Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 1 hafta internet keyfi 1gb kota 20 milyon diyor şaka gibi :) onun yerine 100 mblık internet paketi alırım kat ve kat iyi be... Tek istegim telefondan net'te gezmek,facebook,msn'e girmek,bide poker atmak fln. Sıçmışlar fiyatların içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Yani görüntülü konuşmada 1 gb sınırı aşmak gibi bişi söz konusu değil midir? Yoksa hiç bu sınırın görüntülü konuşmayla alakası yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Görüntülü konuşma, mobiltv gibi servisler o kullanımın dışında kalıyor. O kullanım yalnızca interneti kullandığınızda geçerli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 3g ayrıyetten bana youtube'ta gezmemi fln. sağlar diyordum ama kazığı sokmuşlar.... eksik kalsın ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ben de 3g ile ilgili olarak kendi araştırmalarımı yaptım ve vardığım sonuç (turkcell hat sahübi olarak) 100mb aylık internet aboneliğine cep telefonundan devam etmek oldu. Arada bir internet olmayan yazlıkta cep telefonu üzerinden bilgisayara internet çıkışı sağlasam dahi devamlı bir ihtiyaç olmadığından mevcut edge teknolojisine devam kararı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 edge ile 3g arasında fark var mı ki? benim bildiğim zaten o 100mblik pakedini de 3g ile kullanabilirsin, yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ben hiç öyle anlamadım sanki ya. Benim yanlışımdır belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Demin aynı kotalı internet aboneliklerine bi baktım da 3g'nin fiyatları farklı. Denememiş olmakla birlikte hiç zannetmiyorum mevcut 100mblik paketi 3g ile kullandırsın trcell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 turkcellin 3g sayfasında internet pakedi kullanımından bahsediyor. 3g için özel bir paket yok yani benim gördüğüm. http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/internet/internetpaketleri sayfasında da 3g için özel bir fiyat yok. yani ben sanmıyorum edge/3g ayrımı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Kendercik said: ben hiç öyle anlamadım sanki ya. Benim yanlışımdır belki de. Ben 3g 100mblik paket kullaniyorum. Yani eski edge paketi olan 100 mb 3g kullanincada ayni kotadan gidiyor. Onun icin problem teskil etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 deneyim konuştu. Çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 peki 3g lisine nasıl gecicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 trcell için online işlem merkezinden veya bi numaraya mesaj atarak. Sitesine girip bakarsan yazıyordur. Cep telefonunda olduğum için zor geodi bakması da senin için daha kolaydır herhalde. 100mblik paketim bitmeden Burgazada'da 3g kullanılıp kullanılmadığına bakacağım. 1gb kotalı paket 140knt turkcellde şu anda ve işime yarayabilir diye umuyorum bilgisayarı bağlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leoa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ya tatilde 3g cekmeyen yerlerde uzuluyo insan. Alistim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Valla edge hızıyla online diablo oynamaya alışmıştım. 3g ile latency düşer mi acaba diye merak etmekteyim ümitli olmamakla birlikte. Uygun bir ara deneyeceğim. Sonra da tatil mekanına gidip bakmak lazım 3g var mı yok mu diye... Hadi bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 http://www.turkcell.com.tr/bireysel/3G/3Ginternet/tarifeler/faturali3Ginternet?activeTab=tt1 ne kadar sanslisiniz uhuhuhuh :( hiz testi yapan oldu mu hic? sn de kac kb ile indiriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ben bir ara yapmıştım Mayhem said: ufak bir test yaptım, merak edenlere :)iPhone ile Turkcell 3G Speedtest sonucu Bursa İstanbulN97 ile Turkcell 3G Speedtest sonucu Bursa İstanbulps: cihazlar usb kablosu ile internete bağlanmıştır.1024 kbps ile TT adsl Speedtest sonucu Bursa İstanbuledit: adslide ekleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 vay cok iyiymis ya, balli herifler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 3g çok kazık.. kampanya indirimleri btiince görücem ben milleti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hatta şunu da ekliim. acaba hiç kampanya iptal bedelinin kaç para olduğunu ve şartlarını inceleyen soran sorgulayan oldumu ? hiç gelen veri ok de giden veriye ücret alıyolarmı diye sorgulayan oldumu ? hiç kota aşımında mb başına kaç para aldıkalrını inceleyen oldumu eheh.. 3G kandırmacası, alan herkesten çok acı bir şekilde çıkıcak. benden sölemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 100 mb hiç yetecekmiş gibi gelmiyor bana ya. hala cesaret edemiyorum 3g'ye geçmeye. zaten avea hiçbir yerde çekmiyor, 3g'si hiç çekmiyordur heralde. bir de bu 100mb upload+download mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 100mb lık paket bana yetio valla.3g bana göre extra bişi.cep telefonunu telefon görevleri için kullanıyorum.işte arada face msn falan 100 mb yetio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Dünya'da 4g çalışmaları başladı: said: * Download speed is 42.78Mbit/s * Upload speed is 5.30Mbit/s * Ping is 37ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar