ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ucunbiri said: 1998 miş hatta şimdi baktım :) kendisi bir adventure oyunu hatta ipucu da vereyim dominic said: ip ucu vereyim; bir adventure oyunu. lol kendince dalga geçmişsin gibi geldi ona ithafen yazdım, çok bariz bir şeyi -oyunun adventure olduğunu- dile getirmişim gibi de bir üslubun var, ki öyle olmadığını açıkladım, bir şey anlamadıysan uzatmaya gerek yok zaten, kendince takılabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Alınma bu kadar yau. Esprik yapmış domdom. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 çok gerginim çok, bitirme projesi beynimi eritiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ufak seyleri "ustune alinmak" yerine oyunu tahmin etmeni tavsiye ederim. ip ucu vereyim; adventure oyunu. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Sahneyi direk hatırlıyorum color of magicte geçiyodu galiba. Da oyun hangisi onu çıkaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 eh? dogru kabul edebilirim, eger isterseniz sayin axedice? cok yakin zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 vay be ben hiç duymadım bile, ne kadar ayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 discworld yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Discworld 1 sanırım sayın dominic. Bildim mi bildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bence colour of magic demesi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 axedice'i bilmis kabul ettim. "kendimce". axedice, sen de "kendince" bir tane sor, oyun devam etsin "kendimizce". "lol" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yazık. ilk defa bir işin bokunu böylesine çıkarmaya hevesli birisiyle karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 http://img139.imageshack.us/img139/9295/streetfighter1.jpg Bu resim fenrise ve kaedeye yasak, daha geçen gün geyiğini yaptık. Kendimce bi soru sordum bakalım nolacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bana da yasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 neyse yasak değil galiba veya burak uyudu. artisliği bırakıp cevap veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ahahaha yok sana yasak diil. Diziye dalmışım valla. Buyrunuz sufi bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 heheh ninja rabbitli soruda ninjalamak serbest. dileyen ninjalayabilir :) yalnız oyunun kutu resmi 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Dur o zaman ben nincalıyım http://www.picamatic.com/show/2009/08/10/01/01/4689546_640x400.PNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Dangerous Dave, hatta Haunted Mansion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ben de bunu mu sorsam diye uzun uzun dusundum hatta gecen gun. ondan sonra adventure'dan gidelim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 dominic said: Haunted Mansion. (tu) Güzel bi soru bekliyoruz senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ninjalansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Ninjaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 eli yuzu duzgun sorular sorsak, sirf arcade gitmesek, herkes cocuk degildi 90larda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Bu oyuna eli yüzgün değil demek çok büyük ama. Nerdeyse 9-10 tane sequel yapıldı bunun için. Hatta bir tanesi bu sene çıktı XBox için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar