deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Verdiğin örnekler birbiriyle çelişiyor yalnız farkındasındır umarım. (Magele ilgili kısmın sarcasm olduğunu varsayıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bos zaman nedir ki abi? nye global cd ye giricem frost shock atip lb spamliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Haste'a bağlı olarak daha avantajlı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 alakası yok, haste global cooldownu ne kadar düşürüyorsa LB cast süresini ondan daha fazla düşürüyo sonuçta. her türlü LB atmak daha avantajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 frost shock atan elemental'i guildden atarim. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ayrica totem of hex oldukça LB spami (haste e göre 4x ya da 5x) her zaman daha iyidir. CL ise cooldown beklememek isteyen oyuncular icin bir opsiyondur. DPS de buyuk degisiklige sebep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Have you met Helalci geldi? evet sanırım helalcigeldi ile tanışma vaktin.öm den ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 elemental shamanlar genelde haste ve mp5 stackliyorlar, sp olayını trinket procuna veya os/broodmother tarzı büyü attıkça sp arttıran trinketlere bırakıyorlar, en azından benim gördüğüm kadarıyla. yani 2500 spye ulaşmak için gidipte hastei falan bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 mp5 konusunda da sikinti cekilmiyor, ortalama bir setin mana regeni yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 arkadaslar o zaman comez biri olarak su mudur flameshock lava burst lb spam lava burst ve flameshock bitince multi target a da araya cl serpistiriyoruz mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mad_Wolf said: arkadaslar o zaman comez biri olarak su mudur flameshock lava burst lb spam lava burst ve flameshock bitince multi target a da araya cl serpistiriyoruz mudur ? budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Phlox said: deadwoll said: Şu an guilddeki elem shamanlar enhance shamanları çok rahat geçiyorlar single target ve aoe dpste, özetle ikisi de doğru. bizim guilddeki mageler de vezaxta 5k dps yapıyorlar, buff mages!!11 ordaki yorumu kendi tecrübeme dayanarak yapmadım. sırf merakımdan birsürü log inceledim, özellikle algalon 25 logları ve 5.5k dpsi geçebilen elemental görmedim. enh ise 6-7k arası geziyor. single target CL konusuna gelince, dediğim pozisyonda CL kullanıyorlar ve dps kaybı da değil. ayrıca ele shaman olarak mana sorunu çekmemeniz lazım ne yaparsanız yapın. hmm bu dediğine bakılırsa ozmn bende sorun yok çünkü her fight ta genelde 4-5k dps yapabiliyorum. O zmn buff shammy dps plxor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 olay su priotiry oynuyosun yane fs>lvb>lb eger multi target warsa (mesela mimiron phase 4 yada kologarn) fs>lvb>cl>lb fs mobun ustunde warsa atmiyosun bi daha bu arad amp5 stackleyen elemental salaktir vezaxxta bile 1 kere mana doldurarak fs vb lb spamliyorum manama bitmiyo 25 mana shock atiyosun neyine gerek mp5 sp + haste stackliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ee.. pvp de elemental 3v3 de avuçluyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 agro için arada wind shock kullansak olmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 meslek olarak ne öneriyorsunuz elem shamana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 JC+BS her class'a gider. x3 soulbond gem ve extra 2 gem slot. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 mea said: agro için arada wind shock kullansak olmazmı aggro alman cok cok zor ama olurda becerirsen atarsin arada global cd de deil nasi olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 walla meslek yane + veren skillerden birini al yeterli gathering skillerinin bonuslar iyi deil ondan insc jc echanting bs den ikisini sec bana sorarsan ins ve enchanting al jc kasmasi sikinti bsde ole enchanting kendi kendine levellaniyo inscriptionda kolay kasmasi bide hodir rep kamsya gerek kalmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar