Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Tahmini

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Spidee said:

Shamino, Iolo falan var, Ultimalardan biri ama, kısmet sdf.

Bir devrin adamları kendini belli ediyor =)

Avatarların Companionlarıydıda bu lolo, Shamino fln, Ultimadan çıkan çok oyun var işte (Hatta ilki ben doğmadan önce sanırım, 1980 yılına ait)
Mesaj tarihi:

İlk orjinal olarak aldığım PC oyunu.

İçinden ne kitapçıklar fln çıkmıştı (3 tane çıkmıştı, en incesi 60 sayfa fln). Keşke kutusunu kaybetmeseydim (En azından kitapçıklardan biri hala bende)

Bakın bu sefer kolay sordum... =)

Mesaj tarihi:
fizban said:

f-14 olabilir bu
ya da red wing bilmemne falan

Değil.

Bir saat sonra cevabı baya kolaylaştıracak bir ss da koyarım, ama tahminim o zamana bulunur zaten
Mesaj tarihi:
elesso said:

xaty said:

Uğraştırmıyım :)
İlk Ultima diyen Apis'ti, o devam etsin..

o kılıcı nereye sokmayı düşünüyo o yerdeki adam, ayıp lan

O kılıç değil ya, lightning türü bişi yemiş galiba, yaralanmış, yarasını tutuyor. (Ben böyle yorumlamıştım :P)
Öndeki de onu kolluyor :)
Mesaj tarihi:
Sıkmak değil abi bu, bilinmeyen ya da koyanın başında durmadığı bir oyunun güncel kalmasına gerek yok. Başkası sorsun, daha çok oyunu hatırlayalım işte, hijack yiyende, bilip tekrar sorar sorusunu bir ara.
Mesaj tarihi:
- isteğe bağlı olarak bir, iki ya da üç adet resim konur. bir saatte bilinemezse ilave resim istenebilir, bu miktarlardan birinde resim konabilir. soruyu soran ilave ipucu, resim verdiği, cevapların doğruluğu hakkında bilgi sağladığı halde üç saatte bilinemezse cevap açıklanıp oyunu soranın tahminciler arasından seçeceği kişi tarafından başka bir oyun sorulur. soruyu soran cevap vermezse ilk gönüllü yeni bir soru sorabilir.

denmış işte, oyun oynuyoruz bi yandada, yoksa alımıza gelen oyunları yazalım liste şeklinde
Mesaj tarihi:

Neyse fazla uğraştırmayayım, işi kolaylaştıracak iki ss daha;

Aslında bu iniş baya baya zordu, flapları-hızı-açıyı ayarla, tekerlekler ve kanca dışarı vs. En önemlisi ise gemiden iniş izni istedikten sonra kulenin verdiği talimatlara göre yönü, hızı ve yüksekliği ayarlamaktı.

Kitapçıkların birinde bu iniş faslı 20 sayfa kadar anlatılıyordu hatta.

Mesaj tarihi:
soruyu soran kişi, soruyu sormasından itibaren en geç 30dk içinde cevapların doğruluğu ya da yanlışlığı hakkında bilgi vermekle yükümlüdür. bunu yapmazsa doğru olduğu düşünülen bir cevabın sahibi kendi sorusuyla devam edebilir

yani öle gidiorum 1 saat sonra gelirim yok sori
  • Yeni Oluştur...