Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avaholm bugun açılıomuş

Werb

Öne çıkan mesajlar

Pyro said:

Ayrıca çok merak ediyorum, burada alternate-pk adlı yabancı uo sunucusunda oynamış insan var mı diye. Gerçi yıl 2004 olması lazım tam emin olmamakla beraber.

hatırlıon mu beni
ana avrat küfürleşmiştik alternate-pk'da sonra izmir buluşmasında ortaya çıkmıştı.
sanane'ydi benim nick
fdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Bu 5 yeteneğin yanına, 20. seviyeden sonra 2 zanaat yeteneği tüm oyuncular seçebiliyor.

şu bile direk wow ya 2 tane crafting skilli falan

yani anlamiorum 5 sene uğraşmış Bronx

wow çıkalı kaç 5 oldu adam blizzardla bearber geliştirmiş wowu resmen nerdeyse xP

Amacı şey mi bronxun. Parası olmayan, kafede dandik bilgisayarlda oynayan, Wow u Warhammerı Age of Conanı pcsi çalıştıramayan adamlara, UO içersinde bu tarz bi oyun sunmak mı

ha öleyse tamam biz oynadık wow aoc warhammer türlüsünü oynadık , oynuoruz da hala . Bu o zaman bize göre deil biz daha iisini gördük, biz yolumuza devam edelim, bu mu yani
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Bu 5 yeteneğin yanına, 20. seviyeden sonra 2 zanaat yeteneği tüm oyuncular seçebiliyor.

Zanaat Yetenekleri;
- Demir İşleme
- Ağaç İşleme
- Herbalizm
- Madencilik
- Odunculuk
- Efsunculuk
- Kaligrafi
- Ahçılık
- Çarkçılık
- Simyacılık
- Balıkçılık
- Çilingirlik

Balıkçılık neden seçilebilir yav? WoW'dan değişik olmuş. WoW'da da 2 zanaat seçiliyoda balıkçılık, first aid ve yemek pişirme herkes seçebiliyor, orda hata olmuş sanırım :D. 2 profa kadar aynı oldu :D. WoW için Warhammer'dan çaktılar diyoduk, ondan da çakılıcak şeyler varmış :D.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

uo tabanli diyor zaten.

uonun cidden harika bi tabanı var abi

ve bu tabanın en büyük özelliği, HOUSING e müsait olması.

kullancaksın bunları uo un en güzel özelliklerini kyoacaksın

gerisini kendn döşe haritayı değiştir skilleri değitşir büyülerin isimlerini değitşir, ırk koy, faction koy, ıvrı zvırı yok

ama gidip de anayasanın ilk maddelerini değiştirme xP
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:

Eleştiri ile bok atma arasındaki ince çizgiyi kavrayabilen insanlara saygım daha da arttı.

oğuz karambole geldi sorum

endgame i ne bilio musun oyunun?

En son levela geldim, benim ii seviyede de gearım oldu. O saatten sonra zafer puanım ne işe yarıcak? Oyunda bnei ne tutacak? gidip newbie mi kesicem ?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi onu da açıklasam ne olacak? ota boka bir neden bulup laf etmeye çalışan insanlar ona da bir kılıf uydurur. Hayır eleştrirsin, şu neden böyle neden öyle değil der veya meraklandığı şeyleri sorarsında bok atmak kimin haddine? Bilhasla isim vermiyorum sonra iyice sapacak konu. Gerçi çöplükte olmasından dolayı doğal böyle şeyler. End game olayını Bronx gelince kendi açıklar, ben sıkıldım açıkçası gereksizlere laf anlatmaya çalışmaktan.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

gokhanim anliyorum da, adamin uo'yu uo gibi verme cabasi yok ki, mevcut sistemi kullanip baska bisey yapmis, halflifea mod yapmak gibi bisey. uo olarak dusunmiceksin. hosuna gitmiyosa zaten sana, bana gore degil.

mevcut sistemi o zaman en kötü şekilde kullanmış abi o zaman ne diim.

Aynı sistemde blizzardın yapmış olduğu MÜKEMMEL bi oyun var. milyonlarca oyuncuya sahip, süper bi konuya sahip , harika bi endgame sahip. Bugsız tertemiz vs.

yani eğer Bize göre deil bu diip gideceksek zaten uğramayaşım da ilk defa bi umut gördüm eski tayfa tekrar toplanır yıllar sonra bi serverda die mutlu oldum hepimiz öle gaza geldik diom ya Elaidi bile düşünüo oynamayı adamla orta okulda bizim evde sırayla uo oynuoduk en son 10 sene geçti nerdeyse .

O yüzden diorum ki madem Bronx uğraşmış etmiş, pyro da yetkili hem tanıdıımız adam. Biraz oturup adamla "reason" edelim. Upraştığı basic frameworkten vazgeçmesin tabi . Ama bazı şeyleri tekrar düşünsün en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...