Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Apar topar eve geldim, bir yandan yarına 3k kelimelik ödevi nasıl yetiştireceğimi düşünerek. Gmail'imi bir açtım ki kadın deadline ı 18ine aldım diye e-mail atmış. İlk defa bu kadar şanslı hissediyorum gerçekten.
Mesaj tarihi:
3 gündür konserdi, taksimde içmeydi derken dersleri sınavları filan çok boşladım günlük. yine ders moduna giremiyorum bir türlü. bir an önce giremezsem sınavda yan basıcam galiba.
Mesaj tarihi:
dany brillant denen abimiz sahne de harbiden karizmaymış günlük. 40 tane hatunu sahne de maymun etti adam, hala ben daha fazlasıyla da oynarım havalarındaydı. güldük, eğlendik, konser trolledik iyiydi.
Mesaj tarihi:
Bittus said:

3 gündür konserdi, taksimde içmeydi derken dersleri sınavları filan çok boşladım günlük. yine ders moduna giremiyorum bir türlü. bir an önce giremezsem sınavda yan basıcam galiba.

+1 tek tesellim daha 2 haftamın olması.
Mesaj tarihi:
Of inanılmaz yogun bir döneme giriyorum sanırım.
Mayısın sonuna kadar kafamı kaldırmamam lazım dersten.
İş yerinden de izin istiycem 2 gün filan, yoksa hayatta yetişmez. Bi de gıcıklık olsun diye okul bir sürü güzel konser etkinlik falan koyuyor ya tam en yogun döneme, deli olacağım sanırım ya of.
Mesaj tarihi:
eğitim hayatımın en kötü sınavı olabilirdi günlük.
20 dakika kalem kıpırdatamadım.sonrada hikaye yazdım adeta.
bıktım iş hukukundan da istanbul üniden de.
uf.
Mesaj tarihi:
abi, tanrı bu hayatta zor yerden sormuş.. ne yapacağımı bile bilemiyorum genellikle.. çözüm üretmeyi bırak bir fikrim bile olmuyor. ne diyeyim. inşallah bi sonrakinde kolay gelir sorular be.
Mesaj tarihi:
festivalden iki tane miller minderi yürütmüştüm onları yerleştirebilmek için oda düzenimi değiştirdim bugün aslkjsad

çok da güzel oldu ama minderlerin tarafındaki duvar boş kaldı. orayı da bir kaç poster ya tablo ile halledicem.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...