Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

hem de misil misil.

ödev günü geldiğinde boş boş bakarsın kağıda. gerçi dinlesen de boş boş bakabilirsin ödevin hayvanlığına göre ama vicdan azabı çekmezsin en azından sdf
Mesaj tarihi:
günlük olm diplomamı aldım gidip eheh. şimdi yan gelip yatmış halde arkadaşın evde işle ilgileniyorum. bi yandan da fado çalıyo hüzünlü hüzünlü. o ye.
Mesaj tarihi:
Günlük sen sen ol, taşınabilir bellek gibi eşyalarını kimseye verme. Özellikle de "bayan" birine verme, genelde "infected" şekilde geri geliyorlar.

Bu gerçeği göz önünde bulundurarak, vermek zorunda kaldıysan bile, belleği taratmadan kullanma. Benden söylemesi.
Mesaj tarihi:
iddaa oynadim hayatimda ilk defa.
yüksek oranli takimlari yazdigim icin, kazanirsak baya iyi bi miktar alcaz. 160 küsür milyar zaaa.
kocaman bi cilginim.
gökalp, parayi alip kacarsan, gelir seni vururum.
sümük!
Mesaj tarihi:
Ev hayatını çok özlemişim günlük. Yemek yapmayı bile özlemişim. Akşam da arkadaşımla birşeyler içmeye çıkacağım ama Aion'a hayırlısıyla girebilirsem kendisini ekmeyi planlıyorum sdf.
Mesaj tarihi:
şu an evde 7 kişi olduğu için tuvaleti boş bulabilmek gözlerimi yaşarttı. herkesin bi misafiri var ben hariç. böbreklerimin inceden ağrıması beni geriyor, kum dökmeye hiç hazır değilim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...