wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 copry said: çocuklar gibi şenim günlük gülistanlık ^_^ (tu) ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Dartanian said: 1aylık aradan sonra ders dinlemeye gidicem :( benmi gideyim bu saatten sonra ders dinlemeye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ahhhhhhhhhhhhhh madalyammmmmm çok özlemişim seni yaa kıymetlim benim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 eski haline döndü deiştirebilirsin imzanı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Olur valla :D O değilde madalyam gitmiş herşey düzelmiş off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Dartanian said: Olur valla :D O değilde madalyam gitmiş herşey düzelmiş off. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 poff tekrar 1000 kusur post kaybettim o zaman galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 poff harbi oyle. 200 kusur madalya kasacakken 1200 oldu. NEYS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 günlük, bugün çok radikal kararlarımı uygulamaya başladığım ilk gün.kararlıyım bu sefer. bi de telafi sınavlarımın ne zaman olcağı kesinleşse de çalışmaya başlasam, böyle başlayamıyorum ama haftaya olursa fena patlarım sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 wastyrx said: eski haline döndü deiştirebilirsin imzanı :P değiştirdim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 halbuki ramak kalmıştı 10000e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖF. Babam ve kardeşim bi hafta yok diye annem alışverişe bile çıkmıyo. Neyle doyurcam lan karnımı. Dün yemek söyledim böyle kocaman çizburger yedim ama öyle mc donald's falan diil. Bugün de salata söylersin dedi annem. Meh. Ayrıca bugün kendimi çok beğendim. Saçlarımın rengi cidden güzel olmuş, üstüme giydiğim gömlekle de süper durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ders calismam lazim. ders calismam lazim ders calismam lazim ders calismam lazim ders calismak istiyorum. evet cok istiyorum. oh eed. DERS MMM. (belki derse baslamama yardimci olur) neyse ben bi ders calisiyim. cok söyleyince garip geldi, ders calismak.. ders calismak hm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bu ne sıcak arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ölüyorum anasını satayım. İşe gir dert, aileden uzakta yaşa ayrı dert, kararsız kal bambaşka bir dert. Alaska'ya yerleşecem şerrefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Çok ibiş arkadalarım var günlük. Bildiğin ağzını kırmalık hemde.. Adam bi söyler lan ödüm bokuma karıştı fena oldum. İBİŞLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sigarayı bırakma çabalarım yine yalan oldu be günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Hooooooop. Yeni birinden hoşlanmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Adı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hayirlisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 adı ö'yle başlıyomuş öyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 paladinmis galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Werewolf said: adı ö'yle başlıyomuş öyle duydum neeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 şu günlüğe şöle bi baktım, bildiğin garbıç la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar