Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mr_Hand said: bi dk ya. 2 cansın mı var patide? :) evet hatta 3.cü var sen bilmiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sdf. yoo :) haberim yoktuğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ay günlükte bile böyle gülüyo ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bi de, CANSIN SELAM. artık hangisine denk gelirse dsafsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 selam oğuz. ben 4.cü cansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Hai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 o günlük ooo günlük. resmen kız kaynıyo lan bura bayadır bakmıyodum slfdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 selam 3.cü fatih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Riddler said: günlük 1 aydır kız eli tutmadım tüfek gibiyim ateş etcek birini ariorm selam ben de Howitzer artileri gibiyim. ehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 neyse yavuzu kızdırmayalım. çok asabi bu ara kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 façede falan hiç kızgın durmuyor. YABUZ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 günlük yavuz mesajımı görüp msnde atar yaptı. halbuki ben kendisinin ne kadar tatlı şeker gibi biri olduğunu dile getirmek istemiştim. hiç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sinirden yeri tepikledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Saeros said: sinirden yeri tepikledim sinirlenince ne kadar güzel olduğunu söylemiş miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 günlük, herkes memleketine dönüyor, ben ise kaldım yurt odalarında tek başıma. tek başıma da hiçbir şeyin tadı çıkmaz ki. neyse ders çalışayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mr_Hand said: bi de, CANSIN SELAM. artık hangisine denk gelirse dsafsdf selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 naber? ^^ edit : günnük boynum aarıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Günlük, consent bekleyişi sırasında ya verem olucam ya golluma dönüşücem. pöff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bu akşam ilk defa nam-ı değer burtonesk ile buluşacağım. ÇOK HEYECANLI^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 valiz toplamam lazım ya, en sevmediğim iş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 günlük, bu akşamki programım bi takım teknik aksaklıklardan dolayı değişti, ama daha eğlenceli bi hal aldı. ^^ 5 kız taksime gidiyoruz, içmeye. sonra gece de eve dönmemeye karar verdim. taa taksimden bahçeşehire gidicem sabahın köründe. bi de işte onuru falcıya götürücektim ama vazgeçebilirim her an. onunla direk taksimde buluşup 2 saat erken içmeye başlayabilirim belki nihih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 günlük bugün patron gelmicekti, bizde üzülmüştük. az önce aradı saat 5 gibi gelicekmiş. o saatten sonra hayatta gelmez ofise, demekki bayram primlerini vermeye gelicek ^^ aferim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 günlük doktor benim sinirimi bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Post-it Sortable Cards diye bişey varmış, hemen aldım, çok mutlu oldum. http://www.keysan.com/pic240/MMM735AL_2_1.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar