QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Teşekkurler Hako'cum. Sana da kolay gelsin, pek yoğunmuş bugün valla ^^ Dikkat et kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 @wastyrx niye tekme yiyorsun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Günlük, 2 gündür çok az uyuyorum, pazar gecesi pati radyo, dünde doğumgünüm uykumu yok etti resmen. Buna rağmen sabah 6.30 da kalkıp sunum hazırladım. Benle beraber sunum yapıcak olan diğer arkadaş lütfetmemiş sunumu yapmaya. Herif system32 yi sildi pc m crashledi dedi prof a anca öyle kurtardık ama inanılmaz sinirlendim. Dün çok eğlendik valla, epey güzel bir doğumgünü oldu. Çok alkol aldım ama. 1 gün patiye girmedim nerdeyse eksikliğini hissettim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Vidar said: @wastyrx niye tekme yiyorsun anlamadım. Abim müşterilerle maç ayarlamış, daha doğrusu müşteriler çok ısrar etmiş maç maç diye abim de akşamına ayarlamış -.- adam yok die zorla benide götürdü. Bi de maça 1.5 saat kala dedi. Tam vurguncu oldu abim yea eskiden böyle deildi :/ Tekmeyi maçta yedim sanırım afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 gözümü açtım annemle babam gelmiş sabahın köründe şaşırdım bi. sonra kahvaltı yaptık tipik babayla yapılan kahvaltı siyasi haber izleyip bi kaç siyasi adama küfürler yağdırdı bende destekledim. sonra sohbet falan derken ben bi sigara içeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 günlük vizotlar var dün borçlarla anayasa çohiyi geçti bugün istatistik var, pek bişey bekleme yani benden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bugün eğitim tarihimde yeni bir saçmalığa daha imza attım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Bıff 1 saat boş boş beklicem şimdi dersin başlamasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 memelerimde sivilce çıkmış günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 kermit said: memelerimde sivilce çıkmış günlük PATLATİYİM Mİ MMFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 annem elletmemem konusunda ölümü kemir elletirsen dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Of hava ısınmadı gitti, yukarı çıkmaya üşeniyorum soğuktan, ama sigara içmem lazım. Neyse ben b, türk kahvesi alıp gideyim yine de, yeter bu kadar üşenmek lan, tembel şirin gibiyim anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 wastyrx said: Vidar said: @wastyrx niye tekme yiyorsun anlamadım. Abim müşterilerle maç ayarlamış, daha doğrusu müşteriler çok ısrar etmiş maç maç diye abim de akşamına ayarlamış -.- adam yok die zorla benide götürdü. Bi de maça 1.5 saat kala dedi. Tam vurguncu oldu abim yea eskiden böyle deildi :/ Tekmeyi maçta yedim sanırım afasd oha ben seni kız sanıyordum o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Fistan said: oha ben seni kız sanıyordum o_O Gururumu okşadın fistan aghahafhfhgshfgaf oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Günlük, İşler biraz düzeliyor sanki, bilgisayar siparişi verdim. Ama şimdi de ailemle papaz oldum. Ota boka alınıyorlar, babam misafir evi diye televizyon karşısında yatmaya bile çekiniyor. Haftasonu Ankara'dayım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 adam haftasonu ankaradayım diyor bakın ankara diyorum, hafta sonu diyorum, buluşalım diyorum Bİ TEPKİ VERİN LAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Lan n'oluyor?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 wastyrx said: Vidar said: @wastyrx niye tekme yiyorsun anlamadım. Abim müşterilerle maç ayarlamış, daha doğrusu müşteriler çok ısrar etmiş maç maç diye abim de akşamına ayarlamış -.- adam yok die zorla benide götürdü. Bi de maça 1.5 saat kala dedi. Tam vurguncu oldu abim yea eskiden böyle deildi :/ Tekmeyi maçta yedim sanırım afasd o kadar yukarı nası tekme gelir ya maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 gunluk yeter artik gunluk yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Sevgili günlük, ne insanlar var hay Allahım ya! sdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 çok keyifsizim bugun sevgili günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Ay Erhan "çok özledim, istediğin bir şey var mı?" diye mesaj atmış. Yirim^^ Ben de yazdım, dedim ki: Tabii ki var. Zeytinyağlı fasülye, kabak, patlıcan. Yoğurtlu semizotu, mantı, nenemden de elmalı turta. Haftaya baya kilo alacağım asdsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 5 günde 9 sınavım var ve ben sadece onu düşünebiliyorum günlük.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 offff bir gezmişim günlük sorma hava çok güzeldi bugün yarın 24 saat iş vr inş. yağmur yağar şimdi tavuk sote yapıp yiycem sonra da türk kahvesi içicem görşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar