kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 arda kedinin kafasını kopartıp kuyruğundan anahtarlık yapacakmış. bağırsaklarınıda deşecekmiş o yapmazsada ben yapıcam.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 QueenofSpades said: wastyrx said: bence elini çabık tut ardanın niyetleri pek fena afhasjf edik: yokmuş öle bişi :D eneee noluyore? ben işyerinden msne giremiyorum neler söyledi sana anlat bakayım :P y-y-yok bişi ben bişi demedim :P
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kermit said: arda kedinin kafasını kopartıp kuyruğundan anahtarlık yapacakmış. bağırsaklarınıda deşecekmiş o yapmazsada ben yapıcam. gökalp benim ev arkadasım ilkel değil senin gibi, çiğ et yemiyor =)
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kedilere allah gibi tapmanız yüzünden artık ked,leri eskisi kadar sevm,iyorum yanıbaşımda birisi kediyi senin gibi sevse öldürürüm o kediyi sırf surat ifadesini merak ettiğimden
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Günlük bugünkü sınava hazırım bile kolaymış. Yarınki sınava çalışmam lazım hadi tolga hadi oglım.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 surat ifademi incelemek için vaktin olmaz emin ol, pasifiz dediysek o kadar da değil, kulağını kopartır, gözlerini oyar, malum başka bi yerinden de tavana asarım seni gökalp!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kediyi kestim şu anda, for the record.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kanından azıcık sakla! lazım olur.. mu?
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 banka hesabına yatırdım arda parayı eceyle bi problem olursa verdiğim numarayı 3 kere çaldır kapat. gerekeni onlar yapacak
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Eşyalarını topla ve git Yigit, ben gelmeden. Aklın varsa kaç, 1 saate evdeyim!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 tehditi arttırırsan diğer kediyi de keserim.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 1 saate çilingir çağırıp kilitleri değiştirebilirsin yiğit hadi..
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Hakoooo hakoo, bak kaşınma sen de :D Yiğit'i satın alamazsın kermit, ben güveniyorum arkadaşıma, yapmaz o öyle bir şey.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ilk kedinin artıklarını ikincisine yediriyorum şu anda, sonra da ikincisini kesip parktaki kedilere yediricem.
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Yiğit, sonun zaten hayır değil diğerini de kes
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Şu an pençelerimi çıkarttım, ağzımdan salyalar akıyor, gözlerim de yerlerinden fırladı. Bir canavar yarattınız, savulun lan idoluidler.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 QueenofSpades said: Hakoooo hakoo, bak kaşınma sen de :D Yiğit'i satın alamazsın kermit, ben güveniyorum arkadaşıma, yapmaz o öyle bir şey. paranın satın alamıyacağı şey yoktur.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 iddaa kuponlarını bekliyorum kermit
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 2. kediyi öldürdüğünde sistem kuponunuda hazır bil yiğit.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 wastyrx said: varsa da master kartımız yanımızda :O fixed.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kermit said: 2. kediyi öldürdüğünde sistem kuponunuda hazır bil yiğit. senin kuponlar yatıyor bi kere gökalp, yiğit o riski göze almaz, cash para olsa neyse diyeceğim de :D iremi de batırmışsın geçen zaten sdf
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kermit izin verdi deee leri daları ayırmama gerek yok bugün hıh! + olarak kermitin verdiği kupon sayesinde 80 lira kazandım hıh!
Öne çıkan mesajlar