Edge Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Günlük oha saat 10 oldu yeni kalktım günnük of günnük of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 günlük evimize geldim çok mesudum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Günnük galiba E66 alıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 BİR YAPRAK SARMASI TARİFİ BULAMAZ MI İNSAN GOOGLE'DAN. BULAMAZ MI. BULAMAZ. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ahah teşekkürler, yaprakları direk haşlamalı mı sıcak suda mı bekletiyoruz kısmına takılmıştım, aldım cevabını (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 utopia said: BİR YAPRAK SARMASI TARİFİ BULAMAZ MI İNSAN GOOGLE'DAN. BULAMAZ MI. BULAMAZ. =/ bunu gorunce aklıma kanala dusen sarhos videosu geldi. http://www.youtube.com/watch?v=90971mvSkw0 SURDA BIR KORKULUK OLMAZ MI OLMUYOR ISTE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Of günlük ya bir mesai günü ancak bu kadar berabet iğrenç tiksinç geçer ya. Elin almanından da yedik postayı oturdu mideme oruçlu oruçlu. Akşama da kol böreği yerim artık. Koyayım ya, tası tarağı satıp tibete yerleşicem shaolin rahibi olucam. OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFAPSLDPQEĞ'E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 günlük ! oğlum aldım lan sonunda . oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 günlük yorgunluktan ölebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Günlük, Ankara, Bilkent. Nerede kalmıştık lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ben gittim, hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 STAJIM BİTTİİİİİİİĞĞĞĞĞĞ OF TANRIM ÇOK MESUUUDUM =) edit:şimdi eylülde de bi staj olayım var ama çok muallak pöfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 haziranın 15'inden beri staj yapıyorum, yoruldum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bi doğum günü kutladık adam canım dedi laaa...canın çıksın diyoum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 fakat yatağıma basmamla kırılması?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Yatmam lazım gideyim uyumayı deneyim başlarım aöfye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 fakat yatağına basman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 duvar kenarının çarşafını sıkıştırıyodum sadece kenarları gevşemiş çat diye gitti 80 tl lik yatak böyle olur dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bişey olmaz, ben aylardır ortası göçük yatakta yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Yatağa atmayalım boku cansın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ben yokken kimler kimler yatmış orda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Kimler kimler yatmış bişi olmamış bi ayağını atman yetmiş sen düşün durumun ne kadar kötü olduğunu hadi iyi geceler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bana 0-6 yaş laflarla gelme iyi geceler asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Günlük, 325325 olasılıklı düşünceler arasına dalmaktan, her türlü olasılığı hesaplamaktan ve sonunda bir sonuca varamamaktan yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar