Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 BabacumMostors said: sene 2009 hâlâ openoffice kullanmayanlar var Sene 2009 hâlâ tex kullanmayanlar var, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Sene 2009, ben hâlâ Ardeth'in dilini anlamakta güçlük çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Hahah adam Marmara'da doktora yapıyor sen tex diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ardeth said: BabacumMostors said: sene 2009 hâlâ openoffice kullanmayanlar var Sene 2009 hâlâ tex kullanmayanlar var, gg. ben düz yazı olayı için söylemiştim formül vs aklıma gelmemişti açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Uplıyalım tepede dursun. Daha yazıcam bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 beğendin mi sen onu söyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Beğendim, anlatıcam uzunca vaktim olursa. WoT döşicem yani millet tl:dr fln yapcak o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kasa falan var mı okulda , para çal özyeğinden biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 özleğen diye okudum ismidi :P.biraz daha bahsetsen güzel olcak nasıl beğendinmi okulu? eğitimi nasıl felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 İlk sene bitti bakalım bi uplıyalım topici. Eğitim oldukça başarılı zaten merak edenler akademik kadroya bakarakta bunu görebilirler. Girişimcilik aşırı destekleniyor. Bi de burs inanılmaz destekleniyor. İngilizceniz o kadar iyi değilse, hazırlıkta dövüyorlar resmen sizi. Çok ağır bi ingilizce hazırlık var. Daha uzun bi yazı yazarım bi ara şimdilik uplıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 iyi abi işte çalış sonra ordan mezun ol iyi bir iş bul veya master vs üniversitenin adını siz taşıcaksınız geleceğe , adamlar yapacağını yapiomuş madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ben buraya graf'k yapmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Valla bizden giden Oğuz Sunay bide Reha Civanlar var ki google it yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 @khelben öncelikle seni tebrik ediyorum arkadaşım böyle bi riski alıp ilk seneni bile atlatmışsın. Ben artık Türkiye'de eğitim sisteminin tarih-i tekerrürden ibaret görüyorum, zaten özeli devleti o kadar kapitale bağımlı oldu ki bariz kırılma noktalarını, krizlerini zaten aktüel hayatta görme fırsatımız oluyor. Arkadaşlar diğer özel üniversiteler hakkında gerekli açıklamaları yapmışlar zaten. Özel-devlet yine kıyaslamadan diyebilirim ki artık eğitim denen olay "sistem" ile yürüyebilen bişey değil, biraz kişisel özverilerin, risklerin el atılması gereken bi olgu. Hele ki üniversite günümüzde öyle sapasarmış ki liseyi bitirenin kafasında karı kız ot cigara alkol metal rak kampüs öpüşmek sabahlamak olarak ampülleniyor. Ha biz de yaptık zamanında ama 4 sene okuyup bitirdiğim mesleğimi icra ettiğim bölüm adına okulun eğitim anlayışının gram faydasını görmedim, ya kişisel çabalarımla veyahut da hocaların özel ilgileriyle bi yerlere gelebildim. Çoğu kişi için de bu durum böyle. Dolayısıyla eğer kendine bi şekilde güvenin varsa seçtiğin üniversitenin kampüsü ortamı etiketi olmasından ziyade seni ileriye taşıyabilecek sistemden ziyade, bireysel beyinlerin olması kanımca en temel ihtiyaç. Kısacası artık üniversite etiketlerinin iş hayatında külliyen yalan olduğu günümüzde bazı noktalarda risk alıp yeni şeyler denemek bence en güzeli. Tabi içinizde yoksa alayını getirseler bi halt olmaz ancak hayata dair bi vizyonunuz varsa kalıplardan kurtulmak gerek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 abi kimsenin aklina ramiz dayi gelmedimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ya istanbulda her universite ayni hic birsey farketmiyor, ise girerken koc musun bogazicimisin falan anca p&g de falan farkediyor, belki birde unileverde. geriye kalan her buyuk sirkette amca dayi ise yariyor, yaramiyor diyen yalan soyluyordur. onun icin birinci sart ne olursa olsun istanbulda okuyun, odtu bilkent falan filan gecin bunlari, dunya burada akiyor kopmayin hayattan. geriside kendinize guvenin, zaten bitirceginiz bolumle gercekten yapacaginiz is ancak uzaktan akraba oluyor, butun dunyada boyle bir is. memuriyet hayati istiyorsanizda ayni bankaya girsenizde ayni uluslararasi sirkette ayni, o yuzden kendinizi egittiginize bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 matama+1 Bazen sizi mülakat yapmaya gelen insana bakıyorsunuz, "bu mu beni mülakat yapıcak?" diye, içeriden amca dayı varsa ünv etkisi %25 en fazla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konu dağılmasın üni den dışarı :P Şimdi merak eden bu sene girenler olur, yukarıda dursun şu topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Up. Sorusu olan vardır falan bi de millet adını duysun dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 uzun bir yazı yazarım diyordun, yalan olmuş. yaz da okuyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ya uzun yazı yazıcaktım, ama herkes soruları sormayı tercih etti tek tek. Bide sorulmadan yazmak zor oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 khelben, WoT istiyorum. çok kararsızım. bilg. müh. yeni açılıyomuş tam burslusuna kesin girerim. kadroya baktım ağzım açık kaldı, dolu yüksek puanla alan yerden daha iyi kadroya sahip, bırakıp ankara'yı gelmeyi düşünmeye başladım. adamlar hayvan gibi yatırım yapmış. zaten burssuz adam almamalarından ve hayvan gibi kadrolarından anlaşılıyo. istanbul bilmediğim için yeri hakkında yorum da yapamadım, gidip görmeyi düşündüm ama 2 gün kaldı yarın işlerim de var. biraz yardımcı olursan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ankarayı bırakmanın nesini düşünüyosun olm, kalk gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 abi işte üniv. yeni, oturmamış falan ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ama ya ankara? bir de öyle düşün bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar