Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi 2.ön eleme turu 2. maçı : Galatasaray - Tobol

khala

Öne çıkan mesajlar

Aiko said:

arda dan 10 numara olmaz gördüğüm kadarıyla ayağında daha fazla top tutması lazım, ayağına gelen topu arkadaşına verdi hep verdiği adamlarında çoğunda dribling özelliği yok. kapalı tribün bitmiş bizim 10 20 kişi kalmış bağıran çok kötü oldu, eski açığın sesi zaten bize hiç gelmiyor inş bi an önce yeni stad biter :S

ya of gidemedim ilk maça eğer böyleyse ben satayım kombineyi direk eski açığa falan geçeyim
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

Aiko said:

arda dan 10 numara olmaz gördüğüm kadarıyla ayağında daha fazla top tutması lazım, ayağına gelen topu arkadaşına verdi hep verdiği adamlarında çoğunda dribling özelliği yok. kapalı tribün bitmiş bizim 10 20 kişi kalmış bağıran çok kötü oldu, eski açığın sesi zaten bize hiç gelmiyor inş bi an önce yeni stad biter :S

ya of gidemedim ilk maça eğer böyleyse ben satayım kombineyi direk eski açığa falan geçeyim

valla kapalı dan hiç ses çıkmadığı doğru zaten eskinin yarısı bütün maç bağırdık, yeni az az bağırdı ama bence tobol maçı diye böyleydi. en azından öyle umuyorum. kapalı bağırır yoksa.. dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...