Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Dün manisada resmen kilo kaybettim sıcaktan.
copry Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 off birazdan evime gidicem akşam yine işe gelicem =//
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Günaydın günlüque. Yeni raflar ve ürünler geldi. Cumartesi pazar tadilattayım. Topladım bile ameleleri. si yu.
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Rüyamda sel olmuş. Ben etrafta koşuşturup kedileri kurtarıyorum adf. Çok şekerlerdi abi, keşke evde böyle 35 kedi beslesem.
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 İlk defa tek başıma şehir trafiğine çıktım arabayla günlük. Çok heyecanlandım ama zevk de aldım kaçınılmaz olarak.
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bu akşam annem babam geliyor günlük yarın abimin yemin töreni var sonra 2 gün izinli abim çok hızlı bi haftasonu bekliyo bizi 1 sene sonra ilk defa annem babam abim ben bi araya gelicez ^^
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yazın bankadan dışarı tüm erişimi kapıcaklarmış. veri gizliliği hede hödö diye. ne mailime erişebilicem, ne usb drive ım çalışıcak. anaaaa bildiğin ezik bi döneme girices. tamaaam turkcell den aylık 3g paketi almak farz oldu artık. teşekkürler
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Akşam ne yemek yapayım diye kara kara düşünüyorum günlük.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 pilav + bezelye (havuçlu, patatesli) en kolayı bu.
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Abi daha 2 gün önce yaptım onu. Nohut pişireceğim sanırım, dünden de makarna vardı.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sanırsam doktora fln yapmak istemiyorum günlük.. ama bir güç var..
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ben sana arkadan destek olurum ildeniz :D:D:D:D:D:D
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ural altayca öğrenme isteği ile yanıp tutuşan öğrencilere çince ve fince öğretildiğinde gözlerinde oluşan mutsuzluğu anlatabilmenin, kelimelere dökebilmenin imkanı yok. ama yine de deneyeceğim.. büyük hayal kırıklığı yaşadılar.. hmm imkanı varmış.. evet
balon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sesu said: Rüyamda sel olmuş. Ben etrafta koşuşturup kedileri kurtarıyorum adf. Çok şekerlerdi abi, keşke evde böyle 35 kedi beslesem. Kendine dikkat et bu aralar. Günlük çok sıcaktı hava ama maaşımı çektim. Bugün ufak bir kaçamak yapcam :P öpüyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 not 10429: çoğunluğun bilime yaklaşımı tehlikeli derecede aykırı. bilim adamlarından cadı/büyücü diye yakılanların olup olmadığını araştır. evidıns ey: http://www.pclabs.com.tr/2010/05/05/hawking-zamanda-geriye-degil-fakat-ileriye-gidilmesi-mumkun/ evidıns bi: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/14608351.asp?gid=373 bu yaklaşım mantık dışı
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 balon said: sesu said: Rüyamda sel olmuş. Ben etrafta koşuşturup kedileri kurtarıyorum adf. Çok şekerlerdi abi, keşke evde böyle 35 kedi beslesem. Kendine dikkat et bu aralar. Günlük çok sıcaktı hava ama maaşımı çektim. Bugün ufak bir kaçamak yapcam :P öpüyorum. Niye kedi kötü bir anlama mı geliyormuş? Ya da sel.
Öne çıkan mesajlar