dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 copry said: mutlu huzurlu aşık ^_^ üç duygudan birini değişebilir miyiz? huzurluyu alıp işleri sallamayı sana versem.. trade yapılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 noted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Havalar ısındı, millet duygu seline boğuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 copry said: mutlu huzurlu aşık ^_^ iyi bari 2 3 stalkerdan kurtulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Günlük, Çok pis SC2 oynuyorum, az kaldı bir üst lige çıkmama. Ankara'ya tayin için uğraşıyorum ama sevgili müdürüm sana ihtiyacım var burada kesinlikle göndermem diyor, pöf. Bu aralar çok çabuk sıkılmaya başladım oyun oynamaktan, film izlemekten, müzik dinlemekten ve uyumaktan. Adrenalin lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 gunluk okula gitmeye karar verdim aksam orada kalicam ev cok baydi. cuma gunude sinavim var, okulu uzatan aklimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 of gec kaldim lan gene dsff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sabahin köründe su dialogu yasadim. -meraba biz noyylüm (neu-ulm'ün almanci telafuzu) camiyinden geliyoz, bagis topluy.. *duraksar* aa annen yok mu evde evladim ? - annem yok benim de ben zaten 22 yasindayim. ama param da yok. fakiriz biz. ALMANYA DEVLETINI SÖMÜRÜYOZ! - peki tesekkürler. - rica ederim. :D uykumun icine etmeyin, ben de saskin ve sinirli bi sekilde kalkip sacmalamiyim. lütfen. annem yok benim ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 copry said: mutlu huzurlu aşık ^_^ ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ANOTHER STALKER DETECTED ANOTHER STALKER DETECTED ANOTHER STALKER DETECTED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 pmmfppmfhophhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kermit said: copry said: mutlu huzurlu aşık ^_^ iyi bari 2 3 stalkerdan kurtulduk EN BÜYÜĞÜ DÜŞMEDİ HALA YAKAMDAN AMA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Ales hayat enerjimi alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 günlük bu gün devlet dairesinde çalıştığım için sabah 8de kalktım ütülü gömleklerimi giyip kravatımı takıp kahvaltımı yaptım. sabah borsa haberlerini açıp kahvaltımı bi güzel yaptım tv karşısında. daha sonra anneme bi öpücük atıp evden çıktım otobüs durağında bekledim. çok çalıştım çok yoruldum. öğle arası yemek yemeyip bankaya gidip bi kaç işlemi halettim. daha sonra müdürdende izin alarak 1 saat izin alıp tekrar bankaya gittim faturalarımı yatırdım. çopk yoruldum lan anlatamam. inanılmaz yoruldum. her işi ben yapıyorum. bi gün huzur bulucam inanıyorum. bu gün çok yoğundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Yalan söylüyon. Pazar günleri kapalı oluşuuuuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kermit said: günlük bu gün devlet dairesinde çalıştığım için sabah 8de kalktım ütülü gömleklerimi giyip kravatımı takıp kahvaltımı yaptım. sabah borsa haberlerini açıp kahvaltımı bi güzel yaptım tv karşısında. daha sonra anneme bi öpücük atıp evden çıktım otobüs durağında bekledim. çok çalıştım çok yoruldum. öğle arası yemek yemeyip bankaya gidip bi kaç işlemi halettim. daha sonra müdürdende izin alarak 1 saat izin alıp tekrar bankaya gittim faturalarımı yatırdım. çopk yoruldum lan anlatamam. inanılmaz yoruldum. her işi ben yapıyorum. bi gün huzur bulucam inanıyorum. bu gün çok yoğundu. 3 beden büyük gelmiş bu anlattığın gün sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Fistan said: ANOTHER STALKER DETECTED ANOTHER STALKER DETECTED ANOTHER STALKER DETECTED kıskanıyorsun senin için sevinmiyorum die!!1!!bir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kina Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 And then they showed me a world where I could be so dependable, oh clinical, oh intellectual, cynical. Won't you sign up your name, we'd like to feel you're acceptable, respectable, oh presentable, a vegetable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Yarın mesai var yine günlük, kabus gibi. Bir an önce Ankara'ya dönmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 copry said: mutlu huzurlu aşık ^_^ aynısından^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 demin kalktım anneler günü sandım bi ton telaş yaptım kadın üzülmesin diye ta haftayaymış aneler günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sen de mi qos <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 KPDSye girdim bugün 100 çekerim inş sdf maaşıma 80 milyon daha eklettirmek için bir buçuk saat komik komik ingilizce paragraflar okudum. adamlar bildikleri tüm "vocab"i kullanmış ama yine de olmamış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Bir öncekinde paso İran'a, Çin'e giydirmişlerdi, bunda da var mıydı öyle sorular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar