HellHound Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bugun itibariyle son ve en onemli sinavlar zincirini de vererek, Avusturya/Almanya'da universite okuma hakkini kazanmis biri olarak 9 senelik bitmek bilmeyen ortaogretim hayatima son noktayi koymus bulunuyorum... Bitti anasini satiim! Oyle bos bir his varki icimde anlatilmasi zor, baslangicin sonu dedikleri sey bu olsa gerek... 9 sene... dokuz... Bak bir geriye neler olmus... Mr. Jim vardi mesela bir zamanlar ingilizce'yi sevdirmisti, bir ogretmen nasil olmali ilk o gostermisti bana, sprey boyalarla okul duvarlarina goodbye yazarak ugurlamistim kendisini... Daha ilk karsilasmalarimizda biriyle serviste cam kenari yuzunden, digeriyle sinifta bir sorun nedeniyle kavga ettigim Jade ve Saygin var mesela, daha sonra arkadaslik kavramini kafamda onlarla olan iliskime gore sekillendirdim... Basli basina bir orta 3 senesi vardi mesela, herkesin hasta ruhlu, kafadan kontak oldugu bir sinif ne demek onu gordugum, sinifta akrep kaybedilirse neler olabilir sahit oldugum... yesil bir kapi var mesela, basli basina bir abide, nasil girdigim nasil ciktigim belli degil... avusturya lisesi var mesela, her koyunun nasil ve niye kendi bacagindan asildigini ogreten bir egitim kurumu, avrupalilarin nasil bir mantaliteye sahip olduklarini cok iyi gosterdiler 5 sene icinde o duvarlar arasinda... her hafta arsinladigimiz bir cadde var mesela, cok vefakar... uzerine isedik, kustuk, anira anira gezdik, uzerindekilere zarar verdik, ama yine de surat asik, omuzlar dusmusken Alien'i geldi sarildi bize, garip bir metal yardimiyla islikla godfather muzigini calanlar teselli etti, "siz seytani bilmezsiniz, nasil yakisikli bir orospu cocugudur o!" diye vaaz verenleriyle neselendirdi bu cadde... Elde almanca kagitlari okula gitmeden son kez calisma umuduyla binilen bir vapur var mesela, batmakta olan dolunayi ile buyuleyen bir manzaraya sahip bir guzergahta... o kagitlarda ne yaziyor hatirlamiyorum ama o manzara hala aklimda... "almazsaniz cikmaz" gibi curutulemeyecek bir sloganla milli piyango bileti satanlarin oldugu bir alt gecit var mesela... bir midye dolmaci, bir siyah beyzbol sapkasi, sayisiz merdiven, minibusune kusmama ragmen beni e-5 ortasinda pataklayip arabadan atmamis bir minibuscu, asilalim mi geyigi yaptigimiz bir tramvay, Timmieaaaaaaaaaaahh, Iboooooooooo... Andreas Marschall var mesela, A Past and Future Secret single cover'ini cizerek ilk dovmemi de yaratmis olan. Blind Guardian var mesela, sirf benim icin muzik yapilsa nasil olur bana gosteren. Tolkien var mesela, "mesela" sonrasinda bisi eklememe bile gerek olmayan... "Ben" varim mesela, yukardakilere ve daha nicelerine bir anlam, mana katmayi basaran... Doggy... yarindan sonra yokum bi hafta, Almanya'ya universite ve sehir gezmeye gidiorum, Sekipcan'a bir ugrayacam kendisinin bir kahvesini icecem... Dokuz sene bitti anasini satiim, nice dokuzlar var onumde, ama ben mola istiyorum, hakemler durdurabilirlerse zamani cok makbule gececek... valla![signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bir gün okulunun yakınına yolun düşerde iç geçirirsin işte o zaman dersin ah be zaman, bu kadar çabuk mu geçersin?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 :Tebrikz:[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 aah ah hazırlık olmasa ben de şimdi bu duyguları yaşayacaktım[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Sınıfta kalmak istiyorum![signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bi an kendimi senin yerine koydumda (lise 2'deyim şu anda) okulun bitmesini istemezdim bea,gerçi her yaşın tadı başka...[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: BabacumMostors, 08 Haziran 2004 21:51 tarihinde demiş ki: bir gün okulunun yakınına yolun düşerde iç geçirirsin işte o zaman dersin ah be zaman, bu kadar çabuk mu geçersin? walla benim 3 sene oldu biteli. ama burnumda tütmeyi bırak aklıma bile gelmiyor desem yeridir yani.. bi tek lise hayatını ve arkadaşlarımı özlüyorum o kdar. gerisi boş benim için. ama inşallah sen özlersin ve babacumun dediklerini dersin. bu arada Avusturya/Almanya filan. tebrik ederim seni. Patide bugünlerde büyük bir patlama yaşanıyor gelecekle ilgili ehe :D yakında proflar aramızdan çıkacak =P[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 12 gün..
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 daha da mutlu 9 yillar diliyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Natural Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 offff lise acayip bişey bi yandan nefret ediyorum biyandan bitmesini istemiorum.yaşanan okadar çok his okadar çok olay varki hepside kafamın içinde silinmemek üzere kaydediliyo.büyümek istemiorum ya.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Berk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bir terslik olmazsa 12 gün sonra ben de böyle uzun birşey yacağım, "gittik, gördük, döndük. Orhangazide 7 sene" ve "ÖSS, bir ay nasıl uzar?" diye bir topik açıcam.. Ah dogi ah sen bile liseden mezun oldun, bilirim ben de uzuuun süer okunan okuldan mezun olmanın hüznünü -az buz değil ben de 7 sene okuduk biz de =) Sen de bırak git bizi elin gavuristanına bizde Volfiyle İnsadına dürüme gidip sana mail atarız
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Orhangazi ne berk? hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Berk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 orhangaziydi bi aralar bizim orası, sonra orhanlı oldu gelişince Hatta tam yeri Orhanlı Köyü mevkii [Bu mesaj Berk tarafından 08 Haziran 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hayırlı olsıun,ayrıca yenı okulundada basarılar.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sen bursdakiyle karistirdin be abi iyicene hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 o kayniyodu arada :P
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Hellhound yazıyı güzel yazmışın baya kitap veya bi köşe yazısı okuyomuş gibi hissettim kendimi bu arada hangi liseyi bitirdin...Yurtdışında okumuşsun gibi bi hisse kapıldım niyeyse Tükiyede okudun di mi?[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Geçmiş olsun Doggy... vay be :) tamam tamam nostalji başlamıycam :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 güzel olmuş yazın bende lise zamanının hoş kişilerini ve öğretmenlerini düşündüm okurken. Ama malesef bir yerden sonra o yaşantıyı sallamıyorsun çünkü uni özgürlüğü acayip tatlı geliyor. Zaten belki unide ulan ben öğrenciliği şimdi yaşıyorum diyeceksin, bunu ne kadar erken farkederek söylersen o kadar iyi senin için. Ben dershanede uyanır gibi olup uni-1 de uyanmıştım ondan sıkıda olsa, kastırılsada uni benim için keyifli bir 4 sene oldu, acısıyla, tatlısıyla. Kalp kırıkları ile, aşıklarıyla güzelleriyle , seksileriyle, hödükleriyle , fırlamalarıyla vede son olarak değişik türdeki birbirinden ilginç yaşam formuyla... Gittim, gördüm, bitirdim, upgrade ile devam ediyorum... Mutlu bitti dahada mutlu olabilirdi belki ama güzel dostlar ve anılarla ayrılmak en güzeli. Platoniklerim kim bilir napıyordur şimdi, yada hayranlarım :) Butik bir universitede bile hayatın tadını çıkarabildiysem eğer sende avusturyadaa wien universitesinde çıkarırsın. Çok zor olacak evet ama tadı çıkacak, yanlız ispanyolum filan de barlarda güzel kızlarla tanışırsan yada italyanım de, sonra işte doğduk orda ama hemen geldik istanbula babamın işi için diye zırvala yoksa kaçırırsın kızları. Malesef orada ki göçmenlerimizin yarattığı imaj çok kötü . Buda sana pati nasihatı olsun kulağına da küpe olsun. Mexinth'in seyahatnamesinden.....[signature][hline]sonunda yeniledim.
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 of lan aglicam $imdi.. cok guzel yazmi$sin karde$im ne diyim , ayrica unv hayatinda ba$arilar.[signature][hline]Brad, 18 Temmuz 2003 20:27 tarihinde demiş ki: Özellikle 20-40 yaşları arasında bol bol masturbasyon yapan erkeklerde Prostat kanseri riski %50 oranında düşüyomuş...Uzmanlar erkeklerin bol bol masturbasyon yapmaları gerektiğini söyluolarmış...İlginç yane lol.... REf:Hürriyet
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 geçmiş olsun doggy.. cerberus mu oldun şimdi? :-p :tebrikz:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 vayy bitirdin ha tebrik ederim :)
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hayırlı olsun sevgili doggy inşallah güzel bi yere girersin :D[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tebriklers :) Birde ben liseyi bitireli 10 yıl olmuş anasını satiyim... Öff ölecez yakında öle böle değil...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Duygulandım be, ne güzel bir yazı olmuş o. Gözün aydın, geçmiş olsun. Umarım istediğin gibi devam eder hayatının kalan kısmı. Başarılar =]
Öne çıkan mesajlar