dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 eet neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 konsepti o demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Pyro said: Ayrıca çok merak ediyorum, burada alternate-pk adlı yabancı uo sunucusunda oynamış insan var mı diye. Gerçi yıl 2004 olması lazım tam emin olmamakla beraber. hatırlıon mu beni ana avrat küfürleşmiştik alternate-pk'da sonra izmir buluşmasında ortaya çıkmıştı. sanane'ydi benim nick fdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Lvl sisteminin olduğu haritayı yeni gördümde... Size kolay gelsin agalar, ben dk'ma geri döniyim :). Farklı bişey derken UO adını kullanmayın bari, UO değil çünkü o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Bu 5 yeteneğin yanına, 20. seviyeden sonra 2 zanaat yeteneği tüm oyuncular seçebiliyor. şu bile direk wow ya 2 tane crafting skilli falan yani anlamiorum 5 sene uğraşmış Bronx wow çıkalı kaç 5 oldu adam blizzardla bearber geliştirmiş wowu resmen nerdeyse xP Amacı şey mi bronxun. Parası olmayan, kafede dandik bilgisayarlda oynayan, Wow u Warhammerı Age of Conanı pcsi çalıştıramayan adamlara, UO içersinde bu tarz bi oyun sunmak mı ha öleyse tamam biz oynadık wow aoc warhammer türlüsünü oynadık , oynuoruz da hala . Bu o zaman bize göre deil biz daha iisini gördük, biz yolumuza devam edelim, bu mu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 uo tabanlı yeni bi oyun tarzı bir isim kullanıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Black-ice said: Bu 5 yeteneğin yanına, 20. seviyeden sonra 2 zanaat yeteneği tüm oyuncular seçebiliyor. Zanaat Yetenekleri; - Demir İşleme - Ağaç İşleme - Herbalizm - Madencilik - Odunculuk - Efsunculuk - Kaligrafi - Ahçılık - Çarkçılık - Simyacılık - Balıkçılık - Çilingirlik Balıkçılık neden seçilebilir yav? WoW'dan değişik olmuş. WoW'da da 2 zanaat seçiliyoda balıkçılık, first aid ve yemek pişirme herkes seçebiliyor, orda hata olmuş sanırım :D. 2 profa kadar aynı oldu :D. WoW için Warhammer'dan çaktılar diyoduk, ondan da çakılıcak şeyler varmış :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 uo tabanli diyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Sandbox X loot X grind V =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Eleştiri ile bok atma arasındaki ince çizgiyi kavrayabilen insanlara saygım daha da arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 aquila said: uo tabanli diyor zaten. uonun cidden harika bi tabanı var abi ve bu tabanın en büyük özelliği, HOUSING e müsait olması. kullancaksın bunları uo un en güzel özelliklerini kyoacaksın gerisini kendn döşe haritayı değiştir skilleri değitşir büyülerin isimlerini değitşir, ırk koy, faction koy, ıvrı zvırı yok ama gidip de anayasanın ilk maddelerini değiştirme xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Pyro said: Eleştiri ile bok atma arasındaki ince çizgiyi kavrayabilen insanlara saygım daha da arttı. oğuz karambole geldi sorum endgame i ne bilio musun oyunun? En son levela geldim, benim ii seviyede de gearım oldu. O saatten sonra zafer puanım ne işe yarıcak? Oyunda bnei ne tutacak? gidip newbie mi kesicem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 gokhanim anliyorum da, adamin uo'yu uo gibi verme cabasi yok ki, mevcut sistemi kullanip baska bisey yapmis, halflifea mod yapmak gibi bisey. uo olarak dusunmiceksin. hosuna gitmiyosa zaten sana, bana gore degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 beyler saklşn eglenmye geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 elaidi said: Niye sadece pvp yapmak zorunda bırakılıyoruz onu anlamadım. tamam nc falan da var. neden ben sadece craft olamıyorum. bu soru da cevaplanabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Abi onu da açıklasam ne olacak? ota boka bir neden bulup laf etmeye çalışan insanlar ona da bir kılıf uydurur. Hayır eleştrirsin, şu neden böyle neden öyle değil der veya meraklandığı şeyleri sorarsında bok atmak kimin haddine? Bilhasla isim vermiyorum sonra iyice sapacak konu. Gerçi çöplükte olmasından dolayı doğal böyle şeyler. End game olayını Bronx gelince kendi açıklar, ben sıkıldım açıkçası gereksizlere laf anlatmaya çalışmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 aquila said: gokhanim anliyorum da, adamin uo'yu uo gibi verme cabasi yok ki, mevcut sistemi kullanip baska bisey yapmis, halflifea mod yapmak gibi bisey. uo olarak dusunmiceksin. hosuna gitmiyosa zaten sana, bana gore degil. mevcut sistemi o zaman en kötü şekilde kullanmış abi o zaman ne diim. Aynı sistemde blizzardın yapmış olduğu MÜKEMMEL bi oyun var. milyonlarca oyuncuya sahip, süper bi konuya sahip , harika bi endgame sahip. Bugsız tertemiz vs. yani eğer Bize göre deil bu diip gideceksek zaten uğramayaşım da ilk defa bi umut gördüm eski tayfa tekrar toplanır yıllar sonra bi serverda die mutlu oldum hepimiz öle gaza geldik diom ya Elaidi bile düşünüo oynamayı adamla orta okulda bizim evde sırayla uo oynuoduk en son 10 sene geçti nerdeyse . O yüzden diorum ki madem Bronx uğraşmış etmiş, pyro da yetkili hem tanıdıımız adam. Biraz oturup adamla "reason" edelim. Upraştığı basic frameworkten vazgeçmesin tabi . Ama bazı şeyleri tekrar düşünsün en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 adam gelince cevap verir zaten, simdi burda yokken kendi kendimize konusmanin bi anlami yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 osman yanıma gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 fucking FANBOIsun şükrü, FAKINGsin! asd böle server açılıo ilk gün page atiosun bi bug oluo Seer Aquila gelio, "Merhaba, Nasıl yardımcı olabilirim?" die , orda anliosun sonra neden böle konuştuunu ahhaa xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bu saatten sonra uoyla isim olmaz, sistemi nolursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 OSMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ben de öle diodum da blöe değişk sistemli insanların tekrar toplandıı bi uoda NEDEN OLMASIN derim gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 kermit sen gel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 sen varsan ben de varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar