c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Bak şaka değil.Altı gün.Günde minimum 5 saat çalıştım ben o sınava.Çıkacak sorulardan ikisini de biliyordum.Elveda calculus elveda dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Beni sinir edip bisürü laf yiyen arkadaşımla yarın görüşçem günlük,iş icabı mecburiyet fln,bakalım napçaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Darko2 said: Beni sinir edip bisürü laf yiyen arkadaşımla yarın görüşçem günlük,iş icabı mecburiyet fln,bakalım napçaz :/ öpüşüp sevişin dargınlık olmasın aranızda fsafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 2 vize fena gelmemiş. prova da iyi gitti. mikrofonun ayağına prova sonunda elim sıkıştı. fena kan oturdu günlük. abv gsü. şimdi tower of power çalıyo. bizden iyi blues yapan nadir gruplardan sdgfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 günlük 29 kaldı bununla, ha gayret bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 su is bi olursa horoz kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ooooo oooooooooooooooo oooooooooooooooo oooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gunluk bitirdim islerimi bugun anadolu yakasi turu attim.cok emin adimlarla geliyorum cok az kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 eeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 GEL BENİM SULTANIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hell yeaah! flame wars! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 o değilde böle kfam iyi olunca bişiler farkettim ben galiba neyi farkettğimden sizene lan hıyarlarç. herneyse şimdi ben bu gün mutluyum sabahda sınavım var ama ne bok yicem bilmşiyom. herneyese bugün böyle bi heyecanla geldim eve ama bi anda kayboldu heyecanım. yinede iyi heyecanlanmak. güzel gidiyo. dediğim gibi ego boostunuzu bi kenara atın. o zaman insan olacaksınız. egonuza soakyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 lan günlük, bugün şunu farkettim ki ben harbiden mr. brownstone'ım. ÇÜNKÜ WORRYIN'S A WASTE OF MY FUCKING TIME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Günlük günaydın uykum var.Sınavı uzağa veren mebe teşekkürü bir borç bilirim abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Günlük, Ankara'dayım! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 haydi kızlar pekazize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sevgili gunluk, yine bir c.tesi sabahi, yine isbasi yaptik ve yine karsimda yeni delhinin kurtaricisi Osama. Umarim onumuzdeki hafta icinde falan buradaki egitim surecim biter de finansal kurumlara gecebilirim, arkasindan da OH MIS diye kontrat imzalarim. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 frp? piknik? frp? piknik? piknikte frp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 pekaziz said: Günlük, Ankara'dayım! :) gel dişlerini yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sevgili dostum gunluk, naber lan duduk? hadi kahvalti edek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Günlük, bir enerji var içimde. yok böyle bir şey. Ders çalışmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 copry said: pekaziz said: Günlük, Ankara'dayım! :) gel dişlerini yapayım Korkuyorum dişçiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Bugün konser var günlük ama ikilemdeyim gitsem mi gitmesem mi die sadf ararsa serhat gidicem el mecbur gerçi ^_^ İnşallah erken buluşalım der. Bana huzur, Hakoya eğlence, Prensese Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar