pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Döküm fabrikasındaydım tüm gün. Feleğim şaştı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Phae said: napae said: Bütün gün beklediğim bişeyin tam unutmaya başlamışken olması çok güzel bişey ya. Abi günlük zaten saçma sapan bir topic, bari twitter yapmayın. Sanane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 güneş bugün farklı güzel doğdu günlük evet battığının farkında değilim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 napae said: Phae said: napae said: Bütün gün beklediğim bişeyin tam unutmaya başlamışken olması çok güzel bişey ya. Abi günlük zaten saçma sapan bir topic, bari twitter yapmayın. Sanane ya. Abi onu diyorum işte. Bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kafamı hesap makineleri arasına sıkıştırıp, üstüne de marul niyetine yönetmelik koyup yemek istiyorum.. bildiğin kamandım kaldım kişisel not.. bazıları kitap yazmayı hiç bilmiyor lan.. takıldığım yerde bi bakayım dedim.. adam alta aynı sayısı vermiş, üste aynı sayıyı vermiş, ölçüler de simetrik.. böle bakıyorum.. ters çevir aynı çıkıyor.. ney nereye gidiyor belli değil haliyle.. çünkü her şey AYNI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Phae said: napae said: Phae said: napae said: Bütün gün beklediğim bişeyin tam unutmaya başlamışken olması çok güzel bişey ya. Abi günlük zaten saçma sapan bir topic, bari twitter yapmayın. Sanane ya. Abi onu diyorum işte. Bize ne? Bakmazsın o zaman. Abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur napae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 quote bakıyorum bi napae bi phae, tekerleme gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 napae said: Phae said: napae said: Phae said: napae said: Bütün gün beklediğim bişeyin tam unutmaya başlamışken olması çok güzel bişey ya. Abi günlük zaten saçma sapan bir topic, bari twitter yapmayın. Sanane ya. Abi onu diyorum işte. Bize ne? Bakmazsın o zaman. Abi. Kötü comeback. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Msn'e çevirdin burayı Ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Slm nbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 iyiyim senden naber;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 son kez uyarıyorum, günlük'ü msn'e çevirmeyin daha uyarırdım da uyuycam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yavuz cam açsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 *Emre Size Bir Titreşim Gönderdi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Saeros said: son kez uyarıyorum, günlük'ü msn'e çevirmeyin daha uyarırdım da uyuycam şimdi birazcık daha uyarsaydın ya. daha uyar abi. uyarılıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kaçan kovalanmıyor kaçtıkların insanın başına kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 :E:E:E:E:E:E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 forgiver said: kaçan kovalanmıyor kaçtıkların insanın başına kalıyor aha msn iletisi de geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 avatarımı da koyim o zaman http://www.all4humor.com/images/files/Nazi%20Cat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ne yapayım hangi işi yapmasam 2 ay sonra karşıma çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 barbu said: forgiver said: kaçan kovalanmıyor kaçtıkların insanın başına kalıyor aha msn iletisi de geldi offf hakkaten öyle ya, iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar