Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Aiko said: arda dan 10 numara olmaz gördüğüm kadarıyla ayağında daha fazla top tutması lazım, ayağına gelen topu arkadaşına verdi hep verdiği adamlarında çoğunda dribling özelliği yok. kapalı tribün bitmiş bizim 10 20 kişi kalmış bağıran çok kötü oldu, eski açığın sesi zaten bize hiç gelmiyor inş bi an önce yeni stad biter :S ya of gidemedim ilk maça eğer böyleyse ben satayım kombineyi direk eski açığa falan geçeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Arda güzel gibiydi bence, maçı tam izlemedim de, izlediğim kadarıyla iyiydi. Bir de çok acelecisiniz abi. FM'de bile takımın taktiğe alışması 5-6 maç sürüyo, bi bekleyin 2-3 ay geçsin sonra oturur takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Gilean said: Aiko said: arda dan 10 numara olmaz gördüğüm kadarıyla ayağında daha fazla top tutması lazım, ayağına gelen topu arkadaşına verdi hep verdiği adamlarında çoğunda dribling özelliği yok. kapalı tribün bitmiş bizim 10 20 kişi kalmış bağıran çok kötü oldu, eski açığın sesi zaten bize hiç gelmiyor inş bi an önce yeni stad biter :S ya of gidemedim ilk maça eğer böyleyse ben satayım kombineyi direk eski açığa falan geçeyim valla kapalı dan hiç ses çıkmadığı doğru zaten eskinin yarısı bütün maç bağırdık, yeni az az bağırdı ama bence tobol maçı diye böyleydi. en azından öyle umuyorum. kapalı bağırır yoksa.. dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 yok ciddi ciddi bağıran 1 2 grup kaldı kapalıda, tobol maçıyla alakası olduğunu sanmıyorum aksine sezonun ilk maçı daha fazla ses çıkması lazım tribünden genelde öyle olur çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar