kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 arda kedinin kafasını kopartıp kuyruğundan anahtarlık yapacakmış. bağırsaklarınıda deşecekmiş o yapmazsada ben yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 QueenofSpades said: wastyrx said: bence elini çabık tut ardanın niyetleri pek fena afhasjf edik: yokmuş öle bişi :D eneee noluyore? ben işyerinden msne giremiyorum neler söyledi sana anlat bakayım :P y-y-yok bişi ben bişi demedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kermit said: arda kedinin kafasını kopartıp kuyruğundan anahtarlık yapacakmış. bağırsaklarınıda deşecekmiş o yapmazsada ben yapıcam. gökalp benim ev arkadasım ilkel değil senin gibi, çiğ et yemiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hiç çalışasım yok bugun! meh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kedilere allah gibi tapmanız yüzünden artık ked,leri eskisi kadar sevm,iyorum yanıbaşımda birisi kediyi senin gibi sevse öldürürüm o kediyi sırf surat ifadesini merak ettiğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Günlük bugünkü sınava hazırım bile kolaymış. Yarınki sınava çalışmam lazım hadi tolga hadi oglım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 surat ifademi incelemek için vaktin olmaz emin ol, pasifiz dediysek o kadar da değil, kulağını kopartır, gözlerini oyar, malum başka bi yerinden de tavana asarım seni gökalp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kediyi kestim şu anda, for the record. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kanından azıcık sakla! lazım olur.. mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 banka hesabına yatırdım arda parayı eceyle bi problem olursa verdiğim numarayı 3 kere çaldır kapat. gerekeni onlar yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Eşyalarını topla ve git Yigit, ben gelmeden. Aklın varsa kaç, 1 saate evdeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 tehditi arttırırsan diğer kediyi de keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 1 saate çilingir çağırıp kilitleri değiştirebilirsin yiğit hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Hakoooo hakoo, bak kaşınma sen de :D Yiğit'i satın alamazsın kermit, ben güveniyorum arkadaşıma, yapmaz o öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ilk kedinin artıklarını ikincisine yediriyorum şu anda, sonra da ikincisini kesip parktaki kedilere yediricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Yiğit, sonun zaten hayır değil diğerini de kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Şu an pençelerimi çıkarttım, ağzımdan salyalar akıyor, gözlerim de yerlerinden fırladı. Bir canavar yarattınız, savulun lan idoluidler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kokoreç yab yiğit afhghff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 QueenofSpades said: Hakoooo hakoo, bak kaşınma sen de :D Yiğit'i satın alamazsın kermit, ben güveniyorum arkadaşıma, yapmaz o öyle bir şey. paranın satın alamıyacağı şey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 varsada master kartımız yanımızda :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 iddaa kuponlarını bekliyorum kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 2. kediyi öldürdüğünde sistem kuponunuda hazır bil yiğit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 wastyrx said: varsa da master kartımız yanımızda :O fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kermit said: 2. kediyi öldürdüğünde sistem kuponunuda hazır bil yiğit. senin kuponlar yatıyor bi kere gökalp, yiğit o riski göze almaz, cash para olsa neyse diyeceğim de :D iremi de batırmışsın geçen zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kermit izin verdi deee leri daları ayırmama gerek yok bugün hıh! + olarak kermitin verdiği kupon sayesinde 80 lira kazandım hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar