Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 "roket adam" said: şu sıralar yazmakta olduğum kız ile 20 küsür gün sonra tekrar buluşuyorum. hem de gündüz saat 1 de. ne bok yiyeceğim bilmiyorum. akşam buluşuruz diye planlamıştım, mal gibi kaldım 1 deyince. napıcam lan 1 de ben. ayrıca o kadar saat sıkılmadan ne yapıcam. saat 1 den, belli bi saate kadar dayanıp, o saatten sonra da içersek akşam gibi, birbirimizden yine mutlu ayrılırsak oha diyeceğim, tamamdır diyeceğim. ama fena fail olucam gibi geliyo dsflks. roketçim sinema + çıkışta yemek üstüne içki kombosu yönetir saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ahah sağolun. bence de sinema. pek film izleyesim yoktu ama o kadar saat muhabbetle geçmez ya imkansız dsflkj. ha başka fikirlere de açığım yani, database'ime eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 günlük cidden lanet olsun hayatımdaki herkesin birbiriyle bağlantısı var. bu ne yaman çelişki günlük. yok nereye kaçıyım ben yani nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 "roket adam" said: şu sıralar yazmakta olduğum kız ile 20 küsür gün sonra tekrar buluşuyorum. hem de gündüz saat 1 de. ne bok yiyeceğim bilmiyorum. akşam buluşuruz diye planlamıştım, mal gibi kaldım 1 deyince. napıcam lan 1 de ben. ayrıca o kadar saat sıkılmadan ne yapıcam. saat 1 den, belli bi saate kadar dayanıp, o saatten sonra da içersek akşam gibi, birbirimizden yine mutlu ayrılırsak oha diyeceğim, tamamdır diyeceğim. ama fena fail olucam gibi geliyo dsflks. Roket sen çok zengin bi kıza yazmıyo muydun ? benm aklımda öyle kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ahahah evet o kız olması lazım. çok zengin değil ama o nerden çıktı ya. normal yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 oyy ben kaçıyım gidiyim diyorum adam kız diyo zengin diyo. bide gıdık var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 "roket adam" said: ahahah evet o kız olması lazım. çok zengin değil ama o nerden çıktı ya. normal yani sdf. Kokoreççiye mi yani basit bi yerde deniz kenarında ekmek arası bişeyler yemeğe mi götürsem yoksa onun alıştığı hayatı yani lüks bişeyler mi yapsam tarzı bişeyler yazmıştın.Bende beynimi bunla doldurdum sanırm asdf @böjek:Ya sen ne diyosun herkesin harbiden herkesle bağlantısı var çok gıcık oluyorum.Ayrıca gıdığıma laf etme alıştım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 dartanyan said: Bende beynimi bunla doldurdum sanırm asdf ahahah ama biraz database corrupt olmuş sende. yok böyle değildi. kız çin yemeği yiyelim demişti, ben gidip döner yemiştim ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 öğlen rakısı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 "roket adam" said: dartanyan said: Bende beynimi bunla doldurdum sanırm asdf ahahah ama biraz database corrupt olmuş sende. yok böyle değildi. kız çin yemeği yiyelim demişti, ben gidip döner yemiştim ahahaha. Peki alıntıdaki nickim niye dartanyan? asdf Sen doğru olanı yapmışsın.Çin yemeğiyle karın doymaz. Neyse günlüğü kirlettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Genç kızları kendime aşık ediyorum =( acaba ben kötü müeyaam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 @pendik hepsinin sonra birbiriyle alakası cıkarsa kalırsın öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yok. sıraylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 aynı anda yapınca mide ağrısı yapıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kaldı 63 sanırsam yarın yata çıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 BAŞIM DÖNÜYOR. NİL (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 sdkl sdlksd sdlşksd sd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 çok iyi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bella said: BAŞIM DÖNÜYOR. NİL (L) CANSIN <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ah cansın ergenlikten cıkalı da oldu baya ama anlamadım neden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 senle ilgilenmedm iki dk diye di mi bu laflar hep ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bırak anladım gerçek yüzünü ben senin seytan SEYTANNNNNN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 zibidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar