Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 verildiyse allah cezamı versin http://img.blogcu.com/uploads/furkantuncay_Prince_of_Persia_The_Sands_of_Time_B01.jpg
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 xaty said: Uğraştırmıyım :) İlk Ultima diyen Apis'ti, o devam etsin.. o kılıcı nereye sokmayı düşünüyo o yerdeki adam, ayıp lan
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Spidee said: Shamino, Iolo falan var, Ultimalardan biri ama, kısmet sdf. Bir devrin adamları kendini belli ediyor =) Avatarların Companionlarıydıda bu lolo, Shamino fln, Ultimadan çıkan çok oyun var işte (Hatta ilki ben doğmadan önce sanırım, 1980 yılına ait)
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 google a direk shamino yazdım ben ultima cıktı asdasd
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Yerdeki adama ok girmiş sanırım, acı çekiyor o, sende burda nelerin planlarını yapıyosun sana ayıp.
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 İlk orjinal olarak aldığım PC oyunu. İçinden ne kitapçıklar fln çıkmıştı (3 tane çıkmıştı, en incesi 60 sayfa fln). Keşke kutusunu kaybetmeseydim (En azından kitapçıklardan biri hala bende)Bakın bu sefer kolay sordum... =)
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sanki iki kelime bir ismi vardı
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 f-14 olabilir bu ya da red wing bilmemne falan
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 lba gelmis gecmis en cok sevdigim adventure oyunudur bu arada.
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 fizban said: f-14 olabilir bu ya da red wing bilmemne falan Değil. Bir saat sonra cevabı baya kolaylaştıracak bir ss da koyarım, ama tahminim o zamana bulunur zaten
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 1 saat değil sınır, 30 dk, sonra mızlamayın.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 o kadar sıkıya almayın ama, yanı bekleyın bı bıkac saat dursun soru bılen bırtı gelir gider tadı cıksın bıraz
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 elesso said: xaty said: Uğraştırmıyım :) İlk Ultima diyen Apis'ti, o devam etsin.. o kılıcı nereye sokmayı düşünüyo o yerdeki adam, ayıp lan O kılıç değil ya, lightning türü bişi yemiş galiba, yaralanmış, yarasını tutuyor. (Ben böyle yorumlamıştım :P) Öndeki de onu kolluyor :)
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Sıkmak değil abi bu, bilinmeyen ya da koyanın başında durmadığı bir oyunun güncel kalmasına gerek yok. Başkası sorsun, daha çok oyunu hatırlayalım işte, hijack yiyende, bilip tekrar sorar sorusunu bir ara.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 - isteğe bağlı olarak bir, iki ya da üç adet resim konur. bir saatte bilinemezse ilave resim istenebilir, bu miktarlardan birinde resim konabilir. soruyu soran ilave ipucu, resim verdiği, cevapların doğruluğu hakkında bilgi sağladığı halde üç saatte bilinemezse cevap açıklanıp oyunu soranın tahminciler arasından seçeceği kişi tarafından başka bir oyun sorulur. soruyu soran cevap vermezse ilk gönüllü yeni bir soru sorabilir. denmış işte, oyun oynuyoruz bi yandada, yoksa alımıza gelen oyunları yazalım liste şeklinde
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Neyse fazla uğraştırmayayım, işi kolaylaştıracak iki ss daha; Aslında bu iniş baya baya zordu, flapları-hızı-açıyı ayarla, tekerlekler ve kanca dışarı vs. En önemlisi ise gemiden iniş izni istedikten sonra kulenin verdiği talimatlara göre yönü, hızı ve yüksekliği ayarlamaktı. Kitapçıkların birinde bu iniş faslı 20 sayfa kadar anlatılıyordu hatta.
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 soruyu soran kişi, soruyu sormasından itibaren en geç 30dk içinde cevapların doğruluğu ya da yanlışlığı hakkında bilgi vermekle yükümlüdür. bunu yapmazsa doğru olduğu düşünülen bir cevabın sahibi kendi sorusuyla devam edebilir yani öle gidiorum 1 saat sonra gelirim yok sori
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Dogfight: 80 Years of Aerial Warfare
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Starscream said: Dogfight: 80 Years of Aerial Warfare Değil
Öne çıkan mesajlar