senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ahaha ben pis oldum lan bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 dfsafdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 günlük kemal hoca ölsün nolur lan bi sürrü sey verdi yarına yetişmesi gereken memeheheheh yaparım lan diyip diyip son güne bıraktım ve gene bi yerimde patlıycak mheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 hmmfs hmmfss. saskinlik fena bisey. illa ufak hatalar yaptiriyo insana. allam, bütün planlarim degisti simdi sirf günleri karistirdim diye. hep sonradan dank etmek zorunda mi allasen? neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 2 haftadır falan omzumla boynum arasındaki yer ağrıyor. bazen çok şiddetleniyor falan. yarın gidicektim doktora erkenden ama şimdi geçti vazcaymaya başladım yavaştan. nese mukadderat sdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Günlük bugün hiç atarlı değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 gunluk bugun de evde pinekledik, bu işe bi dur demem lazim, bu adam kotu alisti hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Bir haftalık işi son güne bırakmıyacğım desemde sürekli olarak becermiyorum günlük.İlla son gece sabahlayacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Günlük... Yorulmuşum günlük yok duygusal açıdan değil bedensel açıdan. İzlencek bir şey olmaması canımı sıkıyor sadece. Başkaları gibi sana dert yanacak bir şeyim yok be günlük. Bu aralar çok sığmı yaşıyorum ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 günlük çok içtim, yarın ilk iş günüm sorun yaşamasam bari lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 aşırı gergin bi günün ardından rahatlamak için bişiler yapmalı insan bende bana verilen görevi yerine getirdim gerisini o halledecek. rahatlat lan beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 89 gün kaldı ama bu gece zor geçti 6km teçhizatlı yol yürüdüm. Aptal bi kulede 3 saat bekledim :( ama yinede gün geçti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Sabah kahvaltısında irmik helvası yesem şahane olur doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 eylül için staj bulmaya çalışıyorum. birkaç başvuru yaptım. nolur bulayım yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 editliyorum komple. cok emo gözüktüm. ama demek istedigim, YUKARDAKI EGER VARSAN yine bi hata yapmadan önce KAFAMA LIGHTNING BOLTUNU INDIR PLX aeo.kibbye. eed bu daha iyi oldu. cok iyiyim. simdi de yadiyorum. öbdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben aslında yoğum sdfkl almanyaya geliyorum orda tamamiyle mukayyet olucam sana ben. hadi öpdüm. nutellalı rüyalar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 İzmir bırakılıp Ankaraya gidilmez dimi?Söylesene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ı-ıh gidilmez. ^^ bende günlük 4chan trollümü gerçekleştirdim anamgilleri kaldırıp yatayım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 izmiri bilmiyorum da izmirden ankaraya gelenler bin pişman insanlar goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 günlük bu aralar amacsız yapılan işlere cok geriliyorum.Eskiden sallamaz he derdim ama su sıralar cok gerginim böle lüzümsuz git cafeye otur filen bile deli gibi geriyo beni hele bi şekilde böle amaçsız işler yapmak zorunda bırakılınca hepten sinirleniyorum sabirlı adamim ama yakındır kalp kiricam gereksiz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bro kircaksan benim kalbimi kir sen kirmazsan kim kiracak kalbimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 dediydm ben alabildiğim yere kdar diye ama ssna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 3.-0-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar