Defensive Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Yorgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Günlük küstüm sana yatıyorum iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Günlüğe küstüysen sana haftalık verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Günlük hastalıktan kurtuldum. Bir de lipton doğu karadeniz çayı aynı bizim demlik çay gibi oluyor. Sallama diye çok sallamıyordum ama şaşırttı beni. Aynısı olmuyor tabi de bu kadar bile beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 günlük arpacık geçiyo gibi mutluyum. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Günlük yine yendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 o achievementlarin hepsini bi seferde mi aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 tf2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yok yav 6 ayda bir acıyorum 1 2 hafta oynuyorum. sniperinkileri aldim sadece bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Günaydın günlük, Şirince'ye şarap içmeye gidiyorum. Hatun tavlama işinde tam gaz yolalmaktayım. Hadi bana gene şans dile=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ne desem yalnış anlaşılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Günlük yapmam gereken zilyon tane iş var, bense boş boş oturup bilmem kaçıncı kere matrix ve lotr serisini baştan izliyorum. Ne olacak sonum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 hadi ben işsizim sen bildiğin malaksın GÜNLÜK ÇOK FAKİRİM ÇOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 hamster dağıtma işim bugün başarıyla son buldu.oh! habire evden elimde hamsterla çıkıyorum güvenlik bişi sanıcak. BEYAZ HAMSTER TİCARETİ falan ehah. bugün son arkadaşıma verdiğim hamster çok çılgındı. kafede otururken kafesten kaçıp 15 bizi peşinde koşturdu rezil olduk,gülmekten zaten konsantre olamadık sonra garson yakaladı sdf parmağımı da ısırdı ztn salak =( hamster bağyan falan olabilitem yok değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 akıl sağlığım bozuluyo şaırdım kaldım. 10 dk mutlu oluyorum ondan sonra bi olay oluyo ve önümdeki 2 saatimi zehir ediyo. yemek yiyorum karnım aç tam bi ısırık almışım yemeğimden hop bi haber tamam bitti yemek, zehir oldu. alıyom atıyom çöpe. ya nası davranıcamı kestiremiyom bi an mutluyum bi an içimde bi huzursuzluk. aklımı yitiricem yakında hazırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 KAFAYI YEDİM YANİ KAFAYI DELİRDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ah be günlük aah be günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Allah yardımcınız olsun Tyler. diğer topicten dolayı yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 beyim kızıyor patiye yazmama sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ohş evim evim güzel evim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 sessizlik oldu birden sadece kasa sesi yanklanıyor bir garip oldu burA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ben & jerry's mükemmel bir dondurma. ayrıca yarın okula başlicaktım. yarın da arkadaşıma gidicem. ama salı kesin başlıyorum artık.kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Teşekkürler günlük=) Bugun şirince yaradı 4 aydan sonra artık yalnız değilim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yarın gene iş var, içim bulanıyo günnük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar