geçebilirsin.agaci oldurdum bi itemmi vericekti acaba arada onuda sattim mi deli ile konusuyorum dibinde bi kutuk gibi sey var onun icinden bi sey cikmiyor onceden aldim sanirim bi seyde satmis olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ağacı öldürdüysen yaşlı adamı bul questini al sonra zaten öldürdüm de. Bi de önemli quest itemlarını yanlışlıkla olsa bile satamıyorsun oyunda, ayrı bi yerde tutuluyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 axedice said: Ağacı öldürdüysen yaşlı adamı bul questini al sonra zaten öldürdüm de. Bi de önemli quest itemlarını yanlışlıkla olsa bile satamıyorsun oyunda, ayrı bi yerde tutuluyor onlar.q vermiyor iste konusup duruyor bos bos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 q itemi kozalak mi vendorlara falan bakayim satmismiyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 o adama doğru cevapları verince verir quest. hoş ben hep ağaçtan aldım q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hallettim temizleidm her yeri 4 tane elci geldi simdi ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sonunda oyunu bitirdim ama soyle bi sorun var accountta Mass Effect 2 dl ler aktif gorunuyor ama bende dragon age yuklu mass effecti nasil silebilirim accounttan 2 keyide girdin basta yanlislikla simdi mass aktif onu dragon age e cevirmek icin ne yapmaliyim. prisoneri falan yukleyemiyorum su sekilde Title Game Platform Download Return to Ostagar Dragon Age: Origins PC/Mac --- Blood Dragon Armor Dragon Age: Origins PC/Mac --- The Stone Prisoner Dragon Age: Origins PC/Mac --- Blood Dragon Armor Mass Effect 2 Xbox 360 More Info Blood Dragon Armor Mass Effect 2 PC/Mac Download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 accountta aktifse Dragon Age dlcleri oyun icinden yuklenebiliyor, Mass Effect 2 ile alakasi yok. Ayri indiremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 HellHound said: accountta aktifse Dragon Age dlcleri oyun icinden yuklenebiliyor, Mass Effect 2 ile alakasi yok. Ayri indiremiyorsunoyun icinde indirdim ama salak sey fail oluyor yuklemiyor. yeni dl yi aldım onuda yuklemedi hata verdi. Anlamadıgım para verip oyunu alıyorum ek paketleri yukleyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dlclerin yüklenmeme sorunu oyunun versiyonuyla alakalı falandi diye hatırlıyorum, kesin çözümü var burda bi yerde. son 150 sayfa içinde olcaktı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 versiyon değil de işletim sisteminin dili ile alakalı o sorun 1-bütün dil seçeneklerini ingilizce yapıyosun 2-restart atıyosun 3-dlc'leri "manuel" olarak yüklüyosun (Steamsteamappscommondragon age originsbin_shipdaupdater.exe ile) 4-sonra istersen yine dil seçeneklerini Türkçe yapıp oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 BlackRose said: versiyon değil de işletim sisteminin dili ile alakalı o sorun 1-bütün dil seçeneklerini ingilizce yapıyosun 2-restart atıyosun 3-dlc'leri "manuel" olarak yüklüyosun (Steamsteamappscommondragon age originsbin_shipdaupdater.exe ile) 4-sonra istersen yine dil seçeneklerini Türkçe yapıp oynuyosunoyun icinden yukledim ben onlar nerey yukleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Eveeeetttt...... inatla başlamayayım başlamayayım diyordum, sanırım direnemeyeceğim. Ben Archer çok severim. ama sanki bu uzuuuun sayfalar boyu yazının bir yerinde "archer hariç" her **** iyidir gibi bi laf okumuştum. Bodos worrior sevmem. Var mı deneyimlilerden Şöyle oynarsan çok zevkli olur, şöyle oynarsan kolay olur diyecek? Bu kadar büyük bir oyuna bu tarz sorular ile yaklaşmak ayıp oluyor ama - durun bakalım belki bir iki başla bırak yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 rogue çok eğlenceliydi ben oynarken. sonra patch expansion flaan çıkmış. son durum nedir bilmiyorum. mage aşırı güçlüydü bu arada. çift healer direk hile gibiydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar