Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 dereye düşen kurbağaya sarılırmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Sıcak banyo yap, kendiliğinden dökülürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Alkolle yıkadım dökülmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 günlük vizeler açıklandı çoğu b.k gibi, bahar geldi alerjim tavan yaptı, doğum günü doğum günü üstüne geliyo mali olarak kriz teğet geçicek ne olucak benim halim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Gaz lazım bana acaip bi gaz off!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Apar topar eve geldim, bir yandan yarına 3k kelimelik ödevi nasıl yetiştireceğimi düşünerek. Gmail'imi bir açtım ki kadın deadline ı 18ine aldım diye e-mail atmış. İlk defa bu kadar şanslı hissediyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 3 gündür konserdi, taksimde içmeydi derken dersleri sınavları filan çok boşladım günlük. yine ders moduna giremiyorum bir türlü. bir an önce giremezsem sınavda yan basıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 günlğk +3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hayatımın EN gereksiz akşamıydı. lanet olsun sana avcılar kampüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Eğitime girip çıkmaktan baydım günlük. Bugün bayan katılımcı da yok, 8 tane sap adamla oturuyorum öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 dany brillant denen abimiz sahne de harbiden karizmaymış günlük. 40 tane hatunu sahne de maymun etti adam, hala ben daha fazlasıyla da oynarım havalarındaydı. güldük, eğlendik, konser trolledik iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Bittus said: 3 gündür konserdi, taksimde içmeydi derken dersleri sınavları filan çok boşladım günlük. yine ders moduna giremiyorum bir türlü. bir an önce giremezsem sınavda yan basıcam galiba. +1 tek tesellim daha 2 haftamın olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 İçimde bir sıkıntı var günlük. Tanımlayamıyorum, ufo gibi bir şey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 uçuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Of inanılmaz yogun bir döneme giriyorum sanırım. Mayısın sonuna kadar kafamı kaldırmamam lazım dersten. İş yerinden de izin istiycem 2 gün filan, yoksa hayatta yetişmez. Bi de gıcıklık olsun diye okul bir sürü güzel konser etkinlik falan koyuyor ya tam en yogun döneme, deli olacağım sanırım ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 o yüzden ders çalışırken eğlendiğini kendine dikte etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 copry said: uçuyo mu? gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Günlük bebeğim, bütün tadilat bitti. Kolum bile kalkmıyo ama olsun. Rahatım artık, yalnızlığın tadını çıkarıyorum. öptüm ßß Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Dayanamadım eğitimi astım günlük. Çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 eğitim hayatımın en kötü sınavı olabilirdi günlük. 20 dakika kalem kıpırdatamadım.sonrada hikaye yazdım adeta. bıktım iş hukukundan da istanbul üniden de. uf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 abi, tanrı bu hayatta zor yerden sormuş.. ne yapacağımı bile bilemiyorum genellikle.. çözüm üretmeyi bırak bir fikrim bile olmuyor. ne diyeyim. inşallah bi sonrakinde kolay gelir sorular be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 festivalden iki tane miller minderi yürütmüştüm onları yerleştirebilmek için oda düzenimi değiştirdim bugün aslkjsad çok da güzel oldu ama minderlerin tarafındaki duvar boş kaldı. orayı da bir kaç poster ya tablo ile halledicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 biri daha çıkar hayatımdan. iyiydi güzeldi ama eksikti bea. önümüzdeki maçlara bakmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Yürü be aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 of çok sıkıldım yav. sanırım ilk defa kendi başıma oturup türk dizisi izlicem gerçi bi cnbc-e'ye bakayım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar