BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 haa onu diyosun onu direk kestim bilemicem ahaha konusturmadimb ile sus sus lan diye azina vurdum auhahueha
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 dlc'leri yükleyince bitirdiğimiz karakterle oynamaya devam edebiliyor muyuz?
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 e ben yükledim oynayamıyorum :( nası olacak direk bitiyor oyun
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi bak bi tane save olcak after epilogue mi after prologue mi ole bisi onu load etcen
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 aa evet warmış öle bişi dlc olmadan da başlanıo ama kampa kıstılar beni çıkartmıolar hiç bi yere :)
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 eyv oynadım bölümü bitti 15 dk da ahah. 450 mb bi de bu bölüm. hey allam.
draedan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 aquila said: patch cikmis, daggerin damagei ayarlanmis, .5 dex .5 str. unofficial patch cikmisti zaten, o sekilde oynadim oyunun yarisini.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 dun bitirdim, istemeden erken oldu, redcliffe e quest icin gitmistim (board questleri icin) meger son savas orada basliyormus dikkat etmemisim =/ simdi rogue umla oynayacagim, kari elf accam bu sefer bi de o sekilde nasil olacak etkilesim diye ayrica alistairi de elden gecirebilmek icin euhehu 1- bana guzel rogue skill buildi lazim, simdi combat gitsem silahlar icin, poison ve trap geri kalcak, combat ve poison direk fullemek istiyorum ozellikle, zaten kilit acma falan talentla geliyor degil mi? 2- diger oyunun savastan onceki save ine donup leylayi duduklemem lazim, 100lemek mi gerekiyor hala ekstra option acilmadi biraz muhabbetlere girdiysek de guzelsin zart zurt.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bi de dual wield rogue icin str mi, dex mi, cunning mi? hepsi onemli lan =/
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ilerde str yerine cunning i base yaptığın bir skill vardı yanlış hatırlamıyorsam
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Aslında rogue un combat/trap/poison a verilebilir, pickpocket rezalet zaten. O kadar skill alıyor karakterler sanıyorum (kitap mitapda alıyorsunuz) , pre-order yapmışsanız hatta 2 kitapla birden başlıyorsunuz oyuna. Persuade skill i çok işe yarıyor bence onsuz oynamak çok zor =P
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Penthesilea said: bi de dual wield rogue icin str mi, dex mi, cunning mi? hepsi onemli lan =/ Cunning-dex gidecen babuli. Str'yide itemine gore yukseltecen. Itemsiz 21 yetiyodu galiba en testisli rog buildi icin En yuksek dps cunning + dual daggerda
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 starfang+rose thorn daha iyi değil mi ? ben str dex gitme taraftariyim yani öyle bitirdim güzeldi kolaydı. yalnız son patchten sonra işler değişmiş olabilir. yalnız str den gelen atak bonusunu da unutmamak lasim
Venator Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Cunning = Daha çok dps/daha çok bakstab (assassin için) Strength = Daha çok attack rating/daha iyi armorları giyebilme şansı
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 nasil veriyim peki cunning dex i, bi de str azligi dmg i azaltmiyor mu, anlamadim o kismi cunning dex hep dengeli mi gitsin yoksa cunning daha onde mi olsun? bi de dual dagger niye, bi el longsword bi el daggerken eksi mi aliyorsun? veya master yapip 2 ele de longsword koyunca talenta ragmen eksi aliyor musun?
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Rogue skili var str yerine cunning kullaniyosun damage icin, str sadece itemler icin gerekli sana. Dexide talentlerin istedigi kadar arttir, gerisine cunning aban.
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 http://social.bioware.com/forum/Dragon-Age-Origins/Dragon-Age-Origins-Gameplay-Forum-SPOILERS/DPS-calculations-for-a-DW-rogue-223777-1.html bak burda var detayli izahi
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 peki son olarka, ilk olarak combat trainingi fullemek gerekli deigl di mi? o sadece tierini mi artirabiliyor kullanabilecegin seylerin? ben poison ve combat esit gitmek istiyorum sonrasinda da trap isine girerim heralde
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben combati masterlamiştim. zaten poison alsan da oyunun başlarda yapabileceğin poisonlar belli. çikan lootlar ve parandan ötürü. da yani zaten cok uzun da sürmüyo no worries.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Trap ve poisona ana karakterde sadece 1 puan ver, craft için sık kullanmadığın bi npcnin skillini fulle. 4. lvl poison yada trap i tek puanla da kullanabiliyorsun.
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Skill'lerde main karakterine en üstteki skill'i ver bence, adını unuttum şu anda persuade/intimidate şansını arttırıyor, işi çok kolaylaştırıyor :)
guernica Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 şu oyunu archer rogue olarak oynayıp keyif alan var mı aranızda hiç? çok laflar hazırladım ama işteyim, vaktim yok. bi ara başıma gelenleri anlatırım assdf
Öne çıkan mesajlar