Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Hako geçmiş olsun..Umarım dilediğin şeyler olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 gecmis olsun, umarim hersey istedigin gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 geçmiş olsun be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 geçmiş olsun umarım iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 barbu said: yarına ispanyolca sınavım var günlük. daha hiç bişi bilmiyorum. gece uyumıcam çalışıcam. ondan önce aklıma kalmasın diye de dışarı çıkıcam 1 saat sonra filan. bütün planlarım süper giderse hem eğlenicem hem yarın müthiş bir sınav vericem. dua edin benim için hadi günlük şimdi sınava gidiyorum. 1 saat içinde sınavım var. gece dışarı bi yere de çıkmadım planladığım gibi. oturdum ders çalıştım sabaha kadar ama sıçıcam gibi. bi ton bilmediğim şey var. neyse bakcaz artik :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Spora gidiyorum. Bu sefer çok güzel bi eşofman giydim ama Lale ve benden başkası olmicağı için bişey farketmiyo pek sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sabah işe Cucelerin evinden gittim cihangirden ne rahatmış metro ile işe gitmek 9 da uyandım resmen yine yetiştim. 7.30 da kalkiom ben normalde! eve çıkmam lazım metro hattında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 zorlama olm cüce almaz seni evine. hatta sanmıyorum buraya bakmaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 aksam icin hazirliklar var gunluk bakalim nereye gidicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sınav girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 doktora gidicem şans dileyin ok bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yaaayt bugün cok pasifistim. ^^ bazi radikal kararlarimi da faaliyete geciriyim bu vesileyle. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 barbu said: 1 saat içinde sınavım var. gece dışarı bi yere de çıkmadım planladığım gibi. oturdum ders çalıştım sabaha kadar aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mortis said: sabah işe Cucelerin evinden gittim cihangirden ne rahatmış metro ile işe gitmek 9 da uyandım resmen yine yetiştim. 7.30 da kalkiom ben normalde! eve çıkmam lazım metro hattında! sen eve çık 5 gün sonra ölü bulunursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Sigarayi bıraktım ama cok zırlıyor kafamda ama başka yoluda yok günlük.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bir aksiyom şey etcem ben bir (veya daha fazla parametreye bağlı) herhangi gözlemlenebilir ve zaman içinde değişmeye meğilli* bir "ölçülebilir"** fenomen (enerji olabilir efendim zihin sağlığı olabilir efendim çeşitli duygulardan vakümdeki gizli saklı elektromanyetik alanlar olabilir ne bileyim bir çok şey olabilir) olsun. Eğer bu fenomen lokal minimum bir değerinde ise o değer etrafında harmonik osilatör davranışı gösterir. bu kadar beleşçi bir evren olmaz arkadaşım evren olmuş harmonik osilatör. *: bu fenomenin ölçülebilir değerinin değişimindeki değişimler sıfır olmamalı (ikinci türeve analoji) **: herhangi bir referans durumundan ne kadar uzakta olduğunu belirten bir metrik kurulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yani özet olarak sisteme yeterli enerji* verilene kadar o fenomen o değer etrafında gidip gelmeye devam eder *:o fenomenin "ölçülebilir" değerini monoton bir şekilde değiştirecek herhangi bir etki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Oh be uyku! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Günlük bugün çok garip Zaten 1 haftarır uykusuzum, bide yüzüme tokat yedim diyebiliriz mecazen. Hayat ne garip günlük, vapurlar fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ardeth said: yani özet olarak sisteme yeterli enerji* verilene kadar o fenomen o değer etrafında gidip gelmeye devam eder *:o fenomenin "ölçülebilir" değerini monoton bir şekilde değiştirecek herhangi bir etki buradan anladığım bende salaklık mevcut =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 günlük, abim branş kurasında hudut çekmiş inanılmaz moralim bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 üzülme cansincim, olumlu düsünmeye calis ne kadar zor olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 pazar sinav var gene istanbula gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bugün 3 saate yakın uyudum. Gözlerimi açtıktan 2 saniye sonra telefonum bipledi. Lanet olsun turkcell derken bi de baktım sevdiceğim mesaj atmış. Ay nasıl mutlu oldum yarabbiieeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 şuan üşenmesem odamın fotoğrafını çekicem günlük.resmen savaş alanı gibi. yastıklar biyerde, halım biyerde, havlular biyerde. ama benım ders çalışıyo olmam gerekıyodu bi de. ne o sütlac hanıma banyo yaptırdık, onu kurutcaz.hey allam. neyse sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar