Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: eagle_dnz, 08 Haziran 2004 19:34 tarihinde demiş ki: -biliomusunuz çok ükelasınız -nayır o sizin kendi güzelliğiniz ahahahaha[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hmm düşünmeliyim belki gelebilirim. ne zaman olcak bu okul hedesi?[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bizim okul gurubu geliyomuş işte, alicanı tanıyorum guruptan, tabi onlarsa gelecek olan gurup. onlar geliyosa belki bende gelebilirim bi ihtimal[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 gelecek grup kasadav a da katılmıştı!ödülleri var besteden.. ben de çbal deyim okul acarlar da değil..üsküdar diye geçer ama göztepe ve ümraniye ye daha yakındır..!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 08 Haziran 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 gelmezmiyiz , 50şerli 100erli gruplar halinde gelcez. kaçar mı beaa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 işin dalgası bir yana gelecek iseniz haberdar olalım.. hatta okull yeri hakkında daha da bilgi almak için... [b]icQ:320006868 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 evet bilgi hakkında ayrıca bkz. 142755142[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 gecen yıl kasdav da cagrı bey baya iyiydi ya Sweet Dreams ha :P.cok iyiydiler walla ilkokuldan arkım vardı son sınıfta olması lazım serkan adın da walla gorusmek de isterim onla :D uzun zaman oldu[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. [Bu mesaj mutos tarafından 09 Haziran 2004 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 valla gelecekseniz bekleriz çok büyük birt şey olmayacak ama olsun bu arada kadıköy den gelecek olanlar 14es otobüsüne binerekı bulgurlu caddesine gelebiliyorlar libadiye caddesi var baya uzun bir cadde orada shell(veya bp) den otobüs sağa dönünce ikinci durakta inin sorun gösterirler zaten saat 3-4 gibi gelirseniz olur bekleriz[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bilmediğin şeylere karışma zaugna!milleti yanlış yönlendirme!o otobüsler artık dönemiyorlar..Gelecek olanlar kadiköyyden 8e 8d ve 13 ü dışında otobüsleri kullanmayınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 pardon gelecek varmıydı? Bu arada mutos senin dediğin serkan eğer renkli gözlü ise mezun oldu geçen sene.. Eğer uzun boylu sarı saçlı ise hala duruyo son sınıf :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kal dışında gelen gruplar falan varmı? nasıl bi hava olcak şenlikte?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 valla sadece KAL var Başka işte son sınıfların aptal kep törenleri var fln.. Bugün sahne tribün gibi şeyleri kurduk amele gibi çalıştık ..Hepsi sizin için..Gelin haaa :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 gençler ben gidiom haa bak size son bi kıyak daha yapiyim cep telimi vereyim..0536 297 45 47. Gelmek isteyen istediği zaman arasın veya msj atsın[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar