kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 şansım dönüyo evet şansım dönüyo içimde felaket bi heyecan var göğüs kafesim sıkışıyo lan bu ne heyecandan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 pencere kenarıyla tülümün arasından ayı görüp saçma sapan gülmeye başladım günlük deliriyorum sanırım. ay. http://i574.photobucket.com/albums/ss182/pogodi/DSC01018.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 acele etmeyin derlerya her şey için. bu sefer edicem. edicez yani. pişman olcağım bişi değil sonuçta. ömrümün sonuna kadar mutlu olacağımı biliyorum o zaman niye yapmayayım ? herkesi, herşeyi karşıma almayada hazırım bu konuda. zaten mutluluğumu düşünenler bana karışmaz destek bile verirler. yaparım lan yapabiliriz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 LAN SAÇMALAMA LAN NE DİYOSUN OLM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 evlenicek lan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 günlük baya baya keyifsizim bugun başıma gelen herşeye lanet ettim. hala da ediyorum. mutsuzum bildiğin. ve tesellisini de bulamadım. artık bir an önce askere gitmek istiyorum keşke yarın alsalar diyorum. uzaklaşmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kendime dogum gunu hedayesi fat princess aliyorum gunluk allah kfg den razi olsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 sevgili günlük, sevgili gökalpe bi cift lafim var. gökalp. lan. anani bacini ahaha. öpeyim tabi. o manada. =/ abi. lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 nil şu anda seni bi ben anlarım bide rahmetli dedem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 MİSTIR KROAVLİEAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ya. staj icin bi umudum daha var! bugün 3-4 ay önce basvurdugum ama reddedildigim ulmün en testisli mekanlarindan birinden mektup gelmis stajyer ariyolarmis. HALA BI SANSIM VAR ve cok mutlu oldum. bu bi isaret mi acaba! insallah olur lan. ben insallah diycek insan diilim ama neyse. bi de. bana yamuk yapanlara cok pis beddua ediyorum, 2 sene önce staj yaptigim kat dagilcak diye duymustum ahaha. simdi annemden aldim haberi official olarak dagiliyomus. bu yaz beni hunharca kullanan o it heriflerin mekani da dagilcak biliyorum ekeke. görürsünüz bak. ve su an bildigin iyi hissediyorum =P bence biseyler olcak. her manada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yarın sınavım var. çok heyecanlıyım. >.> iyi geceler günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Üff çoluğunu çocuuğunu öldürdüğümün sineği gözümün önünde dolaşıyo 2 saattir birazdan kavga çıkıcak o da ölücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Pff derste uyuyorum, karnim da cok acikti lan. Yanimdaki herif fasulye emiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 günlük lütfen :)))))))))))999999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 madem ilk hafta yoklama yok bende istanbula giderim arkadaş ya. gidiyorumda çıkacam bir saate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 sabah sabah toprak eşeletiyosun bana allah belanı versin farmville. bi de gece bi ara kirpik bişey kaçmış sol gözüme, hala bulanık görüyor o gözüm, nası bi kirpik lan bunlar? KİPRİK sınavım nası geçicek çok merak ediyorum günlük euh, sınavdan sonra da oraya buraya uğramam lazım, neyse ayaklarım eskimez ehez. akşam wow'da raid var tek tesellim o, warriorla dps yaptırır sevgili gült arkadaşlarım inş vallahi bu kadar, hadi görüşürüz günük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 günlük bu sabah beni işe dayım bıraktı. metrobüsle geldiğimden daha uzun sürdü yol. ya gerek yok metrobüs daha hızlı gidiyodu dedim bozuldu biraz. aman banane hehe bozulursa bozulsun neyse bugün gene doktor bahanesine arada kaçamak yapcam işyerinden 1-2 saatçik. gerçi doktor işide yalan olcak gibi bakalım. resmen birikti doktor işi. göz doktoru diş doktoru dahiliye cildiye bide bademcik ameliyatım var anca yıllık izne çıktığım da halledebilirim bunları sanki. araçlar gibi yıllık bakımım geldi günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Günlük önümüzdeki hafta belli olacak ömrümün 2 ayını istanbulda geçirecek miyim gecirmeyecek miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 günlük bayadır bakmıyodum buraya. naber lan :) diplomamı almaya gidiyorum bu akşam. amaçsızca 1-2 gün takılıcaz arkadaşlarla kömürlandde. oraya tekrar gitmek zorunda kalacağımı tahmin etmiyodum. sdfsd son sınavdan da geçip direkt kaçmıştım arkama bakmadan. neyse işte geyik olacak bu kez en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 vaay hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 moralin içine etmeyi iyi biliyorlar günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 gunaydin cüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar