Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 işte eet yazdı benim dediim de, sarhoş olsam da doğru hatırlıyorum sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Dworgian said: wastyrx said: ...ama gündüz için gezdirebiliceğim hergün çıksak 2 haftalık mekan var.. yalaaaan go to wastyrx said: siz, biz eğlenmeyi bilmiyoruz olasılığını göz önünde bulundurun yane Benim Ankara dışından gelen misafirimi gezdirebiliceğimi düşündüğüm 2 düzüne yer var.. Sen gezdiremeyebilirsin ben yapabiliceğimi düünüyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Abi günlükte yaşıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Lan iiki bi fazla çalışıyoruz bikaç aydır ha.. Demekki daha başarılıyım ben, gezdiğim zaman aslanlar gibi yapıorum afsada Gidilicek güzel olduğunu düşündüğüm bir sürü yer var.. Şuan zamanımın olmaması asosyal yapmaz beni hıh! aasfaad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sapığa bağladım resmen. bölümüm computer science ama neuroscience ile ilgili en iyi üniversitelerin şuan süren araştırmalarını ve prof.ların kitaplarını okuyup yapay zeka üzerine geliştirilebilicek bi proje fırsatı arıyorum. kaç gündür biriken bilgi birikimimle neuroscientist olurdum bildiğin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hako, abi ankarada "düzgün" 7 x 2 x 2 = 28 mekan yok. ha gidip arjantinde her cafede tek tek oturim diosan laskjdasljd alla alla ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Abi Ankaranın tamamından bahsediyorum ben. Gölbaşısıda var, keçiörenide, yenimahalleside(düşün buraları bilem saydım).. Öyle güzel yerler var ki, bildiğin bi kere gitsen hep gitmek istersin.. İlla cix bi barda içki içmen gerekmiyor. Ben 2-3 gibi çay bahçesine gitmekten bahsediyorum. Orda sana getiricekleri semaver eşliğinde dönecek geyiklerden fln bahsediorum, yaşlı işi gibi gelio ama çook güzel oluyor böle sedir minder fln semaver geyiği :D Hoşsohbet insanlarla mükemmel oluyor. İçmek için 7 farklı yere götürebilirim hepsindende memnun kalırsın konutkente gidilir haftasonu kahvaltı geyiğine fln takılcak yerlerde var. VAR ÜLEN! bide 2 düzine 24 etmio mu len matematik yoksunu senii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Gunluk, dun ofisten cikarken burda calisan cok seker bi kiz var, onunla asansore bindim (ilginc sekilde basi acik, diger tum kizlara gore cok nadir gorunen bir ozellik) ve direkt tanisti benle, sirinlik falan yapti, ben hatta asansore binmeden ona centilmenlik yaptigimda kizardi falan bole, inerken de ayni sekilde kizardi, kapi yuzume kapanmasin diye kapi acma tusunu spamladi inerken falan bole sevimli hareketler, bugun de koridorda karsilasip duruyoruz paso, habire gulumseyip selam veriyor... ismi de noura'imis. GUNLUK ARAP KISMET MI VAR FALIMDA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çomuþluk Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Kanka acil ailesini araştır yam yam bedevi ise seni köle diye satarlar ha yok sülale soylu ve zenginse acil kap kızı getir burada gerisini ben hallederim düğün nikah yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 zengin galiba kanka, is cikisi cok luks model mersedesli soforu aliyor kapinin onunden sdhfhg. Ben de hemen onune park ettigim NISSAN PATHFINDER ima bindim. bir fabrikator kizi durumu gelisebilir yani. Ailemi kiz icin savas moduna sokayim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 vermezler sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 wastyrx said: Abi Ankaranın tamamından bahsediyorum ben. Gölbaşısıda var, keçiörenide, yenimahalleside(düşün buraları bilem saydım).. Öyle güzel yerler var ki, bildiğin bi kere gitsen hep gitmek istersin.. İlla cix bi barda içki içmen gerekmiyor. Ben 2-3 gibi çay bahçesine gitmekten bahsediyorum. Orda sana getiricekleri semaver eşliğinde dönecek geyiklerden fln bahsediorum, yaşlı işi gibi gelio ama çook güzel oluyor böle sedir minder fln semaver geyiği :D Hoşsohbet insanlarla mükemmel oluyor. İçmek için 7 farklı yere götürebilirim hepsindende memnun kalırsın konutkente gidilir haftasonu kahvaltı geyiğine fln takılcak yerlerde var. VAR ÜLEN! bide 2 düzine 24 etmio mu len matematik yoksunu senii :P hesaplamam 7 x 2 x 2 = 28 7 gün 2 hafta günde 2 mekan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bulurum ben 28de bulurum 30da merak etmyein afsadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 keçiören ne hako ne ettin yaaa.. neyse konumuza gelelim konumuz kaç saatim kaldı . 5 dakka makyaj 10 dakka yemek 20 dakka sigara çay keyfini nüşersek 70 dakkam kalıyor günlük sonra adeta özgür willyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 işte bilmiosunuz diorum.. mökemmel dürüm yiyebiliosun keçiörende parmaklarınla beraber.. konumuza dönersek 20 dakika çok çay için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ankara`da gezecek yer var deyip keçiöğren, gölbaşı, yenimahalleyi örnek göstermek de nasıl bir fail dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bak çok açık bi şekilde tekrardan yazayım. Keçiörene gezmeye gitmiyoruz mesela, keçiörende yemek yediriyorum size akşam dürüm sadece açlık giderip bi çay içmek amaç. Harbi ya çok sığ adamlarsınız deişik güzelliklere bakamayacak kadar, ya da fazlasıyla 'elit' adamlarsınız farketmez artıkın bişi demiorum bu konuda saçma şekilde sinirlenmeye başladım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Here comes da Angara Rage (Eskiden bende geçirirdim üzülme geçer, benimki İstanbul`a yerleşince geçti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Çomuşluk said: Kanka acil ailesini araştır yam yam bedevi ise seni köle diye satarlar ha yok sülale soylu ve zenginse acil kap kızı getir burada gerisini ben hallederim düğün nikah yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dreagloth said: Here comes da Angara Rage (Eskiden bende geçirirdim üzülme geçer, benimki İstanbul`a yerleşince geçti) Ankara rage deil abi biz aynı teldende çalmıyoruz zaten.. Ben Ankarada gezilecek baya bi yer var, yemeklerinin tadına bakılacak baya mekan var siz bulamamışsınız ya da bilmiyorsunuz diyorum. Dediğim sadece bu siz İstanbul ankarayı döver geyiği yapıyorsunuz.. Olaylarımız farklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 copry said: keçiören ne hako ne ettin yaaa.. +1 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kermit said: Çomuşluk said: Kanka acil ailesini araştır yam yam bedevi ise seni köle diye satarlar ha yok sülale soylu ve zenginse acil kap kızı getir burada gerisini ben hallederim düğün nikah yaparız. hakan boyle bir adam kermit, senin bile halleder arada. ahfdsgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 tanıştığımızda yazın korkmuştum fazla yaklaşamadım zaten o gün sabaha kadar uyumamamın sebebide bu yüzdendi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Dworgian said: copry said: keçiören ne hako ne ettin yaaa.. +1 lol wastyrx said: abi biz aynı telden de çalmıyoruz zaten.. wastyrx said: Ben Ankarada gezilecek baya bi yer var, yemeklerinin tadına bakılacak baya mekan var. Siz bulamamışsınız ya da bilmiyorsunuz diyorum. wastyrx said: Dediğim sadece bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kısacası wastyrx ankaralı patilere diyo ki: takılın bana, hayatınızı yaşayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar