mexinth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 fedo ya biz seni evlendirelim artık bu ne ya :) . Editörlerden ricam var, fedaykinin adının altına Koca Adayı yazsınlar lütfenn, bakarsınız patiden talip çıkar evde kalacak iskele direği gibi yiğitt :pp
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 *!gözleri hafif sulanır* lise hayatı "dolu" olan adama bişey olmaz derim ben hep. temeli sağlam oluyo o zaman, gerisi geliyo... hayırlı olsun doggy, tebrikler, bol şanslar, nefis hayatlar...
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sor bir bakalım fedaykin'in gelecek 5 yıllık kalkınma planında evlilik gibi bir şey var mı? Şimdi birde motor alıyorum, motor + dalış + araba bütün paramı ve vaktimi emiyor. Bunların hepsinden daha beter para ve zaman emici bir varlık olan kadına hayatımda pek yer yok :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Bunların hepsinden daha beter para ve zaman emici bir varlık olan kadına hayatımda pek yer yok :) :-) ehe.[signature][hline]böhüüü :( son 11 gün..
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 buyuk konusma fedaykın valla oyle bı kadın cakar karsına akılını alır unutursun motor dalıs arabayı valla[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... [Bu mesaj Llama tarafından 09 Haziran 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hah ben de onu diycektim, 2-3 sene sonra fedo kul-köle olduğunda bunları uplar uplar eğleniriz :)) ne adamlar gördük "kadın mı? peeeeh.." diyen. hehe...
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 vah vah.. bitti diye sevinmiş, ama aslında kabus yeni başlıyor.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: sharky, 09 Haziran 2004 15:50 tarihinde demiş ki: vah vah.. bitti diye sevinmiş, ama aslında kabus yeni başlıyor. Lol +1 evden çıkamayacak hele yaz okullarına kalınca millet bodrumda şurda burda sen okulda muhaha :D[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Zaten mümkün değil demiyorum, gelecek 5 yıllık planımda yok diyorum. Çok muhteşem (güzellikten bahsetmiyorum) birisi çıkar karşıma ki o zaten bu şekilde bütün vaktimi ve paramı emmiyordur, beni ben olmaktan çıkartıp kendine göre şekillendirmeye çalışmıyordur o zaman zaten olur o iş :) Ancak ben öyle bir kadın henüz görmedim duymadım :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ben tanıdım fedaykin :) Hem de aynen senin gibi tüm umutlarımın tükendiği bir dönemde :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 işte zaten de henüz görmediğin duymadığın için görünce duyunca bi hojş olacaksın ya ;)
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: sharky, 09 Haziran 2004 15:54 tarihinde demiş ki: Ben tanıdım fedaykin :) Hem de aynen senin gibi tüm umutlarımın tükendiği bir dönemde :) ehe aynen :) kadın diildi yannız, bi o farklı :P
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ben de tanıdım, konu saptırmak gibi olmasın ama hastasıyım. Doggy bu arada umarım sen de kendi aşkına iyi bir zamanda rastlarsın, konunun en önemli noktalarından biri bu aslında. =]
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 fedo 5 seneyi bırak, inşallah yakın zamanda karşına böyle birisi çıkarda sende görürsün neyin ne olduğunu.. evin kaç odadan oluştuğunu =][signature][hline]böhüüü :( son 11 gün..
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Matrix 1 de bi kız varya hani kırmızılı geçior hani ordaki bebenin tasarladığı işte öyle bi kız bulsam yeter :([signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Dresquin, 09 Haziran 2004 11:33 tarihinde demiş ki: Buraya gelirsen daha bi 10 yıl üniversiten var eheh, onu da yazarsın. zaten orda universiteden sonra emekliligim hakkinda yazacam arada calismaya zaman kalmio bi ayak cukura girio :-P ayrica seviniorum sevinmesine ama buruk bir sevinc, zira ozleyecegim cok sey olacak farkindayim (ki yazinin amaci da bir selam durmak gelip gecenlere, yoksa klasik bir lise bitiren genc yazisinin sahip oldugu "kurtuldum oh aman! kafam girsin liseye" falan laflariyla dolu olurdu bunlardan ozellikle kacindim) ayrica tesekkurler hepinize dilekleriniz icin =)[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy [Bu mesaj HellHound tarafından 09 Haziran 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Abi içim bi kötü oldu ya sayenizde, açmayın şöle topicler. *!ağlamaklıdır.*[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ben de eğitim/öğretim hayatımda 15. senemi doldurdum. Allah kahretsin[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell.
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ulan mezun olayım seneye,horoz kesecem adağım var...[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Almanya'da hangi şehirlere geliyosun doggy? Ya da hangi ünileri gezceksin? Ben de katılayım senin gezilerine olmadı.. 8 aydır almanya'dayım ama üni gezme işini yapamadım daha.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 aachen - karlsruhe - darmstadt
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: fizban, 09 Haziran 2004 19:48 tarihinde demiş ki: şu linkteki gibi bir resim görünce çok üzülecen asıl doggycan. pff. süper bi duygu olsa gerek kep fırlatmak. daha yaşayamadık gerçi o duyguyu. iyi mi kötü mü yorum yapamicam. ama bu açıdan çok güzel, duygu dolu gözüküyor..[signature][hline]böhüüü :( son 11 gün..
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 puahahha http://www.workandtravel.us/basvuruyap.asp adam gülümseyen bir foraf demiş. Ordaki örneğe tıklayın bide o herife bakın.[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 mauahahh nedenko rule :D[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Tabii yanlış topic'e açmada cabası.. uehue varmı bole rezillik.[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Öne çıkan mesajlar