Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sırf su bilgi için bastan oynayasım geldi. mm golem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 valla ultra gereksiz hepsi de, son savaşta lvl 10 filan bütün hebelelock tipleri çünkü. üfleseniz instagibleniyorlar. ejdere hedef tahtası olmak dışında bir anlamları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yok gereksiz değil. nightmare de elf varoşlarının ordaki caster generalı summonlar olmadan kesemedim ben benim yetoluğum da olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 generaller cc'lerden etkilendiği için sorun yaşamadım, triple knockback üstüne stun proc filan. fort'ta laf olsun diye çağırdım artık, o kadar yol yürüdüler eve dönünce anlatacak hikayeleri oldu gariplerin. 12312231 tane pot hazırlayıp götürdüm, 3-4 tane bile içmedim herhalde. önceki ejderlerin 21314 kere load ettirmesi üzerinden yaptığım hazırlıklar boşa çıktı. keşke mordor ordusunun lvl'ını düşürmeselermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 OFFF EPIC OLCAK dedim su geride birakilan parti uyeleri iel savunma yapilan yer ile savunma yapilan yerde,morrigan i partide tutmadigimdan onu liderleri yaptim direk neyse bir ogre geldi saniyeler icinde indi, dur lan dedim ciktiklari yere sirayla blizzard tempest hede hodo salladim butun puanlari elemental verip savasin sonuna kadar bunu yaptim bir tane yaratik gelmedi ciktikalri gibi geberiyorlar akilsiz herifler yeminlen denerim in ara sokaklarinda bize dalan adamalri blightin ustune salsak denerimin isgal edilmesine gerek olmicak eheueheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi 5 slot war iste 4 tanesi yardima cagirdigin abeciler cuculer elfler / werewolflar mageler / templarlar humanlar (bunun karsiligi yoksanirim undeadler gelmiyo yane) son grupta golemler ki en ise yarari bunnar kaya atiyolar 70 dmg velan vuuyo aoe o moblarin cani zaten 50 felan bi kaya ile 20 taneis yatiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi bu arada sey o kadar garip ki 2 kere bitirdim ikisindede mageleri kurtardim elfleri sectim golemleri yasattim abi mantikli sevenekler bunlar lan daha dogrusu mageleri kurtarmama opsiyonu o kadar absurb bi yerdeki imkansiz yane kurtarmamak ayni sekilde elfleri dovelim opsiyonuda ole bole normal default olarak onnari seciyosun golemleri acmamakda dunyanin en absurb seyi gibi geliyo bana ya lan mis gibi iste olcek olan yetolari felan golem yap dovusunner daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben sonda hiç ordu çagırmadım ne yetosunuz lan ayrıca o seçeneklerin hiçbiri yeto değil ki, werewolfların tarafında olmak çok daha iyi süper bi staff ve biton xp item alıyosun golem de öyle, shale var diye creator mu ne ona yardım ettim (golem başı paragon işte unuttum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ya biz partideki karı kız üzülmesin diye öyle yaptık. ulan hep karı kız yüzünden ne oluyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Sparkcaster said: ben sonda hiç ordu çagırmadım ne yetosunuz lan ayrıca o seçeneklerin hiçbiri yeto değil ki, werewolfların tarafında olmak çok daha iyi süper bi staff ve biton xp item alıyosun golem de öyle, shale var diye creator mu ne ona yardım ettim (golem başı paragon işte unuttum) ben walla brankaya yardim ettim mantikli fikir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 lan madem anvili yıktım ben.. o paragon ve kalan üç beş tane golem neden davaya yardım etmiyor.. bari bir işe yarasınlar.. niye gittilerdi unuttum şimdi bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 spyro abi adam lavlara atti kendini terminator misali, nasil gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 brezilya Bu arada, ben werewolflarin tarafini tuttum, iyi olan onlardi cunku olayda, ama gidip elfleri de kesmedim, adama curse u kaldirttim kendini oldurttum yani falan, ama elflerin tarafini tuttu achievementi acildi. Diger achievement icin illa adami + koyu kesip bicmek mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 paragonlar ve anvil hakkinda devam abi sey cok iyiydi yane ben becerdim mukemmelim. once golem paragonu oldurdum sonra anvili brankaya kirdirdim prankada oldu. bildigin dwarflarin azina sictim 15 snaiyede auhehaueauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Penthesilea said: brezilya Bu arada, ben werewolflarin tarafini tuttum, iyi olan onlardi cunku olayda, ama gidip elfleri de kesmedim, adama curse u kaldirttim kendini oldurttum yani falan, ama elflerin tarafini tuttu achievementi acildi. Diger achievement icin illa adami + koyu kesip bicmek mi gerekiyor? evet abi o yuzden diyorum ya cok zor secmek resmen werewolf tarafini seyde olsan oluyo sanirim LAN HAYVAN ICINE ETTIN DUNYANIN diye o adama girissende oluyo sanirm yane hade baba cursu kaldi r be gotunu yiyin demesen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Sparkcaster said: ben sonda hiç ordu çagırmadım ne yetosunuz lan ayrıca o seçeneklerin hiçbiri yeto değil ki, werewolfların tarafında olmak çok daha iyi süper bi staff ve biton xp item alıyosun golem de öyle, shale var diye creator mu ne ona yardım ettim (golem başı paragon işte unuttum) Sparkcaster said: ben sonda hiç ordu çagırmadım ne yetosunuz lan Sparkcaster said: shale var (golem başı paragon işte unuttum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 cift mesaj olmus panik yaptım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 BonePART said: Penthesilea said: brezilya Bu arada, ben werewolflarin tarafini tuttum, iyi olan onlardi cunku olayda, ama gidip elfleri de kesmedim, adama curse u kaldirttim kendini oldurttum yani falan, ama elflerin tarafini tuttu achievementi acildi. Diger achievement icin illa adami + koyu kesip bicmek mi gerekiyor? evet abi o yuzden diyorum ya cok zor secmek resmen werewolf tarafini seyde olsan oluyo sanirim LAN HAYVAN ICINE ETTIN DUNYANIN diye o adama girissende oluyo sanirm yane hade baba cursu kaldi r be gotunu yiyin demesen zpoil abi direk lady of the forestla karşilaşinca hadi elfleri öldürelim dedim ben persuade ile çok da güzel oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Penthesilea said: spyro abi adam lavlara atti kendini terminator misali, nasil gelsin hatırladım şimdi eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi brankaya yardım etmek evil way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben lady of the forestı görünce "kıymık mıymık ben buna girerim alleeaaah" dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi saçlari çok anime olmuş. saçlara başka bişiler yapsalarmiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 saçları gayet iyi olmuş rinoa (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Viktor said: OFFF EPIC OLCAK dedim su geride birakilan parti uyeleri iel savunma yapilan yer ile savunma yapilan yerde,morrigan i partide tutmadigimdan onu liderleri yaptim direk neyse bir ogre geldi saniyeler icinde indi, dur lan dedim ciktiklari yere sirayla blizzard tempest hede hodo salladim butun puanlari elemental verip savasin sonuna kadar bunu yaptim bir tane yaratik gelmedi ciktikalri gibi geberiyorlar akilsiz herifler yeminlen denerim in ara sokaklarinda bize dalan adamalri blightin ustune salsak denerimin isgal edilmesine gerek olmicak eheueheueheu hayır benim anlamadığım benim sololayabildiğim adamları dövmek için niye ordu toplattılar ahah. ben cidden 212 adam topladığımızı görünce esaslı kapışma olacak beklentisiyle girdim helalleştikten sonra parti. 207 adamla bitirdim, "yarısını kurtardın helal" diye achievement verdi ahah. aynen o çıktıkları yere morri ile blizzard'ı çakınca zaten nasıl bir spawnkill fest. o bitince waking nightmare. emissary'nin biri kick vote istedi morri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi bu arada bu stone hedehodo(shale olayi) ve wardens keep disinda oynanicak dlc yok di mi yuzun muzuk war hep bu arada nasil gunah lan 15 dolar mi ne o dlclerde bi bok yok icinde 20 dakka game time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar