vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 bi de offlayip pufflamayin. kizlarin bünyesi daha müsait kilo almaya, dikkat etmezsem cok kolay aliyorum ben kilo hayret bisey. tabi ki dikkat etcem. fatin sultanin asure kazani gibi dötüm mü olsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 bu işkembe ama... basenlere gitmez ki işkembe.. kutsal bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 nimetle yaptığı benzeymeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Bella said: bu kadar düşünceğine yiyip yarım saat yürüseydin iyiydi nil :) abi zaten yarim saat bisiklete bindim, 20 dk da yürüdüm. olay o deil =P kalorisini bilmedigim seyi yemek istemiyorum, hastalik derecesine geliyo böle bazen ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 olsun farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Sparkcaster said: nimetle yaptığı benzeymeye bak fatih sultan mehmetin asure kazani da cok kutsal bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 o zaman yeme boşver işkembe zaten çirkin birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 iskembe cok güzel. zevksiz kadin. sarimsakli, sirkeli ve acili bi de ohs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Terbiyeli işkembe çorbası 1416 Kalori/kişi dio ama benim duyduğum/bildiğim de böyle nil 1000-1500 arası bişi işte. vaniLLe said: fatin sultanin asure kazani gibi dötüm mü olsun ? Amin eauehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 kafani kirarim wasty ne amini lan. buldum ayrica. İşkembe Çorba 165 Kaşarlı Domates Çorba 175 Kıymalı Tarhana Çorba 115 Köy Usulü Erişte Çorba 145 Kremalı Domates Çorba 166 buna inaniyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 vaniLLe said: said: Bu 1416 kaloriymiş mesela.. 16 bardak su falan diyo, onun bi tenceresi 1426 kaloridir. 200 gr.cik sey 1416 kalori olamaz. whopper mi bu =P 1416 kalori almış bile olsan aksini ispatlamya çalışırken sarfettiğin enerji(şu anki tartışma oluyor bu) 1k kalori eder, artık sende rahatla, güncel baslıklarda rahatlasın. LÜT FEN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 vaniLLe said: kafani kirarim wasty ne amini lan. buldum ayrica. İşkembe Çorba 1650 Kaşarlı Domates Çorba 1750 Kıymalı Tarhana Çorba 1150 Köy Usulü Erişte Çorba 1450 Kremalı Domates Çorba 1660 buna inaniyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ahah =D dear 0ne, güncel basliklarin opsiyonlarini karistir azcik. bana tesekkür eddeceksin kafana indirdigim lightning boltum icin. yeni mesajlar yerine güncel basliklari secceksin yani. alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 vaniLLe said: kafani kirarim wasty ne amini lan. buldum ayrica. İşkembe Çorba 165 Kaşarlı Domates Çorba 175 Kıymalı Tarhana Çorba 115 Köy Usulü Erişte Çorba 145 Kremalı Domates Çorba 166 buna inaniyorum artik. 165 kalori olması zor yahu :S bi kaşık falan mı ki o afasda cidden zor ama. senin içtiğin farklı bişidir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Bella said: bu kadar düşünceğine yiyip yarım saat yürüseydin iyiydi nil :) HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA YEMEKTEN SONRA YÜRÜYÜP YEMEĞİ YAKACAĞINI SANAN TÜRK İNSANI TATATATATATATATATATA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 of yazlıkçı amcalar gibisiniz lan yemin ederim hahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 abi genetik kodunda var türk insanının, iki tur yürüyelimde yediklerimiz erisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 doğanay limonata ta ta ta ta ta ta ta ta ta ta ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 abi spor yapinca kalori yakmiyo musun iste ? yag mi eritiosun nedir onun aciklamasi, sen söyle o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sizi http://steroidscenter.com/shop/images/clenbuterol.jpg paklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 vaniLLe said: ahah =D dear 0ne, güncel basliklarin opsiyonlarini karistir azcik. bana tesekkür eddeceksin kafana indirdigim lightning boltum icin. yeni mesajlar yerine güncel basliklari secceksin yani. alala. /reflect dear vanil zaten o opsiyonu kullanmaktayım, fakat son 10 dakikadır ne zaman güncel baslıklara tıklasam en tepede Günlük yazar olarak da sen ve wastyrx gözüküyor, ve bu isimler sürekli değişiyore. Hayır günlüğün elinde imkanı olsa alayınıza /kick çekecek de yapamıyor işte. Onada yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yarım saat yürüdün 10 kalori yaktın helal. kaldı 1406 kalori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 60 70 ya o kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ya 100 olsun. bide yemekten sonra yürümek nedir lan midende daha bütün yemek duruyokenmi yakıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 e ama böle diyo mesela: said: Yarım saatlik bir yürüyüş ortalama kiloya sahip olan bir bayan veya erkek için değişiklik gösterse de genelde değerler birbirine yakın olarak belirtilir. Yani olması gereken kiloda olan bir kişi yarım saatlik yürüyüşte yaklaşık 200 kalori, 1 saatlik yürüyüşte de yaklaşık 400 kalori harcar.. Bu miktar kilosu fazla olanlarda artar, kilosu az olanlarda azalır.. 70 kg'lık bir erkeğin 1 saatte yaktığı enerji Uyumak 65 kal/saat Uyanık oturmak 75 kal/saat Oturmak 100 kal/saat Ayakta durmak 105 kal/saat Hızlı daktilo yazmak 140 kal/saat Hafif egzersizler 170 kal/saat Yavaş yürümek (4 km/saat) 280 kal/saat Aktif hreketler 290 kal/saat Ağır sporlar 450 kal/saat Yüzmek 500 kal/saat Koşmak 580 kal/saat Çok hareketli spor yapmak 600 kal/saat Merdiven çıkmak 1110 kal/saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar