Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terkedildim

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Böjeek said:

"roket adam" said:

Böjeek said:

abi resmi poster yaptırırsan tabi terkedilirsin. sdfsf
bide kızın kolu yarım çıkmıştı galiba geç yetiştim ben resmi geç atmışım baya konuya.
şöyle 3-5 gün önce acıcaktın konuyu.

neyse boşver o seni kaybetmiştir kesin.

ciddi değilsin di mi?

http://forum.paticik.com/read.php?20,4159203,page=1

buldum konuyu sdfdaf

1.ci sayfada linklemiştim
Sosyal ağlarda paylaş

Çokakıllıadam said:

Lan çok seviyordum yalnız.

Kolay gelsin, sevilen biri tarafından terk edilmek zor. Hediyenin fazlaca bir payı olduğunu sanmıyorum. İlişkinizde ters giden bir şeyler vardı herhalde. Sana ümit vermek gibi olmasın ama kimi zaman, dönüşü olabilir bu tür ayrılıkların. Üstüne düşmemeni, uzak durmanı öneririm. Ama herhangi bir durumda bir araya geldiğinizde, içinden geliyorsa eğer, sıcak ve içten davranmanda yarar olabilir.

Bu arada aklının bir kenarında, senin sevebilceğin ve seni sevebilecek başka kızların da olabileceği gerçeği bulunsun. Çok üzücü sevdiğinden ayrılmak zorunda kalmak. Dönem dönem herkesin yaşadığı ve başetmesi gerçekten güç ve incitici bir deneyim, ama atlatılıyor bir şekilde. Dünyanın sonu değil yani. Bu atlatma, ya da duruma uyum sağlama sürecinde, farklı ve sana ilerideki ilişkilerinde yararlı olacak bir deneyim yaşıyor olduğunu, ve bu deneyimi tarihten bu yana yaşayan milyarlarca insandan biri olduğunu düşünmen, seni bir miktar rahatlatabilir belki :)
Sosyal ağlarda paylaş

aquatik@ Sağol abi(: Dün zorlandım epey uyurken, şuanda baya kötüyüm. Hafta sonu manavgata gidicem, içicem filan kendime gelirim sanırım. Yahu cidden çok kötü bir durum yalnız terk edilmek. Hatırlıyorum daha dün gibi 1 ay önce filan ayrılalım dediğimde ağladığını, beni bırakmaları filan birde şimdi ki duruma bakıyorum üzülmemek elde değil.

Aslında kabullenmiş değilim hala geri dönücek diye bekliyorum mal gibi neden bekliyorsam. Neyse garip baya içeyim kendime geleyim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

sen ayrılalım diyosun ayrılmıyor ağlıyor zırlıyor... sen de diyorsun ki heh beni cok seviyo uzun bir süre gideriz heralde, onun ayrılcagını düşünmüyosun falan.. hatta "ömür boyu sevgilim" tripleri oluyor ama bir bakıyorsun ki kız bir anda ayrılmak istiyor dandik sebeplerle. ah bu karı milleti hepsi aynı. düzenli bi ilişkisi olan ben bile bunu söylüyorsam saplar ne yapsın sdfgsdf. hem kız da bulunur sana kız mı yok sdfsf bizim eski liseye gideriz bi sahne yaparız enstruman iyi çalıyosan sahneden sonra etrafında 10-15 kız olur sen seçersin, çalamıosan da playback rulz ama kız sayısı düşebilir dsfads boş dönmezsin emin ol.

konu anafikri: kızlar saftır.

ayrıca şu an sana wcden yazıyorum baya kastım değerini bil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...