Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yok yok aile değil, bir sene öğrenci evinde tek yaşadım, sonra o eve babam geldi, emekliliğine kadar kalacağı için annem ve kardeşim gelmedi, şimdi yeniden yalnızım evde.yanıma başkasını da istemem, böyle rahatım.sıkılıncada yalnız kalmıyordum pek.bence iyi yani anlıcağın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Günlük Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Archangel_ said: Günlük said: çekinme söyle lütfen. dinliyorum ben. binlerce kişi yazıyo buraya utanan çekinen yok. çok yalnız olmak istiyorum günlük.okulum hayatımı becermesin, beni o kadar strese sokmasın istiyorum.koca bir evde tek, sürekli tek başıma olmak, ama ihtiyacım olabilecek her ıvır zıvırın da o evde olmasını istiyorum.ayrıca sınırsız abur cubur, ana yemeklerde mangalda pişmiş sınırsız pirzola ve fırından yeni çıkmış ekmek filan da olsun.kafa dinlemek, bilgisayar oyunları arasında kaybolmak, sonunda ben de mmorpg midir nedir onlardan oynamak istiyorum.sonunda biri bana da çıkıp get a life diyecek raddeye geliyim ve o zaman uyanayım, hepsi rüya olsun istiyorum. yalnız olmak bazen insana iyi gelir evet. kafa dinlemek açısından iyidir. okulun hayatını belli bi süre becerecek. tabi ileride meyvelerini alıcaksın emin ol. tek yapman sabredip biraz daha sıkı çalışmak. eğer baydım sıkıldım diye takılırsan okulun uzayacak ve bu yazdıkların tekrar edicek. sürekli aynı besinlerle beslenmek zararlıdır bu arada. arada sebze meyvede yemelisin. eğer abartmazsan bilgisayar oyunlarıda eğlencelidir.öğrenciysen zaten abartıya kaçmak kötü olabilir. özet olarak kız arkadaş edin kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 korkuom lan ben gece evde yalnız yatınca :P edit: bu arada okulun hayatını becericek bi şekilde bu allahın emri biliosn bunu :D bölüm kaynaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 @günlük; ahaha bak demeyi unutmuşum günlük, onun sorumluluğu da sıkıntı vermeye başladı, mevcut kızarkadaşımdan pek memnununum, allah bozmasın.ama şöyle bir ay kadar bi süre kendisini dondursak, sonra kaldığımız yerden devam etsek ilişkiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Günlük Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yalama olur tad vermez öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sdeceokuyangenç said: korkuom lan ben gece evde yalnız yatınca :P edit: bu arada okulun hayatını becericek bi şekilde bu allahın emri biliosn bunu :D bölüm kaynaklı poff nede güzel moral verdi bu son bölüm. ilk bölüm içinde; köpek al eve mis gibi.korku morku kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 öyle..hele 3. 4. sınıf flnsan..DUS çıktı bşla çalışmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 DUS iyi oldu ya, yetişse bari bize.tanıdık filan yok hiç, dus ile daha yüksek şansım. birde; sen kimsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 iyi oldu en azından kadrosuz maaşsız çalışmıcaz..ben gencim işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 msn mi lan burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben kullanmıom msn saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Günlük Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 meşgul etmeyin lütfen günlüğü arkadaşlar gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 en azından gerekli bşiden bahsediorz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ahanda yazdığım konuları daha sonradan hiç takip etmezsem böyle olur :P sdeceokuyangenç said: edit: archangel meslektaş olcaz inş =) :P elaidi haklı, dur bi pm atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sevgili gunluk cok eglencesiz baslayan lakin cok basarili biten bi gunle daha karsindayim. dun gece alkolun sinirlarini zorlayan sevgili sevgilim sabah MIDEM de MIDEM diye dikildi ayaga. sonra da aksama kadar uyudu. bu arada gecen surecte de ben soguk alginligimin en yivranc phasei olan "hersey gecti bi oksuruk kaldi" daydim. kohkoh oksure oksure aksam ustunu ettik. sonra iyi olunca kalkip ankamalle gittik, alisveris yaptik cilgincasina, ayakkabi, cantalar aldik. sonra eve geldik ve benim pcmi kurduk (bu kisim en mutlu oldugum kisimdi cunkum cok ozlemistim bilgisayarimi) sabah da 6 oldu ben 11de nasi kalkicam kimse bilmiyo. can, berkay mesajimi goren varsa sabah beni caldirmak suretiylen uyandirsin kankishler. nn gunluk pokerde de butun parami allahsizin biri aldi. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sevgili günlük sabahın köründe uyanıp benim gibi bikaç ruh hastasıyla (/wink) beraber raid yaptım sonra günlük'ten 4 sayfa mesaj temizledim şimdi de gece uyurken download ettiğim sims 3'ü kurup balık tutucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Sevgili günlük, gece 3'te uyanıp benim gibi birkaç ruh hastasıyla raid yaptım (/lick), yalnız bu ruh hastaları uyuduğu için şimdi daily yapıyorum, bu saatte HC grubu falan da bulunmuyor, ne yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Sevgili günlükkenk, Nassın eyisin ? Ben de iyiyim sağol. Bugün stajımın 45. günü. Her gün olduğu gibi 6.30 da kalktım sevgili günlük,aynı saatte traş oldum,aynı saatte duşa girdim,aynı saatte evden çıktım,aynı saatte servise bindim,aynı koltuğa oturup aynı sürede iş yerine geldim,aynı kahvaltıyı ettim (siyah zeytin,beyaz peynir,tereyağı simit.) aynı kapılardan geçip ofise geldim,aynı bilgisayarın başına oturup aynı şeyleri yapmaya başladım.Gün içerisinde de böyle devam edecek muhtemelen.Arada farklılık yaratan olaylar/kişiler de çıkmasa hiç çekilmez be günlükkenk,hele de son yaşadığım olayları düşünürsek... Neyse yazarım yine KİB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 üstüme para yağarak uyandım dkfjghk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Sevgili günlük, piyangodan bodrum tatili çıktı, tam da şöyle 2-3 günlük istanbul dışına kaçıp dinlenme planları yaparken, süper über ötesi oldu. Çok mutluyum ^^ Ben gidip eşyalarımı hazırlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Günlük sabah metrobüste açık oturum vardı sdfflk. 4 tane hacı hoca tipli adamlar karşılıklı oturmuş siyasi devlet bilmem ne meselelerini bağıra bağıra tartışıyolar. bende istemeden dinledim adamları. sonra hafif dumanların içinden hero gibi o cıktı geldi. Gözlüklü, karizma, 45-50 yaşlarında ve düzgün türkçesi ile konuşan o adam ordaki cahil insanlara söylediği o laflar tam böyle düşündüğüm adamlar hakkında icimden geçirdiklerimi dile getirdi. sonra inerken sizi tebrik ederim cok güzel bir konuya değindiniz cok saygı duydum keşke biraz daha vaktim olsaydı da sizinle muhabbet edebilseydik dedim. böyle zevkten 4 köşe oldu. -umarım karşılaşırız kücük hanım dedi. kehkehkeh sonra indim metrobüsten gene tuttum iş yolunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Günlük şarkıya bak yea sabah sabah. Hani eski zaman masalları anlatır Hüznümü huzura dolarsın Kaşım gözümden çok içim bir parçan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdığım Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın Ama bil ki ben de parçalandım Annem ben senin yanına kalanım Annem annemmmmmmmmmmm Sen üzülme Sözlerin hep yüreğimde Annem annemmmmmmmmmmmm Gel üzülme Ben hala senin Dizlerinde Uzayan sohbet gecelerinde Rolleri unutup dost oluruz Bizi bağlayan bu kan değil yalnız Annem biz birbirimize kalanız Ben kararlı uçarken yolumda Sen çatık kaşlarının altında Katıksız sevgiyle taparsın Annem sen benim yanıma kalansın http://www.youtube.com/watch?v=nh1OnGxQu7g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Bugün tatile gidiyoruz sonunda. Herkesin bileti de bende, bir de evde unuturmuşum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 babamın arabası bozulmuş,genclerde sıraya girmişler beni havalimanından almak için,kimi seçsem kimi seçsem sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Günlük geldik gene staja püff evden cıkınca sanki bir şeyler yapmış gibi yoruluyorum oturarak sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar