wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Azmodai said: oglen elcilige gidecem gunluk, patrondan izin istedim, sorun degil hatta bugun cikinca gelme sen, c.tesi gorusuruz dedi... ooh haftanin son is gunuydu bugun zaten BELES diye eve gidip got buyutecem. tabi konsolosluktan sonra. Askerlik icin gunleri saydirmaya baslamam lazim ki 3 sene sonra parali yapalim, di mi... dikkat et patronunun üstünde kötü emelleri olmasın azmo fazla ii davranıo sana afgasdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 copry said: AHAHAAHA tolga kendine laflar hazırlamışsın bakıyorum (tu) Çünkü haksızım sana laflar hazırladım çünkü sen de haksızsın. Ya hasta gelse dişi çekilmediği için ölseydi nolcaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 wastyrx said: Azmodai said: oglen elcilige gidecem gunluk, patrondan izin istedim, sorun degil hatta bugun cikinca gelme sen, c.tesi gorusuruz dedi... ooh haftanin son is gunuydu bugun zaten BELES diye eve gidip got buyutecem. tabi konsolosluktan sonra. Askerlik icin gunleri saydirmaya baslamam lazim ki 3 sene sonra parali yapalim, di mi... dikkat et patronunun üstünde kötü emelleri olmasın azmo fazla ii davranıo sana afgasdfaf Turkiyeyi ve Turkleri cok seviyor herif, hatta 2 hafta sonra tatile gitcekmis Istanbula ailesiyle 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 pffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Oufhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Hadi ben kaçtım ders :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Benim burada dötü yayıp nette kafama göre dolanmam, diğer taraftan yüzbinlerce adamın dana gibi ders çalışması ne büyük tezat günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 pekaziz said: Benim burada dötü yayıp nette kafama göre dolanmam, diğer taraftan yüzbinlerce adamın dana gibi ders çalışması ne büyük tezat günlük. bugün pekazizi sevmiyorum günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 pekaziz said: Benim burada dötü yayıp nette kafama göre dolanmam, diğer taraftan yüzbinlerce adamın dana gibi ders çalışması ne büyük tezat günlük. (tu) beni de sevme hako hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 zaten sefmiorum hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 huzur istiyorum. tek başıma defolup bi ülkeye gidesim var. sevgili aile arkadaşlar hiçbişeyi almadan yanıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 nerdeyse 5 saat ders anlattım günlük, dilim damağım kurudu. ama anlatırken daha iyi anladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Selam günlük, Akşama yine bana Yaprak Dökümü yolları göründü. Kötü haber tez ulaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bi sürü iş bekliyor yine çalışamıyorum. birilerinin beni tekmelemesi lazım. takıldım kaldım bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Dworgian said: huzur istiyorum. tek başıma defolup bi ülkeye gidesim var. sevgili aile arkadaşlar hiçbişeyi almadan yanıma. evet bunu yapıcam ben. gidip de döt olmamak için tabi iş bulup yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 vııııııııııııııııııııın vııııııııııın kçing fiuvv aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pata pata pata gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 AHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Sıkıntıdan patlıyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Pyro said: vaniLLe said: tatsiz, cok tatsiz. Az şeker koy. olmaz tatlandirici kullaniyorum ben hehe. ayrica odamin günes görememesinden nefret ediyorum, hep öbür tarafa vuruyuor günes ve aldigim cicekleri pasa pasa salona götürmek zorunda kaliyorum. ölüyo hepsi odamda. COK TATSIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 pekaziz said: Sıkıntıdan patlıyorum günlük. ders çalış ders aasdfasfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Lan ders çalışmak inan daha zevkli. :P Geometri sorularını çözmeyi özledim. Paticik bu saatlerde aşırı bayık, refresh etmekten parmaklarım yoruldu. Doğru düzgün hiçbir siteye giremiyorum zaten. Bazılarını önbellekten takip ediyorum, onlar da 2 gün geriden geliyor. Vah anam lisenin, üniversitenin kıymetini bilememişim. Yüksek lisanstan atılan kafama tüküreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Abi bu ülkede iş arayan bu kadar insan varken, senin yaptığın biraz ayıp gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 İnan değil abi büroda oturdum önümde de notlar var, sinek avlıyorum bare az ders çalışayım dedim ama olmoor.. Msnden muhabbet fln dönüo afasda ders mers yok çalışamıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Yok yahu çalışmaktan dolayı şikayetçi değilim, boş oturmaktan şikayetçiyim. :) Yeni başladığım için şu anda çırak konumundayım, milletin yaptıklarını izliyorum. Bir de bulunduğum birim sık sık şehirdışı görevlere gittiği için ekip yokken yapacak hiç birşey kalmıyor burada. Ama okumak güzel. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ekmek elden su gölden hala şikayet ediyor terbiyesiz.. Abim gibi patron lazım sana -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar