Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dun bitirdim, istemeden erken oldu, redcliffe e quest icin gitmistim (board questleri icin) meger son savas orada basliyormus dikkat etmemisim =/
simdi rogue umla oynayacagim, kari elf accam bu sefer bi de o sekilde nasil olacak etkilesim diye ayrica alistairi de elden gecirebilmek icin euhehu

1- bana guzel rogue skill buildi lazim, simdi combat gitsem silahlar icin, poison ve trap geri kalcak, combat ve poison direk fullemek istiyorum ozellikle, zaten kilit acma falan talentla geliyor degil mi?

2- diger oyunun savastan onceki save ine donup leylayi duduklemem lazim, 100lemek mi gerekiyor hala ekstra option acilmadi biraz muhabbetlere girdiysek de guzelsin zart zurt.
Mesaj tarihi:
Aslında rogue un combat/trap/poison a verilebilir, pickpocket rezalet zaten. O kadar skill alıyor karakterler sanıyorum (kitap mitapda alıyorsunuz) , pre-order yapmışsanız hatta 2 kitapla birden başlıyorsunuz oyuna. Persuade skill i çok işe yarıyor bence onsuz oynamak çok zor =P
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

bi de dual wield rogue icin str mi, dex mi, cunning mi? hepsi onemli lan =/

Cunning-dex gidecen babuli.

Str'yide itemine gore yukseltecen. Itemsiz 21 yetiyodu galiba en testisli rog buildi icin

En yuksek dps cunning + dual daggerda
Mesaj tarihi:
starfang+rose thorn daha iyi değil mi ? ben str dex gitme taraftariyim yani öyle bitirdim güzeldi kolaydı. yalnız son patchten sonra işler değişmiş olabilir. yalnız str den gelen atak bonusunu da unutmamak lasim
Mesaj tarihi:
nasil veriyim peki cunning dex i, bi de str azligi dmg i azaltmiyor mu, anlamadim o kismi
cunning dex hep dengeli mi gitsin yoksa cunning daha onde mi olsun?

bi de dual dagger niye, bi el longsword bi el daggerken eksi mi aliyorsun? veya master yapip 2 ele de longsword koyunca talenta ragmen eksi aliyor musun?
Mesaj tarihi:
peki son olarka, ilk olarak combat trainingi fullemek gerekli deigl di mi?
o sadece tierini mi artirabiliyor kullanabilecegin seylerin?
ben poison ve combat esit gitmek istiyorum sonrasinda da trap isine girerim heralde
Mesaj tarihi:
ben combati masterlamiştim. zaten poison alsan da oyunun başlarda yapabileceğin poisonlar belli. çikan lootlar ve parandan ötürü. da yani zaten cok uzun da sürmüyo no worries.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...