Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Tahmini

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Evet. Efsane combat motoru var oyunun ama içeriği bi o kadar kötüydü yazık oldu.

resmen boşa gitmiş bi oyun/motor. daha sonra aynı motorla güzel oyunlar çıkar diye umutlanmıştık ama boşunaymış. zaten 3.5e de tarih oldu. bi daha böyle bi oyunu da rüyamızda görürüz artık.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Evet. Efsane combat motoru var oyunun ama içeriği bi o kadar kötüydü yazık oldu. Arcanumdan ağzı yanan Troika işi abartınca böyle bişey çıktı ortaya.

o da aceleye gelenlerden. ağız yanma durumu olduğunu sanmam çünkü, her ne kadar basit kalsa da, toee nin masaüstünden baya seveni vardı.

Kaede said:

aktiftablet çaldı fenris ile axedice omuzomuza bağıra bağıra eye of the tiger söyledi ben şahidim

hiçbişe kanıtlayamazsın.
Mesaj tarihi:
axedice said:

NINCAA

Aşırı iyi bi oyun koyuyorum şimdi. Ama tam yılını ve tam adını istiyorum haliyle

http://www.picamatic.com/show/2009/08/15/03/55/4745197_640x398.jpg

Süperdi bu ya. bball.exe ile çalıştırdığımı hatırlıyorum ama tam adını bilmiyordum hehe. :D
Mesaj tarihi:
fenris said:

axedice said:

Evet. Efsane combat motoru var oyunun ama içeriği bi o kadar kötüydü yazık oldu. Arcanumdan ağzı yanan Troika işi abartınca böyle bişey çıktı ortaya.

o da aceleye gelenlerden. ağız yanma durumu olduğunu sanmam çünkü, her ne kadar basit kalsa da, toee nin masaüstünden baya seveni vardı.

Kaede said:

aktiftablet çaldı fenris ile axedice omuzomuza bağıra bağıra eye of the tiger söyledi ben şahidim

hiçbişe kanıtlayamazsın.

güzel oyundu baya ama çok buğu vardı oyunda
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...