Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber. sakal kesme sakal iyidir ehau. merhaba günlük. canım sıkkın. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 insan olabilmek ne güzel şey günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 net sıkılıyorum gunluk, 28inde yaz okulu basliyor okul dedigim haftada 2 gun. bi meskale bulmali acilen oyunlarda goturmuyor artik 10tane oyun kurulu pcde max oynadigim sure 6-7 saat fln artik, eskisi gibi oyunda oynayamiyorum. bi oturdum mu 14-15 saat kalkmazdim basindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 günlerim, calismakla, ders calismakla ve spora gitmekle geciyo. kendimi derslerime adadim yine, gönüllü olarank asosyal oldum. kardesimin de agzini kirmak istiyorum. bu cingene genleri nerden gelmis vallahi anlamiyorum. neys simdi yine 3 saat ise gidecegims, zaman geciriyorum. gelince de ders caliscaz allahin izniynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 okullar bitmiyor mu almanyada ? saat 15te sıkılıyorum demisim hala sıkılıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bitiyo agustosun basinda. benimki biraz daha farkli ama, daha gec bitcek 20sinde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 off kotuymus kolay gelsin sana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yok ya iyi böyle. ders calismayinca bosluga düsüyorum böle =P iyi bi ugras. bakis acisi hersey, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 spora verdim kendimi günnük tek şikayetim hava bozuk denize giremiyoruz.ühühühühhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 vaniLLe said: yok ya iyi böyle. ders calismayinca bosluga düsüyorum böle =P iyi bi ugras. bakis acisi hersey, evet. iş ne işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 tahminimce çevirmenliktir.denedim bakalım şansımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bütün bi sene itinayla içinde B geçen not almamak http://img443.imageshack.us/img443/7527/58154691.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 okula niye gidiyosun ki sen, otur evde, ev hanımı ol, git mutfağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 diyorum da dinleyen yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ben dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 akila.. sizi dinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 şükrüm mükemmel bir dinleyicidir <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 her yerimle dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 benim ki daha bi radyo reklam spotu gibi ama.. akila... (bekle burada bi dur bi sn) sizi dinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dasaaa said: akila.. sizi dinler.. eşya reklamı gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sadece dinler olsa, daha vurucu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 akila.. 4yıl garantili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ohaaa dasaaa aramızda telepatik bağ var aynı anda aynı şeyi yazdııık.fala inanmayın buna inanııınn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Aşağı yukarı 2 gündür hiç bişi yapmıyorum günlük. Pek güzel bişi dinlenmek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 seni sevmiorum günlük beni sinirlendiriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar