coquette Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 cognitive - "bilişsel"miş ama çok yapmacık geliyor bu kelime sanki, sınavı şemsiye olacak ama, ismin ne önemi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bilişsel de anlat ama, stats yetmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 eksici misin lan swhswh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 onuda anlatırım hepsini anlatırım xoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Olive - ooo yeah, ama yanlış yerdeyim bence :D xoxo yu öylesiye yazmıştım ya, espri, komiklik fln yani, yoksa günlüğe ya da sözlüğe sarılıp öpmeyecektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 biliyorum canım bana yazdını ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 evet, sanaydı o, canım çok teşekkür ederim, başarılar dilemişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kızsan ö.m at xoxo GOSSİP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kızsan ö.m at XOXO GOSSIP ps: xoxo büyük olsun dedim =p yanlışlıkla double oldu tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gossip...? ne? onu bi kesinleştirelim önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 işte ne yani onu bilmiorz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 eski takildiğim kızlardan biri ile ehiri mehiri diye ilk adımlar atilirken mesajın sonuna xoxo yazmıştı. anlamamıştım ve bilen arkadasim da yoktu. ogrenmek icin internette arastirma yapmistim sfsdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gossip girl den biliom ben =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 olabilecek iki seçeneğin arasıyım :P ben xoxo yu msjlaşırken fln konuyu samimi ama kesin bir şekilde bitirmek için kullanırım, tavsiye edilirö ben gayet urbandict.den buldum manasını zamanında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 okuyan genç, okudun mu izledin mi onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 coquette said: olabilecek iki seçeneğin arasıyım :P anlamadım simdi tro musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 itiraf ediorm ben gossip girl ün bi kısmını izleyen ve seven bi insanım.. ve bunu günlüğe hitaben yazıyorum yoksa kişiselden ban yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gossip candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Fin said: yarın bu saatlerde mezun oluyorum galiba ((= NO WAI LULZ cok pis patladi ya ahhaehaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Günaydın günlük, Okullar sanırım bu hafta kapanacağı için stajyerle son günüm, içimi bir hüzün kapladı. Dökümantasyon eğitimi var bugün, resmen kusmak üzereyim, bünye kaldırmıyor. Paticik'i de trolledim biraz, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 hoca çarşamba sabah gel devamsızlığına bakalım dedi. 8.30dan beri okuldayım lanet olsun,gelir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Heyecan dolu dakikarlda bugün, and we wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 27 saattir uykusuzum, çok pis uyuyacağım birazdan günlük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 lan nası açmazlardayım var ya.. dünya öle bi yer ki, o kadar sıkıntı ve stressten sonra daha büyüğü gelemez diyorsun ve GÜMMMM sen misin öyle diyen.. Lan diyorsun "tüm silahları kuşanmış da gelmiş. roketler yağdırıyor hayat olm.. cehennem yağıyor üstüme.." derken bi bakıyorsun bu dediğin kötü durum aslında sonra karşılaşacağın durum yanında parkta gezinti gibi kalıyormuş.. yine zor durumlardayım kamil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 şirket toplantısında hırçın bi şekilde boy göstericem günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar