pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bakan gitti günlük, Koca koca adamlar yalakalığın kaç türlü halini yaptılar. Utandım resmen adamın suratına tüküremedim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 tanımadı mı seni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Yok, memur traşı olduğum için devamlı zor oluyor maymuna dönmüş adamı tanımak. Lan resmen mahalle baskısı var burada. Cumaya git, bakan geliyor önlük giy, montla sıç vs. Ama direniyorum merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 neydi senin mesleğin pekaziz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Makina mühendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 nerde memursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 o kadar bıkmış durumdayım ki peh.. gerekli destek ve motivasyon temin edilmediğinde koca bir korkuluk gibi durmaktan kesinlike beis görmüyorum. stabilizatör bişilere ihtiyacım var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 İspiyonlayacaksınız beni değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ankara değil di mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hayır benim de boyle soylenen bir makina muhendisi calisanim var da. ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 cosmos la bağlantısı olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Gebze'deyim, TSE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yok o malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Az önce Boshc'tan aradılar günlük, beyaz eşyalar pazartesiye geliyormuş. Bir tek bilgisayar kaldı eksik olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Yarın görüşürüz günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 tam eşitliği sağlamak ne zor.. eve bi iki hambuger söyleyim diyorum.. kardeşimde yüksek tansiyon var ve kesin canı çeker diye söyleyemiyorum.. yoksa bi seri double cheeseburger ne güzel olurdu gidip ot-çimen yiyeyim bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Günlük, iyi üniversitelerdeki hocaların ego manyağı olmaları çekilmiyor. Bi de resmen pısırıklar iyi üniversitedeki öğrenciler genel olarak, orada burada kopunca biz üniversiteliyiz moduna giren veletlerin çoğunluğu fazla. Küçük üniversitede adamın kopacağı yer yok, kendi başına. Daha bir olgun yetişiyor, daha bir insanları idaresini falan öğreniyor gibi geliyor. Bu da böyle bir anımdır, baya oldu tatlım görüşmeyeli. özledin biliyorum, yalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sinemaya gidicektik günlük ama babamın pek keyfi yok. Yolladım lamerkini sonra gideriz fln dedim. Yüzü düştü çocuğun, 100 kere bişi olursa haber ver fln dedi. Yanında sevdiğin, seni seven insanlar olunca bazen daha zor oluyor günlük. Hem sakin kalıp hem de sakinleştirmek fln yoruyor insanı. İyice doldum günlük hadi bakalım hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bugün vamp bir kadın olabildiğimi farkettim. Hayret ettim kendime ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yarın almanca ile başlıyoruz vizelere günlük. inş fizikle olasılık iyi geçer, diğer derslerden korkum yok. Software V&V dersinden AA'ya bile oynamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Evde yalnızım, rakım da var. Ama efkarlı değilim tam tersine çok mutluyum. ÇOK ÇOK MUTLUYUM EAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 günlük yeni ortam yeni hatunlar demektir..gidiyorum selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bu komboyu hiç unutmiycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca karınca ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar