Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Valla bu adam hapse girerse de normal hapse koymazlar zaten forsunu kullanır 4 yıldızlı otel gibi hücrede yaşar zaten. Yoksa çok yaşamaz, böyle namus falan olaylarında "iç hukuk" var bizim hapishanelerde böyle yüz kızartıcı suçluları şişliyolar. Bu arada şunu görmüştüm geçen bi başka sitede koyayım dedim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 affedemez. yok öyle bi cesaret. ayşe arman'ın şöyle bir lafı var: halis toprakla hüseyin üzmez'in hiç farkı yok sadece halis toprak ziyadesiyle zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Cumhurbaşkanının affetmesiyle ilgili güzel bir yorum yapardım da başım belaya girebilir bu bir. İkincisi de ettiğim laftan sonra kesin liboşlar ortaya çıkıp Abdullah Gül'ü korurlar benimde moralim bozulur boş yere. Hatta sözlükte Gül yarı yaşındaki biriyle evlilik yaptı diye eleştirildiğinde genç siviller hemen koşturmuş ve ama yasalara uygunnn diye korumuşlardı. Kesin aynısı olur. Demokrasi bunların eline kaldı işte vay anası sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar