mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Abuzittinin Maceraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 verildi bu de get Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 hadi ya =( olsun süfer oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Banlıyken okunamıyor mu buralar ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yorungeden zor oluyo hubble kapılmıstı =( hadi bilin bakalım su oyunu kopya çekmeden ama ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 populous 3 verilmişti ama o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 axedice said: Evet. Efsane combat motoru var oyunun ama içeriği bi o kadar kötüydü yazık oldu. resmen boşa gitmiş bi oyun/motor. daha sonra aynı motorla güzel oyunlar çıkar diye umutlanmıştık ama boşunaymış. zaten 3.5e de tarih oldu. bi daha böyle bi oyunu da rüyamızda görürüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 axedice said: Evet. Efsane combat motoru var oyunun ama içeriği bi o kadar kötüydü yazık oldu. Arcanumdan ağzı yanan Troika işi abartınca böyle bişey çıktı ortaya. o da aceleye gelenlerden. ağız yanma durumu olduğunu sanmam çünkü, her ne kadar basit kalsa da, toee nin masaüstünden baya seveni vardı. Kaede said: aktiftablet çaldı fenris ile axedice omuzomuza bağıra bağıra eye of the tiger söyledi ben şahidim hiçbişe kanıtlayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 axedice said: NINCAA Aşırı iyi bi oyun koyuyorum şimdi. Ama tam yılını ve tam adını istiyorum haliyle http://www.picamatic.com/show/2009/08/15/03/55/4745197_640x398.jpg Süperdi bu ya. bball.exe ile çalıştırdığımı hatırlıyorum ama tam adını bilmiyordum hehe. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ahah ben söyliyim gene de axedice efendi çıldırsın lakers vs celtics (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 abi söylendi üstüne başka bile söylendi zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 harbi söylenmiş ARKADAŞIM QUOTELAMAYIN ŞÖYLE RESİMLERİ BENDE BANA İHTİYAÇ VAR DİYE GELİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Aklıma süper bir oyun geldi: http://img41.imageshack.us/img41/6885/50430671.png Çok zordur. Az geceler ter dökmedik bunu bitircez diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 fenris said: axedice said: Evet. Efsane combat motoru var oyunun ama içeriği bi o kadar kötüydü yazık oldu. Arcanumdan ağzı yanan Troika işi abartınca böyle bişey çıktı ortaya. o da aceleye gelenlerden. ağız yanma durumu olduğunu sanmam çünkü, her ne kadar basit kalsa da, toee nin masaüstünden baya seveni vardı. Kaede said: aktiftablet çaldı fenris ile axedice omuzomuza bağıra bağıra eye of the tiger söyledi ben şahidim hiçbişe kanıtlayamazsın. güzel oyundu baya ama çok buğu vardı oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Yukardaki oyun Nemesis aka Gradius. Bunu bilemezsiniz herhalde: http://img20.imageshack.us/img20/8218/tanerislookinggood.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Demoman 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/metel_slug_2180.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Resmin üstüne gelince Metal Slug yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 tıpa said: Resmin üstüne gelince Metal Slug yazıyor HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 tıpa said: Resmin üstüne gelince Metal Slug yazıyor Q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ama hangisi? tam ismini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 metal slug 3d diyicem ama korkunç bir atış olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bu nasıl metal slug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Metal Slug Abuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 METAL SLUG 2180 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar