Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 The Great Cold Distance'dan beri 3 sene geçti Katatonia 19 Ekimde "Night is the new day" adlı 8. albümünü piyasaya sunuyor. http://katatonia.com/knews/ Daha album kapağı belli değil, bu siteden de albümle ilgili anonslar takip edilebiliomuş, yakında koyacaklarmış albüm kapağını, şarkı isimlerini vs. Heyecanlandım. Katatonia sevenlere hayırlı olsun ^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 o yesh diyorum ben ozman cunku cok basariliydi great cold distance eger ayni tatta gelirlerse "bikmadan dinlenen albumler"+1 olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 aynen great cold distance efsane bi albümdü aynı tatta gelirlerse aylarca bıkmadan dinlicem psikopatça. hala da dinliyorum sıkılmadan etmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 The Great Cold Distance muhteşem bir albümdü, yeni albümlerini de dört değil sekiz değil on altı göz ile bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 helecanla bekliyorum siz bi zahmet burayı uplayın yeni haber çıktıkça =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 evek bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Katatonia dinleyip depresyona girmek yasaklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/reviewpics/katat_night.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 WOOOWWOWOAWOOWW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 offff albüm güzel olsun lütfen yine TGCD gibi yıllarca dinliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 2 kasıma ertelenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 /drool beklemedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 İSTİYORUM. The Great Cold Distance hayatıma ağırlığını koyan albümler arasında yerini aldı, sıra bu albümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 of ekim ayını şimdiden hayal edebiliorum otobüste vapurda yolda evde her zaman katatonia dinleyerek geçicek TGCD da da aynı şey olmuştu artık kusana kadar dinlemiştim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Özellikler kar yağsın, havalar soğusun diye geciktiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Ben paticik'te bu kadar seveni olduğunu bilmiyordum meğersem baya baya fanatikler varmış =p gelseler bi de bari tr'ye. en son türkiye turnesine gelmişlerdi 3 yıl kadar önce yamulmuyorsam. ama o sırada ben daha yeni duymuştum onları. geldiler gittiler ben dinlemeye başladım, sora dibine vurdum felan. iyidir yaa bekliyoruz bakalım helecanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 pekaziz said: Özellikler kar yağsın, havalar soğusun diye geciktiriyorlar. of kesinlikle boyle kar yagarken dinlemek hele super bisi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yav said: en son türkiye turnesine gelmişlerdi 3 yıl kadar önce yamulmuyorsam. ama o sırada ben daha yeni duymuştum onları. yok ya 3 yıl değil net hatırlıyorum max 1-2, bişey zindanındalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben daha net hatırlıyorum demek ki tanıklarım var sdf http://www.garaj.org/haber/15179/katatonia-turkiye-turnesi TAM 3 yılmış ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 afsh yaşlanmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Opeth frontman comments on latest Katatonia album - 15/09/2009 http://www.bravewords.com/news/121888 bi de: http://www.youtube.com/watch?v=SRrVjjQg5o8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 OMFG!! OMFG!!!!!11 Albümün geneli bu kadar sertse Katatonia beni kalbimden vuracak. :D :) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 İlk single çıkmış bunaltı'dan temin edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 jonas şarap gibi adam, tapıyorum sesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 10 Kasım. Ekim sonuna kadar Day & Then The Shade klibiyle birlikte single olarak çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar