copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 o zaman ben terkediyorum şehri ( hıh smileysi ;) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 :D:):D:):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Kız olduğun için rujluyu seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 dostum ben baya baya erkeğim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Yok abi onu copry için seçtim. Seninki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 of direksiyon dersine gitmek istemiyorum cünkü yine uykumu alamadim! yeter artik bitsin. ama IYI BI HOCA, examiner neyse artik, gelene kadar beklicekmisiz, simdi hep villainlar varmis. ya birden bire iyilik yapasi tuttu, ya da hala bi kac dersten para kirmak icin beni oyaliyo. insanlar öküz. demokrasi kitabi cok tatsizmis ayrica, cok zor günler bizi bekleyor. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kermit'inki daha güzel ama. Hareketli hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Nil almanya da ehliyet kursu açmak için ne gerekio? İyi para var o işte afasfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 garanti bankası sanal kart ekstresi yollamış. bu tam lol b ide bununla kalmamış karta 20 küsur tl borç çıkartmış buda ayrı bi lol. ulan zaten ben para yatırıp harcıorum neyin borcu. e hadi borç var madem kartta para var çek? yoooo gerçek borç diil sanal borç e tabii sanal kartın borcu da sanal olur. aslında ortada kart yok aslında bende yoğum. garanti de yok rüya bunlar pişşşşşşşşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yoğum ben yoğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 . :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yapma bana bunu irem =( <3 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 wastyrx said: Nil almanya da ehliyet kursu açmak için ne gerekio? İyi para var o işte afasfaf SERRRRRRRRRRRRRRREFSIZ olmak gerekiyo. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 abim refüze olmuş tuzlaya geliyomuş günlük ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hadi gözünüz aydın ^_^ @nil hmm vazgeçtim ooman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hastayım,halsizim diye ağlıyordum. yaşam sevinci gönderdiler. david'imi zorla arı yapmışlar yerim lan ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Dworgian said: garanti bankası sanal kart ekstresi yollamış. bu tam lol b ide bununla kalmamış karta 20 küsur tl borç çıkartmış buda ayrı bi lol. ulan zaten ben para yatırıp harcıorum neyin borcu. e hadi borç var madem kartta para var çek? yoooo gerçek borç diil sanal borç e tabii sanal kartın borcu da sanal olur. aslında ortada kart yok aslında ben de yoğum. garanti de yok rüya bunlar pişşşşşşşşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Komşum sabah Mor ve Ötesi'nin bir şarkısını dinliyordu ona uyandım. Böyle bir beş dakika "yok artık Türkçe mi bu?" dedim yatakta. Vallahi de öyleymiş. Hiç hoşuma gitmedi. Hala da uyanamamışım belli ki, gidip bunu albüme yazdığıma göre. asdferwg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 belkide komşun türk ve bunu senden saklıyolar akşam çay içmeye gelir yok tuz ister. yok şeker ister diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Günlükçüm; Bu akşam arkadaşlarla South Park'tayız,yenilikleri dinlemeye gidiyorum,bende yok çünkü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sesu said: Komşum sabah Mor ve Ötesi'nin bir şarkısını dinliyordu ona uyandım. Böyle bir beş dakika "yok artık Türkçe mi bu?" dedim yatakta. Vallahi de öyleymiş. Hiç hoşuma gitmedi. Hala da uyanamamışım belli ki, gidip bunu albüme yazdığıma göre. asdferwg sesu hoşuna gitmeyen şeyi anlamadım şarkı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kermit said: belkide komşun türk ve bunu senden saklıyolar akşam çay içmeye gelir yok tuz ister. yok şeker ister diye Yok canım Türk değil tanıyorum kadını. Copry: Evet ya şarkı gitmedi hoşuma sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 türk değil ve mor ve ötesi mi dinliyor o_O enteresanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar