Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BW için bir addon arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önce başak bir class için gördüğüm ama aradığım halde bulamadığım bir addon var. Attılan dotları bitiş süreleriyle adamın üstünde gösteriyor. BW için böyle bir addon var mı?
Mesaj tarihi:
Dufftimers'ın şekli pek hoşuma gitmedi adamın sağ tarafıdna çıkarıyor ve sanırım herkesin attığını gösteriyor. Aslıdna pve için iyi. Buffhead birazdaha iyi gibi. Tama adamın üstüdnen çıkıyor.
Mesaj tarihi:
Genel olarak kullanılan adonları söylediğiniz için teşekürederim. Squared ve Phantom hariç hepsini kurdum. Squared daha çok healerlar için sanırım. Phantomun ne işe yaradığınıysa pek anlayamadım.
Mesaj tarihi:
Phantom default UI'in seçtiğin kısımlarını gizliyor.

Squared healer addonu ancak az yer kaplayan, temiz, minimalist warband listesi olarak da iş görüyor. Healer olmayan karakterlerimde de kullanıyorum.
Mesaj tarihi:
BlindArcher said:

Libslash, AutoDismount, Warhammer Scroll combat text, Group Icons, Moth, Nambla (veya Action Baar Colors), Squared ve Phantom.
bw lere göre yazmadım ama. Her zaman kullandığım addonlar bunlar.

süpermiş bu addonlar
Mesaj tarihi:
Ayarlarını kurcalarsanız, daha iyi hale getirebilirsinizde.
Nambla nın birde texture ile ilgili bir eklentisi var. Skillerin, üzerine saydam ve parlak birşey çekiyor. Daha hoş görünüyor.

Bir kaç addon daha önerbilirim isteğe göre.
Global Cooldown remover (global cooldown daki, gereksiz animasyonu silmenize yarar)
Pure Oyundaki hp barları değiştiriyor. Targetın üstünede, bir bar atıyor. % şeklinde görüyorsun. (psi status kullanıyordum önceden ama, fortress da kapıyı target seçemiyordum. kasıyordu. Bunda bu sorun yok)
BuffHead debuff/buff larınızı, hedefin kafasının üstünde gösteriyor. Daha rahat takip edebiliyorsunuz.
CleanCastBar Aptal cast barı değiştiriyor.
TargetRing ofansif ve defansif hedefleri parantez içerisine alıyor (pure yüklü ise, gereksiz gelebilir)

Pure + Buffhead kullanırsanız. 2 sinin ayarlarını, üst üste gelmeyecek şekilde ayarlamanız gerekir. Aksi halde, adamın kafasının üstündeki, hp bar ile, debuff/bufflarınız üst üste biner.
  • Yeni Oluştur...