sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 senko said: yalnız japon başbakanının ingilizce bilmeme gibi bir olayı yoktur tabi. nigaragua başbakanı bile biliyordur ingilizce çat pat. ayrıca Eralp said: Ahahahahaha SELAM BEN DE İNGİLİZCE BİLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 dosya adı da çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 OHA ÖTESİ ahaajasdajasjdajsdjasdjasjasdjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Gerçek olmak için fazla iyi sanki ama yinede : AHAHAHAHAHAAHahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 o resimdeki kedinin kafası cok mu büyük? yoksa ps mi var asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 çok iyi(tu) arşive ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ya bu meşhur bir fıkradır, en azından ben bunu duyalı çok olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 geberdim ajsgdkas ezber sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 senko said: auhauhaauh müthişmiş. yalnız japon başbakanının ingilizce bilmeme gibi bir olayı yoktur tabi. nigaragua başbakanı bile biliyordur ingilizce çat pat. niye ki bizim tayyeap te bilmio.. ama bizim başımızda o var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 temel fıkrası gibi lan aasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 AJSHDKJAHSKJDAHSKJHSAKJDHSADASDAASDASDA AHAHAHAHAHAHHAHAHA KAHKAHA ATTTIM BEEEE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ahahahhahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 gıwety8ehgweıorherıowğeıir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 eldar said: ya bu meşhur bir fıkradır, en azından ben bunu duyalı çok olmuştu. evet obamadan önceki tiplerle olanını da duymuştum ben gerçek falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar