cihant Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 işte diyorum ki neden kötü oldukalrının mantıklı bi açıklamasını yapabiliyosan yap gözden geçiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ege ve istanbul iktisatlar nasılmış peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 istanbul ingilizce iktisat çok iyi bölüm. geliniz. bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yillaca yatay yaparim mantiginda bi insan olarak diyorum hayal perest olmayin oss ardindan 1 senenizi daha feda etmeyi dusunmuyosaniz yata cok zor oss ardindan saliyosun cunku eger icide cidden bi ders calisma mantalitesi ve aski yoksa belkide yildizin olayidir bilemicme yildia girdik ikinci sene ilk donem ortalamaya bi baktik gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Evet yatay geçiş umuduyla girmeyin bi yerlere derim.Öss ye çalısmak daha kolaydır bi sene daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Isin ilgince yatay gecis yapmamak icin girdigim yerde yatay gecis yaptim. Tabulari yiktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Prawler said: Isin ilgince yatay gecis yapmamak icin girdigim yerde yatay gecis yaptim. Tabulari yiktim. Abi sabah sabah güldürdün beni :) Ne diyeyim bari topluluk içinde söyleyip küfür işitme kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Abi yatay geçişe kasacağınıza bi sene daha hazırlanın, o çileyi çekmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Girdigin yere gore degisir cile olup olmadigi. Ben mesela ilk girdigim sene niyetim yoktu. Yattim tum sene. Hatta yatay gecis ortalamasi 80 mi 85 mi neydi. Hangi inek yapar dedim, dalga gectim. Ikinci sene ise ne kadar rezalet okul deyip 93 ortalama yaptim ama ayni zamanda DVDlerimi izleyip normal hayatima devam ettim. Sonra ise yatay gecis yaptim, alttan 8 ders verdim ve ortalamami 3 un uzerinde tuttum. O da kesmedi master yapmadan yurtdisinda doktora yapiyorum. Yakinda kicima roket sokup Mars'a ucacagim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar