fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 http://www.war-orders.com/ super organizasyon, magusumlami marauderimla mi katilsam bilemedim :D
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 amanın isyan başlangıcı. tiz kelleleri vurula. :D
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 magusa noldu bilmiyorum, ama bwlardan gördüğüm kadarıyla single target çalışan amcamlar çatır çatır iş yapıyor hala, magusda da öyle bir durum varsa alışınca geçer kanımca. ayrıca nerf nerf dediler, bg bildiğin yönetir olmuş, önceden bir iki senaryo çevirip bayardım dpsden, patch geldi geleli dps olarak dolaşıyorum, gayette memnunum şu an. ayrıca yeni norn topici açmak lazım, öteki patinin gidip gelmesiyle arazi oldu.
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ben de diyorum burada birnorn topici vardı ne oldu diye :D
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 eğer düzgünce yapilirsa güzel olabilir. oyuncuların oyuna sahip çikmasi falan. tabii order'da herkes toplanmişken dest gidip şehri kuşatırsa omg
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Marl0_on said: magusa noldu bilmiyorum, ama bwlardan gördüğüm kadarıyla single target çalışan amcamlar çatır çatır iş yapıyor hala, magusda da öyle bir durum varsa alışınca geçer kanımca. bununla alakası sıfır olayın.
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 denedin de geldin kanımca, nedir olay peki?
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Marl0_on said: denedin de geldin kanımca, nedir olay peki? magusların riftleri su an bozuk. 75 feetten rift yapar yazıyor bildiğim kadarıyla ama adamı olduğu yerde zıplatıp bıraktığına şahit olduk kaç kez. ya da 10 feet e riftleyip bırakıyor. bw ler halen bug'lı taktiklerle oynuyor deniyor. hala gcd abuser lara çözüm yok. çatır çutur kafa göz patlatıyorlar.
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 pronoit said: tabii order'da herkes toplanmişken dest gidip şehri kuşatırsa omgorder yaptı bunu.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Marl0_on bizim instance çok kötüydü be. Herkes ding 40. 2-3 kez falan Stage 2 görüldü. Yine "PQ'yu yapmayıııın"cılar doluydu sinir oldum. Oh olsun 97%'de patladı Order. Pazartesi event için çok kötü bir gün seçimiymiş onu öğrenmiş olduk.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ben sanırım 267'deydim, süre dolduktan sonra 10-15dk daha temple'da dövdük saldıranları, hatta dışarı çıkıp tümden yokettik bir ara heh. pq tamamlayacak vakitleri kalmadı sanırım öyle ki.
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 biz de köşe kapmaca oynadık başından sonuna kadar, bir an 97ye çıktığında darkpromise hauberkle bir süre daha idare etmek zorunda kalıcam diye baya gerildim son 10 dakika.
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bir iki ss almıştım ayrıca bugünkü magus hedesinden, eğlenceliydi izlemesi ehuhe. http://i172.photobucket.com/albums/w29/Marl0_on/Chamathalion_142.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w29/Marl0_on/Chamathalion_121.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w29/Marl0_on/Chamathalion_148.jpg
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 magus nüfusu iyimiş bu serverda hehe k8p magus var mı :D
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 K8p de melee karakterden başka birşey yokmuş, bende bunu anladım :P. Azgalda, karşı tara squig kaynıyor. k8p de 2-3 tane online squig oluyor. Dediğin gibi, magusda aynı şekilde.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Marl0_on said: biz de köşe kapmaca oynadık başından sonuna kadar, bir an 97ye çıktığında darkpromise hauberkle bir süre daha idare etmek zorunda kalıcam diye baya gerildim son 10 dakika.Muhauh son 10 dakika skor bir ileri bir geri oynadı heyecan yaptık acaba olacak mı diye. Köşe kapmacanız güzeldi. Bizde sıfır organizasyon, malum dünyanın en kötü pugı falandı. Kesiyoruz öbür bayrakta adam yok tabii hemen gidip alıyorsunuz falan. Bir yerden sonra warbandin acizliği can sıktı. Timer bittikten sonra son pushunuz yalan oldu ehueh sizin pug da en az bizimki kadar kötüydü herhalde. Ben öldüm Order wipeladı, true story :D
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bizimkiler hop, çüş dinlemediklerinden. arada yanlışlıkla stage 1ı bitirdik, bizimkiler monolithi kaybedicek diye templea gitmiştim shamanla birlikte, nasıl olduysa kaybetmedi euhe. dedik madem bitiremicez questi flight masterın oraya çekilelim, boşa vp vermeyelim. amcamlar dinlemediler, gidip ölüp ölüp geldiler, sonra insanları suçladılar ''yoksa siz de aman ölmeyin, ordera item gitmesin diyenlerden misiniz'' muhabbetleri döndü. böyle tipler olunca kaybederiz şehri diye bekliyordum aslen ben.
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 şu an norn kapalı görünüyor, server online oyuncu sayısına yetemedi mi ne?
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Evet, çok kalabalıktı, server buuum.
Öne çıkan mesajlar