Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Tam olarak ne almıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Böjeek said: "roket adam" said: Böjeek said: abi resmi poster yaptırırsan tabi terkedilirsin. sdfsf bide kızın kolu yarım çıkmıştı galiba geç yetiştim ben resmi geç atmışım baya konuya. şöyle 3-5 gün önce acıcaktın konuyu. neyse boşver o seni kaybetmiştir kesin. ciddi değilsin di mi? http://forum.paticik.com/read.php?20,4159203,page=1 buldum konuyu sdfdaf 1.ci sayfada linklemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 arebesk +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ben de müstehcen, abuk birşey falan aldı diye terk etti sandım =) Bu mudur yani, fotoğrafınızı verdin diye mi terk etti? İnsan sevdiği insanı bu yüzden terk eder mi ya? Başka birşey vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Çokakıllıadam said: Lan çok seviyordum yalnız. Kolay gelsin, sevilen biri tarafından terk edilmek zor. Hediyenin fazlaca bir payı olduğunu sanmıyorum. İlişkinizde ters giden bir şeyler vardı herhalde. Sana ümit vermek gibi olmasın ama kimi zaman, dönüşü olabilir bu tür ayrılıkların. Üstüne düşmemeni, uzak durmanı öneririm. Ama herhangi bir durumda bir araya geldiğinizde, içinden geliyorsa eğer, sıcak ve içten davranmanda yarar olabilir. Bu arada aklının bir kenarında, senin sevebilceğin ve seni sevebilecek başka kızların da olabileceği gerçeği bulunsun. Çok üzücü sevdiğinden ayrılmak zorunda kalmak. Dönem dönem herkesin yaşadığı ve başetmesi gerçekten güç ve incitici bir deneyim, ama atlatılıyor bir şekilde. Dünyanın sonu değil yani. Bu atlatma, ya da duruma uyum sağlama sürecinde, farklı ve sana ilerideki ilişkilerinde yararlı olacak bir deneyim yaşıyor olduğunu, ve bu deneyimi tarihten bu yana yaşayan milyarlarca insandan biri olduğunu düşünmen, seni bir miktar rahatlatabilir belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 aquila said: http://www.youtube.com/watch?v=0QD3YofALXM&feature=related akabinde; allahım kör et beni, allahım kör et beni yetmedi mi gördüklerim, kör ol artık gözlerim allahım kör et beni, allahım kör et beni dünyam olsun kara zindan, esirgeme kulundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kız ayrılalım dediğinde saçlarımı kessem bir şansımız olur mu filan deseydin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 aquatik@ Sağol abi(: Dün zorlandım epey uyurken, şuanda baya kötüyüm. Hafta sonu manavgata gidicem, içicem filan kendime gelirim sanırım. Yahu cidden çok kötü bir durum yalnız terk edilmek. Hatırlıyorum daha dün gibi 1 ay önce filan ayrılalım dediğimde ağladığını, beni bırakmaları filan birde şimdi ki duruma bakıyorum üzülmemek elde değil. Aslında kabullenmiş değilim hala geri dönücek diye bekliyorum mal gibi neden bekliyorsam. Neyse garip baya içeyim kendime geleyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Yüklenmeyin çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 "allahım kör et beni" o çöllük yer şimdi ymeyeşil bir golf sahası.. yaa yaa nereden nereye ormanları çöl çölleri orman yapıyuoruz işte böyle bir ülkeyiz ver arabesk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Çokakıllıadam said: 1 ay önce filan ayrılalım dediğimde ağladığını, beni bırakmaları filan birde şimdi ki duruma bakıyorum üzülmemek elde değil. oha çarşambanın gelişi perşembeden belliymiş be.. resmen penaltıyı kurtarıp son fdakikada gol atarak 1-0 galip gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Kızlar dengesiz abicim.Alışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Abi senin durumun aslında biraz kaçan balık büyük olurmuş misali. 1 ay önce kendin ayrılmak istemişsin yani. Şimdi o bırakınca kötü hissediyorsun kendini. Zaman geçtikçe iyi olursun merak etme ;) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ahaha abi ben blöf yapmıştım o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kız kısmısına ilişkiler konusunda blöf olmaz. her erkeğin harcı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 5 benzemez elle Blöf yapmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bi kere ayrılma bölfü geçerse o kız sana bu gidici ayaımı denk alayım gözüyle bakmaya başlar ve soğur yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bu gidici ayağımı denk alayım ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Çokakıllıadam said: Yok abi gitmedim daha ama gidicem en kısa zamanda sdf Lan çok seviyordum yalnız. Allah bu karıların bin belasını versin bitirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Çokakıllıadam said: Ahaha abi ben blöf yapmıştım o zaman sdf Naptın abi sen blöf yapılır mı o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 sen ayrılalım diyosun ayrılmıyor ağlıyor zırlıyor... sen de diyorsun ki heh beni cok seviyo uzun bir süre gideriz heralde, onun ayrılcagını düşünmüyosun falan.. hatta "ömür boyu sevgilim" tripleri oluyor ama bir bakıyorsun ki kız bir anda ayrılmak istiyor dandik sebeplerle. ah bu karı milleti hepsi aynı. düzenli bi ilişkisi olan ben bile bunu söylüyorsam saplar ne yapsın sdfgsdf. hem kız da bulunur sana kız mı yok sdfsf bizim eski liseye gideriz bi sahne yaparız enstruman iyi çalıyosan sahneden sonra etrafında 10-15 kız olur sen seçersin, çalamıosan da playback rulz ama kız sayısı düşebilir dsfads boş dönmezsin emin ol. konu anafikri: kızlar saftır. ayrıca şu an sana wcden yazıyorum baya kastım değerini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 smoke on the water çalabiliom ben, kaç kız düşer bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ben diğer konuyu okumaya kasamadım konuyu okuyan bi arkadaştan ricam şudur ne hediye almış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bide cidden ne hediye alayım diye sağa sola soruyosan başarısızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 istersen rape me çal sdfsdf düşer çok ama karsına oturtup muhabbet edemicegin tipler hepsi sadece kız :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar