dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 büyük büyük dedem bana hep "bir nisan bir insan" derdi..
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 güne 1 nisan sakasi gibi uyandim ama kimse SAKA EHEHEHEÜÜEÜEÜÜ demedi henüz. bugün sadece ders caliscam. bütün planim ve istegim bu. bye!
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 arkdaşlardan gelen düzeltmeyi borç bilirim.. büyük büyük ninem "bir destan bir insan" demiş. ben yanlış anlamışım küçükkene..
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Chuck izleyip efkarlanıp, sezen aksu açıp rakı içmem beni gerçekten telaşlandırıyor
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı günlük, bişiler içme zamanım gelmiş gibi afasd
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 :O ölünce yanarız belkide nie çarpılıoz nan?
napae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Petshopta dünyanın en çirkin hayvanını gördüm resmen. Tüysüz kedi. Sphynx mi neymiş cinsi. Ama çok itici bi hayvandı ya. Kim ne diye evine alıp sever onu bilmiyorum.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Gözlerimden uyku akıyor resmen. Gel görki yine, yeniden iş :/
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 muhtemelen sen evdesin hako ben işteyim ne kadar ironiktir ki ben uyumaya gidiyorum sense çalışıyorsun ^_^ hadi iyi geceler günlük <3
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Evdeyim, az kaldı sonra bende yatıcam. İyi geceler tatlı rüyalar ^^
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 slm günnük özlemisim lan neredeyse 1 ay oldu patiye yazmayalı olm okul da bitio ne halt edeceik la,bi kosusturmadır gidio bakalım hayırlısı fakülte de yeni yeni hatunlar var tanısıyoruz kaynasıyoruz B)- halısahadan geldim az önce baya yorgunum lan cok zevkli ve cekismeliydi mac ama 1 farkla yenildik.spor salonuna gidiyorum günnük 2 hafta oldu neredeyse fazla kiloları attım,77 den 73 e düstüm vucut sıkılasmaya basladı yaz da geldi (:D baska,vizeler yaklasıyo ders calısamıyorum fazla hatta hic.yine son gün panigi yapıcaz görünen o. öyle iste günnük hayat akıp gidio ya,tekrar paslasırız günnük hoscakalıyore
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 İngilizce bilmemek ne büyük fakirlik lan günlük.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 http://fc00.deviantart.net/fs45/f/2009/081/a/a/_hmph__by_TenshiHikari.gif
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 napae said: Petshopta dünyanın en çirkin hayvanını gördüm resmen. Tüysüz kedi. Sphynx mi neymiş cinsi. Ama çok itici bi hayvandı ya. Kim ne diye evine alıp sever onu bilmiyorum. Hayvan rüyama girdi lan ahahaha. Çok fenaydı korktum resmen. Neyse uyandım şimdi. 10'da uyuyunca böyle oluyor tabi. Azıcık daha sınav konularına bakayım kalkmışken madem dedim zaten 1 saate uyuyakalırım yine diye düşünüyorum. Bi de özlediğim insanları gördüm hep rüyamda. Çok güzeldi, mutlu oldum.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sazliklardan havalanan bir ördek gibi sesin... diye düsünüyorum. günlerdir ac durup gecenin bi yarisi 4 tane baklava yedikten sonra vicdanin sizlamasi(td) ama güzel calisilmis olan dersin yarattigi vicdani rahatlik (tu) abv yaman celiski.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 adventurelandi izledim. Kristen Stewart pek bi güzelmiş bu filmde. Saçlarını böle elinle geriye atışını yiyim senin. dsfsdfds
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Black metal ne kötü bi müzik ya ahaha.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 akşam zorla ferhat göçer dinlemeye götürülüyorum offfff neyse allahtan yarın doktora gidicem de erken çıkıyorum mekandan
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Yeni bir gün ve haftanın son günü, günlük. Yarın İstanbul'u köpek gibi gezmeyi planlıyorum. Umarım kapkaça uğramam. Bugün bankayı tekrar arayacağım, bakalım daha ne saçma bahaneler bulacaklar.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bilg gelene kadar kitap oku satim hemen :D
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Kitap okuyunca tavuk gibi 10'da uyuyorum :D
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Günlük 20 tane mail var inboxta. İşler yığılıdı. Hiçbişi yapasım yok. FML
Öne çıkan mesajlar