Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hava ÇOK sıcak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Dün manisada resmen kilo kaybettim sıcaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 off birazdan evime gidicem akşam yine işe gelicem =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Günaydın günlüque. Yeni raflar ve ürünler geldi. Cumartesi pazar tadilattayım. Topladım bile ameleleri. si yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Rüyamda sel olmuş. Ben etrafta koşuşturup kedileri kurtarıyorum adf. Çok şekerlerdi abi, keşke evde böyle 35 kedi beslesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 İlk defa tek başıma şehir trafiğine çıktım arabayla günlük. Çok heyecanlandım ama zevk de aldım kaçınılmaz olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 spora gidiyorum. Pumping IRON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bu akşam annem babam geliyor günlük yarın abimin yemin töreni var sonra 2 gün izinli abim çok hızlı bi haftasonu bekliyo bizi 1 sene sonra ilk defa annem babam abim ben bi araya gelicez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yazın bankadan dışarı tüm erişimi kapıcaklarmış. veri gizliliği hede hödö diye. ne mailime erişebilicem, ne usb drive ım çalışıcak. anaaaa bildiğin ezik bi döneme girices. tamaaam turkcell den aylık 3g paketi almak farz oldu artık. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 günlük bugün çok yakışıklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 o sizin yakışıklılığınız osman bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 gunluk yarin cok yakisikliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 efruz gayinden 8 misket üttüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 NEFRET EDİYORUM OKULDAN BB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bu gün 1 mafya öldürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 helal kermit, kralsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Akşam ne yemek yapayım diye kara kara düşünüyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 pilav + bezelye (havuçlu, patatesli) en kolayı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Abi daha 2 gün önce yaptım onu. Nohut pişireceğim sanırım, dünden de makarna vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sanırsam doktora fln yapmak istemiyorum günlük.. ama bir güç var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ben sana arkadan destek olurum ildeniz :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ural altayca öğrenme isteği ile yanıp tutuşan öğrencilere çince ve fince öğretildiğinde gözlerinde oluşan mutsuzluğu anlatabilmenin, kelimelere dökebilmenin imkanı yok. ama yine de deneyeceğim.. büyük hayal kırıklığı yaşadılar.. hmm imkanı varmış.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sesu said: Rüyamda sel olmuş. Ben etrafta koşuşturup kedileri kurtarıyorum adf. Çok şekerlerdi abi, keşke evde böyle 35 kedi beslesem. Kendine dikkat et bu aralar. Günlük çok sıcaktı hava ama maaşımı çektim. Bugün ufak bir kaçamak yapcam :P öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 not 10429: çoğunluğun bilime yaklaşımı tehlikeli derecede aykırı. bilim adamlarından cadı/büyücü diye yakılanların olup olmadığını araştır. evidıns ey: http://www.pclabs.com.tr/2010/05/05/hawking-zamanda-geriye-degil-fakat-ileriye-gidilmesi-mumkun/ evidıns bi: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/14608351.asp?gid=373 bu yaklaşım mantık dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 balon said: sesu said: Rüyamda sel olmuş. Ben etrafta koşuşturup kedileri kurtarıyorum adf. Çok şekerlerdi abi, keşke evde böyle 35 kedi beslesem. Kendine dikkat et bu aralar. Günlük çok sıcaktı hava ama maaşımı çektim. Bugün ufak bir kaçamak yapcam :P öpüyorum. Niye kedi kötü bir anlama mı geliyormuş? Ya da sel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar