mardox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ya herkes uyudu ya da benim gibi ne bu lan diye bakıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Aynen öyle ama akşam üstü çok zevkliydi kaç kişi birden =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 CD-Rom dönemi adventure oyunu diye ipucu vereyim. http://i31.tinypic.com/11bk804.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Yatmadan önce son bir süper mega ipucu: Text adventure olarak başlamış, uzuuuuun ve ünlü bir seri. Sonradan grafikli oyunlar çıkardılar, bu da o serinin son oyunu. Ünlü aktörlerin bulunduğu cinematicleri var. Oyunda bir diktatör büyücülüğü yasaklıyor. Siz de serbest bırakmaya çalışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 return to zork bunu sormayı bugün düşünmediysem ne olayım heh, aslında ilk resim andırdı ama fazla oynamamıştım oyunu, creative multimedia kit'ten çıkmıştı teey tey. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bu return to zorkmu? daha ıyımış grafikleri benım hatırladığımdan. hatırladım dediğim him gormedimde, hep oynamak isteyip hiç oynıyamamıştım ben, içimde kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 zork: grand inquistor hmm yok haklısın, return to zork değil. oynamadım bunu ama madem arcane bu kadar tüyo verdi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ipucu vereyim hemen, ipod exclusive bir oyun ve yeşil kafalı mahlukları bir kapıdan diğerine götürmeye çalışıyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 jagged allience? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Imings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 badi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ı-ııııh, konsol oyununu arcane yatmışken sorayım dedim. viktor göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sam ciddimisin abi ipod exclusive oyun derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ahah yok değilim, parodi yapasım geldi platform tartışması, ipucular ve resim isimleri üzerine. daha resim koyarım bilinmezse 4'e kadar ama konsolcu birileri geçerken söyler yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 benimde elimde cok saglam bi xbox exclusive var koysam kimse bilemez gibi geliyo ama tam dayaklik resim. neyse bilemedim ben bunu ama psp ye benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 final fantasy dissidia? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konsol oyun bilgim zayıf ne yazıkki =P amiga ya da eski pc oyunları sorun siz hehe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yok yazılanların hiçbiri değil. bilerek c64/amiga sormadım, şike iddiaları başlayacak lol. aha gerçek ipuçları: 2000 yılından playstation rpg oyunu, psp'ye port edildi. ikisinden birinin ismini kabul ediyorum. 4'e kadar bilinmemişse bilinecek şekilde resim koyarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Valkyrie profile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 doğru cevaaaaaaap! yalnız dis benim konsol bölümüne attığım mesajları aratıp okumuş gibi bir his doğdu içime, bilmem neden. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 abi playstation 2000 yili dedin, gamespottan girip rpg, playstation ve sorty by date diyince bi avuc oyun cikiyo zaten. e bi de psp remake i dedin, yani tirt bi oyun olamaz. hehe neyse koyuyorum birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 işte araştırmacı tahmincilik, takdir ettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 iyice geek ciktiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 zor gelebilir diye dusundum o yuzden iki ss koydum. bilen cikmazsa yatana kadar bi tane daha koyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar