QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bana bunlarla gelmeyin, daha büyük planlarım var benim. Off çok sıkıldım işte yeaa, 15 dk sonra çıkıcam ama geçmek bilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Gökalp in ireme yazdığı kupon yattı çünkü gökalp kasten yatıcak maç koydu o kupona. irem batsın diye evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ireeeem kooooooşşş ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 gunluk, molaya 45 dk kaldi. sadece 45 dk... Onun disinda patron bugun cok iyi bir gununde sanirim, benle 30 dk laklak yapti, gulduk eglendik, turkiyedeki askerlik sistemini sorguladi tartistik falan... iyi gidiyor. Bugun takil kafana gore, bisiler oku falan dedi, ben de finanstan sikildim caktirmadan Mutants & Masterminds rulebook'unun pdflerini okuyorum. Canim su sosyal hayat olmayan ulkede cok pis frp cekti... oda arkadasim, yeni delhinin fatihi OSAMAya gosterdim kitabi, dedim bak millet bole yaratici islerle ugrasiyor falan, herif sadece bakti. Acilen nerd bir kanka bulmam lazim, hatta bir grup :/ edit: aha M&M linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Khelben said: Gökalp in ireme yazdığı kupon yattı çünkü gökalp kasten yatıcak maç koydu o kupona. irem batsın diye evet. kermit beni batırdı çünkü batırmasaydı iddaakolik olacaktım, bir daha oynamıyayım diye yaptı beni kurtardı yani <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 geliyorum azmo hem p kullan mıyorum kolay uyum sağlarım gibi afasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 evet dogru, buraya uygunsun sen. Yaninda 3-4 kisi getir bi de. Ha mumkunse biri DM olabilecek birisi olsun thx., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Uhm ben vazgeçtim ne işim olur çölde fln, bu şansala kutup ayısı tecavüzüne uğrarım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bu kafayla felsefe kitabi okumaya calismak fena oluyomus. tam uyumaya karar vermistim ki salyalarim akmis bi sekilde, halam arayip güzel bi teklifte bulundu, vazcaydim. 1 saate kadar babanemi ziyarete gidiyoruz. sonra dogumgününe gitcem bi de. iyi oldu. ama bu hala huysuz ve tatsiz olusumu degistirmiyo. UYKUM VAR! ama bugün radikal kararlar alisimi bu kadar basit bir sebeple bozmak olmaz, bi sözümü yerine getirmezsem digerleri de zincirleme kazaya kurban gider. huyumu biliyorum. had öbüyorum. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 canım sıkkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 wastyrx said: Uhm ben vazgeçtim ne işim olur çölde fln, bu şansala kutup ayısı tecavüzüne uğrarım ben :( AHAHAHHAHAHAHHAAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 benim durumum da hic saglikli degil valla, aylardir burdayim, kutup ayisindan once ben carpabilirim. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 copry said: Khelben said: Gökalp in ireme yazdığı kupon yattı çünkü gökalp kasten yatıcak maç koydu o kupona. irem batsın diye evet. kermit beni batırdı çünkü batırmasaydı iddaakolik olacaktım, bir daha oynamıyayım diye yaptı beni kurtardı yani <3 aynen öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Demek planın frp çevirmek deildi ha?!? Neyse ucuz kurtarmışım afjashgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 fantazi role play yapacaktik iste. ASHFDGSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 gunluk, ofis arkadasim, yeni delhinin fatihi, hindistanin kontu osamayi trolluyorum son 15 dk dir, adama slumdog millionareden ne farkin var, sen de musluman bir hindusun, camisir yikarken evini hic bastilar mi diye sordum, ama cok ciddi sordum, su an ciddi cevap veriyor bana. simdi konusmada ara oldu hemen update edesim geldi durumu. Sirada kendisine filmdeki sahnelerin gercekciligini soracagim. Eger bankaci olmasaydin gozlerini koreltip sarkici mi olacaktin diyecem. bakalim ne dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kafayı yedin orda lan asdhsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Günlük 5dk çay sigara molası veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Hadi ben dersten kalıp gelicem akşama öptüm bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kermit said: copry said: Khelben said: Gökalp in ireme yazdığı kupon yattı çünkü gökalp kasten yatıcak maç koydu o kupona. irem batsın diye evet. kermit beni batırdı çünkü batırmasaydı iddaakolik olacaktım, bir daha oynamıyayım diye yaptı beni kurtardı yani <3 aynen öyleydi çok düşünceli bir hareket. ...etkilendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Yarın görüşürüz günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 they can say whatever, imma do whatever..no pain is forever yeppp... bebeğimsin rihanna dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Khelben said: kermit said: copry said: Khelben said: Gökalp in ireme yazdığı kupon yattı çünkü gökalp kasten yatıcak maç koydu o kupona. irem batsın diye evet. kermit beni batırdı çünkü batırmasaydı iddaakolik olacaktım, bir daha oynamıyayım diye yaptı beni kurtardı yani <3 aynen öyleydi çok düşünceli bir hareket. ...etkilendim... sen öyle her şeyden etkilenme hakan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Günlük bugün çok verimsiz geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 compounted montly yerine compounted yearly okuduğum için gitti quiz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar